DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Ciorba de peste


    Pestele mic-albisoara,rosioara,caracuda,obleti-se curata, se spala si se fiebe in apa cu sare,impreuna cu legumele curatate,spalate si taiate marunt si cu vinul.Cand pestele este fiert,se scoate... »


  • Bors de perisoare


    Se pune carnea tocata intr-o farfurie adanca, se amesteca cu felia de paine inmuiata si bine farimitata, cu un ou crud, verdeata tocata, un cartof dat prin masina de tocat impreuna cu ceapa, si... »


  • Bors din carne de pui cu fasole verde


    Se curata puiul, se spala si se taie bucati. Se pune la fiert in apa rece cat sa-l acopere. Cand da in clocot se spumuieste, dupa care se alege fasolea de codite si varfuri, se rupe bucati de 2-3... »


  • Ciorba de dovlecei umpluti


    Se fierbe zarzavatul ras pe razatoare,in 2l apa cu sare. Carnea se toaca prin masina de carne,se amesteca cu ceapa rumenita in unt,cu o lingura de orez,cu un ou,sare si piper. Dovleceii se curata... »


  • Bors din carne de pui


    Se spala puiul, se curata, se trece pe flacara mare si se freaca usor cu malai. Se mai spala o data, se taie bucati, apoi se pune la fiert in apa rece cat sa-l acopere. Se spumuieste cand da in... »


  • Ciorba de legume cu zeama de varza


    Se curata si se taie marunt legumele,in afara de cartofi.Se pune untul intr-o oala,se introduc legumele in untul fierbinte si se lasa pe foc mic sa se inabuse bine,apoi se toarna apa,se adauga si... »


  • Bors din carne de miel


    Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se spumuieste cand carnea a dat in clocot, se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, sare si se... »


  • CIORBA DE LEGUME CU ZEAMA DE VARZA


    Se curata, se spala si se taie telina dulce, cartofii, morcovul, ceapa, si se pun la fiert. Se lasa sa dea 2 clocote si se adauga uleiul apoi sucul de rosii. Se amesca bine. Cand au fiert toate se... »


    CIORBA DE LEGUME CU ZEAMA DE VARZA
  • Bors din maruntaie si tacamuri de pasare


    Se spala si se curata maruntaiele si tacamurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adanca impreuna cu borsul si 1/2 l apa rece. Se indeparteaza spuma cand da in clocot, se adauga... »


  • Bors de dovlecei umpluti


    Se pune carnea tocata intr-o farfurie adanca si se amesteca bine cu miezul de paine inmuiat in apa rece, cu oul intreg, verdeata tocata, o ceapa tocata si doua linguri de orez ales si bine spalat.... »


  • Bors de vacuta


    Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari si se pune la foc cu trei litri de apa rece. Se spumuieste cand supa da in clocot, se mai fierbe jumatate de ora dupa care se curata zarzavatul de... »


  • Ciorba de fasole boabe


    Fasolea boabe se alege de impuritati,se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte, circa 12 ore. Morcovii, ceapa, radacina si tulpina de telina, se curata si se spala si se taie marunt.... »


  • Bors de dovlecel si ardei gras


    Se pun la fiert, in apa rece cu sare, rosiile taiate felii, ardeii grasi taiati fidea, ceapa tocata marunt. Dupa cca 10 minute, se adauga dovleceii taiati bucatele. Dupa inca 10 minute, se adauga... »


  • Ciorbita de legume


    Mai intai curatam toate legumele si le spalam bine. Tocam ceapa, morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina, usturoiul si prazul bine de tot sau, mai simplu, le dam pe razatoarea mare.... »


  • Bors cu slanina si varza


    Carnea spalata se taie bucati potrivit de mari si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a dat in clocot, se ia spuma continuind fierberea la foc moale, cu vasul acoperit. Separat, se... »


  • Ciorbica de pastai


    Se calesc in putin ulei, telina, ceapa si morcovul. Se adauga pastaile taiate, cartofii după care se acopera cu supa sau apa si se lasa sa fiarba. Dupa ce au fiert cel putin un sfert de ora se... »


    Ciorbica de pastai
  • Bors de fasole grasa cu rosii si smintina


    Se pune la fiert fasolea in apa clocotita cu sare. Se rumeneste in ulei ceapa tocata marunt, se adauga faina si rosiile date prin razatoare. Se amesteca si se mai tine citeva secunde pe foc, pina... »


  • Bors de iepure vinat


    Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira spinarii cu muschii de pe spate se pun la fiert impreuna cu ceapa, morcovul si sare... »


  • Ciorba de zarzavat cu zeama de varza


    Se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert cu unt, verdeata si ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este aproape gata se adauga varza taiata subtire. Dupa ce varza s-a fiert se adauga... »


  • Bors de vitel


    Este o alternativa pentru cei carora nu le place carnea de miel. Se curata si se spala picioarele de vitel, apoi se fierb in apa rece cu putina sare. Se inlatura spuma ori de cate ori e necesar,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda