Retete

  • Ciorba taraneasca


    Se spala carnea, se taie in bucati potrivite si se aseaza intr-o oala cu apa si sare, la foc. Cind incepe sa clocotesca, se scoate spuma de mai multe ori, pina cind nu se mai formeaza, apoi se... »


  • Bors de fasole boabe


    Se pune fasolea sa fiarba si dupa cateva clocote se schimba apa. Se pune apoi in alta apa fierbinte cu morcovi si patrunjel radacina. Cand fasolea este aproape fiarta,se adauga sare,rosiile... »


  • Bors de fasole verde


    Fasolea se curata de ate,se rupe in trei si se pune sa fiarba in 2l apa cu sare.Celelalte legume se rad,se spala si se taie foarte subtire sau se dau pe razatoarea mare.Ceapa si patrunjelul verde... »


  • Ciorba de cartofi cu iaurt


    Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb in apa sarata. Se pun rosiile taiate marunt, ardeiul si se lasa sa fiarba pina se inmoaie, apoi se pune leusteanul tocat, se drege cu iaurt. »


  • Ciorba de maruntaie de miel


    Se curata, se spala zarzavatul si se aseaza intr-o oala cu apa la foc. In cazul cind sunt oase ramase de la mincare, se spala si se fierb mai intii, apoi se ia spuma, dupa care se introduce... »


  • Bors rusesc cu dafin


    Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mici sau fisii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se inabusa in grasimea incinsa. Se toarna 2 litri de apa feirbinte, se sareaza si se... »


  • Bors ucrainean cu slanina


    Se prepara o supa de carne si se strecoara. Morcovul, patrunjelul si sfecla se taie pai. Sfecla se fierbe inabusit 20-30 minute, apoi se adauga grasime, bulion de rosii, bors si supa de carne.... »


  • Ciorba de fasole verde cu legume


    Se prajeste zarzavatul foarte fin taiat, in unt, impreuna cu faina. Se stinge cu apa, se adauga fasolea taiata bucati, sarea si se lasa sa fiarba la foc mic pina cind se moaie fasolea. Se adauga... »


  • Bors pescaresc


    Capetele si cozile de peste se curata, se spala. Se scot osul amar si urechile. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina si ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Borsul se fierbe... »


  • Ciorba de zarzavat si legume


    Tot zarzavatul se curata si se taie: ceapa se taie marunt, morcovul, patrunjelul si telina in fire subtiri, dovleceii, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ardeii in felii. Se recomanda ca... »


  • Bors pescaresc (oceanic)


    Borsul se fierbe, se oparesc rosiile si se cojesc, se toaca zarzavatul si se caleste sau se pune la brezat. Se dauga borsul, rosiile concasate, se drege si se asezoneaza. Se adauga pestele taiat... »


  • Bors de gaina


    Se curata gaina si se taie in bucati. Se pune la fiert cu apa rece si sare. Se ia spuma, apoi se adauga morcovul ras pe razatoarea mare, pastirnacul si patrunjelul taiati subtire, ceapa taiata... »


  • Ciorba de dovlecei


    Dovleceii curatati de coaja se taie in bucati mici si se pun la fiert cu apa rece, ceapa taiata marunt si sare, iar cind sint aproape fierti, se adauga rosiile felii, ardeiul, ceapa verde taiata... »


  • Bors de cartofi cu ochiuri


    Cartofii se taie in cuburi mari si se pun la fiert in 3l de apa. Dupa ce au inceput sa fiarba se pune morcovul, patrunjelul radacina si ceapa taiate cubulete. Se adauga delicatul, rosiile... »


  • Ciorba de rosii cu smintina


    Se spala rosiile, se rup si se pun la fiert cu 0,5 l apa. Cind rosiile s-au muiat se strecoara prin sita. Se da pe razatoarea de zarzavat morcovul, patrunjelul si ceapa si se punla fiert cu 1 litru... »


  • Ciorba de peste


    Aceasta ciorba se poate prepara din peste marunt sau din capul si 2-3 bucati de la coada unui peste. Se pune intr-o oala ceapa tocata foarte marunt. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga orezul... »


  • Bors ardelenesc


    Ceapa se curata si se taie si se caleste doar putin in ulei, apoi se inabusa peste legumele, dar tot foarte putin si apoi se aduga apa. Se lasa la fiert bine. Cand este gata, se pun si bostaneii si... »


  • Ciorba de rosii cu fasole


    Rosiile, zarzavatul si jumatate din cantitatea de ceapa se spala, se taie si se pun la fiert cu apa rece si sare. Cind sint bine fierte se trec prin sita, iar zarzavatul se taie in bucati mici.... »


  • Bors de vita cu perisoare


    Se alege un os de rasol cu sita si maduva si se pune la fiert in 2 litri de apa. Se curata legumele, se spala foarte bine, se toaca, si dupa o ora de fierbere a osului se adauga legumele tocate. Se... »


  • Bors de carne cu sfecla


    Se pune la fiert carnea spalata si taiata bucatele cu 2 »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda