Retete

  • Supa crema de telina cu albus


    Telina taiata bucati se fierbe in supa de legume timp de 35 min. Se paseaza, se adauga orezul fiert separat si se mai fierb inca 5 minute. In momentul servirii se adauga albusul batut spuma si o... »


  • Supa-crema de rosii coapte


    Se preincalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Rosiile, ardeii si ceapa se aranjeaza cu pielita in sus intr-o tava. Se amesteca usturoiul dat pe razatoare sau taiat marunt (cum preferati), sarea,... »


    Supa-crema de rosii coapte
  • Supa cu porumb


    Se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei, se adauga telina, radacina de patrunjel, cartofii, varza, morcovul taiat felii subtiri, ulei si se lasa sa fiarba inabusit 10 minute, amestecand... »


  • Crema de legume


    Se curata legumele si se taie marunt, se adauga ulei sare, piper si trei linguri de apa si se calesc. Se adauga rosiile peste legume, se pune 2 litri de apa calda, se acopera si se fierbe 30... »


  • Supa salsa servita cu chipsuri tortilla


    Supa se prepara foarte usor mai ales daca aveti prin casa un blender sau un robot de bucatarie. Daca nu este indicat sa taiati ingredientele foarte marunt apoi presate cu unealta de macinat... »


  • Supa de rosii cu zdrente


    Se fierb rosiile date prin razatoare, morcovul si ardeiul taiat, in apa cu sare si cind sint bine fierte, se adauga zdrentele preparate din albusul amestecat cu faina. »


  • Ciorba de zarzavat


    Se curata zarzavaturile si taie cubulete, felii, rondele. Taiati in fasii frunzele de gulii. Caliti zarzavaturile si frunzele in ulei, dupa ce le-ati sarat. Cand s-au inmuiat de jumatate, turnati... »


  • Ciorba de legume cu ciolan


    Se lasa ciolanul in apa cateva ore, se arunca apa, se pune la fiert in apa rece cu sare. Aprox dupa 1 ora se adauga legumele taiate marunt si leusteanul. Cand ciolanul este fiert , se scoate, se... »


  • Ciorba taraneasca de pasare


    Pasarea curatata si spalata se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Dupa ce a dat in clocot se aduna spuma si se fierbe in continuare la foc domol. Se adauga... »


  • Ciorba de peste


    Despicam pestele, se curata de organe si de solzi,se spala, se taie capul, coada si aripioarele. Carnea se cresteaza, se taie felii de doua degete, se sareaza si se da la rece. Se spala rosiile si... »


  • Ciorba de fasole verde si legume


    Zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert. Fasolea se curata, se spala si se taie subtire, fideluta (oblic pe pastaie). Se adauga la celelalte zarzavaturi si se... »


  • Ciorba taranului


    Punem la fiert in apa rece carnea taiata cubulete. Curatam legumele si le razuim. Punem rosiile in apa fierbinte ca sa le putem curata usor si le feliem. Cand supa fierbe, indepartam spuma care... »


  • Ciorba de carne si legume cu smantana


    Taiem carnea si slanina cubulete. Punem slanina in ceaun si o stropim cu ulei, o prajim pana se topeste. Adaugam carnea de vita taiata marunt si o prajim amestecand continuu. Presaram cu boia si... »


  • Ciorba de legume cu smintina


    Se curata si se spala zarzavaturile bine, apoi se taie dupa preferinta (sub forma de taitei, cuburi sau se dau pe razatoarea mare), ceapa se taie marunt. Se pun la fiert in ordinea timpului de... »


  • Ciorba din carne de berbec


    Se taie carnea bucati, se pune la fiert si se lasa sa dea in clocot. Se spumuieste, se acopera oala si se lasa sa fiarba pina cind se inmoaie carnea. Atunci se adauga zarzavatul si ceapa taiate... »


  • Ciorba pescareasca


    Se curata pestele marunt si se pune la fiert cu apa calda. Pestele mare se curata de solzi, se taie bucati mari si se sareaza putin. Se lasa sa stea pe o farfurie mare timp cit fierbe pestele mic.... »


  • Ciorba de rosii cu carne de miel


    Se curata si se spala carnea, apoi se pune la fiert in apa rece cu sare. Se inlatura spuma, atunci cand e aproape fiarta, se scoate si se taie in bucati de marime potrivita. Se pune din nou Ia... »


  • Ciorba taraneasca de miel


    Se curata si se spala carnea, apoi se portioneaza si se fierbe in apa rece cu sare, inlaturandu-se spuma ori de cate ori este necesar. Intre timp, se curata si se spala morcovii, telina,... »


  • Ciorba de varza dulce


    Morcovul, patrunjelul si ceapa, curatate si spalate se dau pe razatoarea de zarzavat si se prajesc usor intr-o lingura de unt. Se adauga apa si se lasa sa fiarba 10-15 minute, apoi se pune varza... »


  • Ciorba din carne de berbec


    Se taie carnea bucati, se pune la fiert si se lasa sa dea in clocot. Se spumuieste, se acopera oala si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie carnea. Atunci se adauga zarzavatul si ceapa taiate... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda