DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tort de castane aromat


    Se freaca bine zaharul cu galbenusurile. Se amesteca usor cu pesmetul, scortisoara, castanele fierte bine, curatate si taiate fin. Se adauga spuma tare a albusurilor. Compozitia se coace incet, in... »


  • Tort cu castane si fructe


    Blatul. Se bat galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se adauga jumatate din albusurile nebatute care au ca scop sa tina blatul proaspat. Se bat restul albusurilor spuma tare. Se amesteca cu... »


  • Minitort panza de paianjen


    Se freaca untul la temperatura camerei impreuna cu zaharul, se bat alusurile spuma cu un praf de sare si doua picaturi de otet. Se mixeaza putin galbenusurile cu esentele, coaja de portocale,... »


    Minitort panza de paianjen
  • Tort cu fructe rosii si firimituri


    Pentru blat se bat albusele spuma tare, se adauga apa si se continua sa se bata. Dupa aceea se adauga zaharul si dupa ce avem o spuma tare punem galbenusurile si la final faina amestecata cu... »


  • Tortulet cu gem de fructe rosii


    Crema de ciocolata: se pune intro craticioara untul, zaharul o lingura de lapte si o lingura de cacao.Se amesteca pe foc pana devine o crema omogena. Se adauga si ciocolata topita in bain-marie. Pe... »


    Tortulet cu gem de fructe rosii
  • Tort cu zmeura


    Crema de brinza se pune intr-un castron mai mare si se freaca cu zahar. Se pune zahar dupa gust sa fie dulce. Separat se bate frisca cu cele 2 pliculetze de sahnefest. Usor se rastoarna frisca... »


    Tort cu zmeura
  • Tort cu visine si migdale


    Preparare:ptr. a face blatul incalziti cuptorul la 180 grade. Ungeti cu grasime si tapetati fundul unei forme cu diametrul de 20cm. Amestecati faina cu praful de copt, scortisoara, migdalele... »


    Tort cu visine si migdale
  • Tort cu frisca si visine


    BLATUL: 1. Se freaca bine galbenusurile cu zaharul, si se adauga uleiul. Trepta se adauga si faina impeuna cu praful de copt. 2. La final se inglobeaza galbenusurile batute spuma. 3. Se coace... »


    Tort cu frisca si visine
  • Inimioare cu jeleu


    Din folia de aluminiu, rasucita bine se fac niste inimioare in care infigem scobitori, usor distantate intre ele. Aluatul dezghetat la temperatura camerei, se intinde pe masa de lucru, apoi... »


    Inimioare cu jeleu
  • Iepurasi pentru Paste


    Sfaramati biscuitii pana obtineti un pesmet fin. Amestecati pesmetul cu nuca de cocos, untul, 2 linguri ciocolata topita si mierea pentru a obtine o pasta modelabila, mai tare. Opriti cateva... »


  • Peltea de gutui


    Gutuile si merele se taie bucati si se pun apoi la fiert in apa, cat sa le acopere. Se lasa la fiert, dupa care se strecoara iar siropul obtinut se pune din nou la fiert, impreuna cu o cantitate de... »


  • Crema dietetica de fructe rosii


    Se spala bine fructele si se mixeaza, amestecate cu indulcitorul. »


  • Crema la pahar cu zmeura


    Zmeura se curata si se amesteca cu 2 linguri zahar pudra si cu zmeurata (eu am pus visinata). Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu 2 linguri zahar pudra. Se adauga mascarpone, lingura cu... »


    Crema la pahar cu zmeura
  • Quiche (placinta) cu dovlecei


    COCA: Framantati o coca din faina, un ou, unt taiat cubulete, un praf de sare si 2 linguri de apa rece. Puneti coca pentru 30 de minute la frigider. UMPLUTURA: Curatati usturoiul si ceapa si... »


  • Capsuni cu salsa


    Intr-un vas mare se amesteca capsunile, rosiile, ardeiul iute, usturoiul, sucul de lamaie si uleiul. Se pot pune si intr-un blender. Se agita bine intreg amestecul. Se acopera vasul si se lasa la... »


  • Piscot cu crema de lapte


    Coacem in forme de cozonac piscotul galben, cel maro (cu cacao) si cel roz (cu aroma de portocale rosii). Preparam crema. Batem spuma margarina UNIREA cu zaharul pudra. Fierbem 200 ml de lapte cu... »


  • Clatite umplute


    Taiem kaiezerul si il rumenim intr-o tigaie cu ulei. Taiem branza pe lungime si rosia in cubulete. Umplem clatita cu bucatelele de rosii, kaizer si miere. Asezonam cu sare si piper. Acoperim... »


  • Clatite cu sos de pizza


    Sase clatite se pliaza in doua, apoi in patru si se taie fasii. Sosul se prepara din ½ kg rosii decojite si fara seminte si o ceapa tocata marunt si calita in ulei. Se condimenteaza cu sare,... »


  • Clatite cu umplutura de carne


    Se caleste carnea impreuna cu ceapa intr-un vas emailat in care s-au pus trei linguri de ulei. Cand carnea nu mai are sos deloc, se ia cratita de pe foc, se sareaza, se pipereaza si se leaga... »


  • Clatite cu rosii


    Se prepara clatitele.Rosiile de pielite si seminte,se taie cuburi,ceapa se toaca.Se pune unt in tigaie,se adauga rosiile si ceapa si se fierb pana scade toata apa lasata de rosii.Se umplu clatitele... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda