DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Zacusca de peste


    Se toaca ingredientele, se fierb bine, dupa care se dau la cuptor sa scada. Se pune in borcane cu celofan. »


  • Aperitiv cu sunca sau parizer


    Sunca sau parizerul, taiate in bucatele marunte, se amesteca cu faina desfacuta in 1-2 linguri de sifon si un albus bine batut. Se fac clatite mai groase decit cele obisnuite care se coc intr-o... »


  • Chiftelute marinate


    Carnea slaba de porc sau, daca este mai grasa amestecata cu carne de vitel sau piept de pui, se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu franzela, inmuiata numai o secunda in apa rece si... »


  • Chilli cu carne - reteta mexicana


    Sunca se prajeste intr-o tigaie mare pana devine usor crocanta. Se scoate sunca si se adauga in tigaie carnea de vita, ceapa, usturoiul, si restul de condimente. Se prajeste pana cand... »


  • Tocanita de cartofi


    Se toaca ceapa marunt si se pune in uleiul neincins pe aragaz. Se da drumul la foc mic. Apoi se curata morcovul si se pune in tigaie cu ceapa, impreuna cu o cantitate de apa care sa acopere ceapa... »


  • Scoici in sos alb


    Se pune intr-o cratita untul. Dupa ce sa topit se adauga usturoiul taiat felii subtiri. Se prajeste un pic. Se adauga rosiile decojite si taiate bucatele. Se adauga fructele de mare. Se adauga... »


  • salata greceasca


    Se spala si se curata legumele sub jet de apa rece. Se toaca dupa curatare fisii lungi(jullienne). Se amesteca cu sare piper si ulei de masline. Se adauga branza fetta taiata cubulete mici.... »


  • Ficat de gasca in sos de vin


    Se asaza ficatul in cratita cu grasime de gisca sau cu unt, se adauga citeva rosiile, vinul, piperul,si se da la cuptor 20 de minute. Dupa 20 de minute se sareaza si se mai lasa 30 - 40 de minute. »


  • Salata dobrogeana


    Se curata ceapa, se taie felii foarte subtiri si se pune intr-un castron; castravetii se curata de coaja, se taie felii si se pun peste ceapa; rosiile se spala si se taie felii potrivite, ardeii... »


  • Paste cu ciuperci si bacon


    Ceapa tocata marunt se rumeneste in ulei, dupa care se adauga ciupercile si baconul. Peste se pune sucul de rosii impreuna cu bulionul si se lasa sa fiarba 5 min. Pastele se fierb separat in apa cu... »


  • sos pt gratar


    se prepara mujdeiul de usturoi.rosiile si ardeiul se coc in tava sau pe gratar si se decojesc.rosiile se toaca marunt,ardeii se taie rondele si impreuna cu bulionul se pun peste mujdei.condimente... »


  • vinete a la cillento


    se taie vinetele feli se pune sare si piper apoi se pun in ulei incins intro fandila din aia pentru cartofi prajiti alaturi pui si catelul de usturoi lasi 1 minut apoi ad augi apa cat sa acoperi... »


  • Cocktail Italian Blossom


    Toarna Campari si sucul de portocale intr-un pahar mare de sampanie si amesteca usor. Adauga cuburi de gheata si umple paharul cu Cuvee Nobiliar demisec. »


    Cocktail Italian Blossom
  • Mimosa


    Toarna ingredientele intr-un pahar de sampanie si amesteca usor pentru omogenizare. Decoreaza cu o felie de portocala. »


    Mimosa
  • pizza rustica


    ardeii se spala si se taie julien.se pun intr-o cratita unde avem uleul incins.se lasa pe foc in jur de 10 min.intr-un vas mai adanc se pun ouale,branza parmezan si maslinele si se amesteca... »


  • ciorba de pui


    se pune puiu la fiert cind a fiert bine pina se desprinde carnea de os, se scoate. Apoi se adauga zarzavatul, taiat cubulete: intai ceapa apoi morcovul, albitura, cartofii.Se lasa ciorba de pui... »


    ciorba de pui
  • preparat frantuzesc


    se fierb pe abur dovleceii taiati cuburi(optional felii) se lasa putin la racit.intr-o cratita se prajesc ceapa ardeiul si rosiile pana scade sucul din rosii.se adauga dovleceii si se mai prajesc... »


  • Carne de vita cu legume la cuptor


    Se prajeste costita intr-o cratita mare, rezistenta la foc, pana incepe sa se topeasca grasimea. Intre timp se pipereaza carnea de vita. Se adauga uleiul in cratita si se rumeneste carnea de vita... »


  • Somon la aburi in spumant


    Somonul si uleiul de masline se pun intr-o tigaie grea. Rosiile cherry se spala si se taie in doua. Impreuna cu maslinele si cu salata maruntita se incalzesc intr-o oala. Se condimenteaza cu piper... »


  • sarmale


    se curata cepele,morcovii,ardeii;apoi intr-o tigae se pune ulei sau untura de porc si se pune ceapa la calit tocata marunt.Se toaca marunt ardeii si cand ceapa se face putin galbuie se adauga si... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda