Retete

  • Costite umplute servite cu ghiveci de legume


    Se prepara o pasta (asemeni celei de carnat) din carne tocata, sare, piper, chimen si boia. Se umplu costitele cu pasta obtinuta si se prajesc in putin ulei, se condimenteaza dupa gust cu usturoi... »


  • Tocana de somn cu usturoi


    Se sareaza feliile de somn, se presara cu faina si se prajesc in ulei fierbinte. Se calesc in putin ulei usturoiul, rosiile taiate marunt si patrunjelul tocat. Tocana obtinuta se toarna peste... »


  • Linte cu carnati si vin alb


    Se pune linte la inmuiat cca 4 ore, dupa care se filtreaza si se usuca. Se toaca marunt legumele, ceapa si usturoiul. In ulei fierbinte se prajesc bucatile de carnati, se adauga salvia maruntita... »


  • Pulpe de pui umplute cu mazare verde


    Pulpele se dezoseaza; se umezeste pielea si se freaca bine cu sare. Partea interioara a pulpei o piperam. Legumele pentru umplutura le curatam si le dam in clocot 6-8 minute. Presaram cu faina si... »


  • Sarmale


    Amestecam ingredientele, iar acest amestec il punem in frunze si le punem intr-un vas. Adaugam zeama de rosii si le fierbem pana se inmoaie. Dupa ce s-au fiert le mai lasam pe foci ca 1/2 de ora ,... »


  • Piept de curcan umplut


    Pieptul de curcan se taie felii, se bate, se adauga sare si se lasa deoparte. Pentru umplutura se folosesc ciupercile si sunca tocata, prajite intr-o tigaie in ulei fierbinte. Se condimenteaza cu... »


  • Tocana de cocos


    Slanina afumata si slanina proaspata se pune la prajit. In untura slaninei se caleste ceapa. Feliile de cocos se condimenteaza apoi se pune intr-un cazan fierbinte. Se adauga ardei cuburi, usturoi... »


  • Muschi de porc cu sos de marar si gogosi de cartofi


    Muschiul de porc se bate sub o folie, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei. In uleiul ramas, se caleste ceapa, se adauga boia, apoi se toarna imediat 2 linguri de apa. Se adauga... »


  • Carne de porc cu saramura


    Se feliaza carnea, se adauga sare si intre doua felii de carne se aseaza o felie de ficat de porc. Se ataseaza, se matlaseaza cu slanina si se prajeste pe ambele parti in untura fierbinte. Din... »


  • Lasagna


    Se distuie carnea tocata la foc potrivit pana se rumeneste. Se adauga ceapa, usturoiul, si se prajesc impreuna timp de 3 minute, dupa care se se amesteca cu sosul de rosii, ciupercile, juice-ul de... »


  • Pilaf de berbec


    Se alege carnea frageda, proaspata. Se curata de pielite, se spala si se condimenteaza, apoi se lasa timp de 10-12 ore la marinat, intr-un vas cu doi litri de apa rece in care s-a amestecat otetul... »


  • Carne de miel si ochiuri romanesti


    Se curata ciupercile, ceapa, se taie in rondele subtiri, apoi se calesc intr-o cratita cu doua linguri de ulei incins, se sareaza, se pipereaza, dupa care se toarna bulionul, amestecat cu putina... »


  • Snitele de miel cu legume asortate


    Se spala carnea, apoi se taie in felii si se bat cu ciocanul pentru fragezit, se presara cu sare si piper, apoi se trec prin ou batut si faina si se rumenesc pe ambele parti in ulei incins. Mazarea... »


  • Pui inabusit, cu rosii si usturoi


    Puii curatati si spalati se taie bucati mari si se pun in uleiul incins cu ceapa taiata felii subtiri; se acopera vasul si se lasa sa fiarba inabusit. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga... »


  • Mancare mexicana


    Prajim carnea tocata in ulei incins, adaugam ceapa taiata cubulete, mai prajim putin, presaram praful de chili, sare, piper si boia de ardei. Adaugam cubuletele din radacinile de telina si de... »


  • Jumari de porc cu oua


    Jumarile de porc se taie in cuburi mici si se pun in uleiul incins, sa se rumeneasca. Ouale se bat foarte bine cu putina sare, apoi se amesteca alaturi de jumari. Se prajesc timp de sase-sapte... »


  • Frigarui de porc


    Pulpa de porc se spala, se curata, se taie in cubulete de doi-trei centimetri grosime si se sareaza. Dupa ce au fost spalate si curatate, rosiile si ceapa se taie in rondele, iar ardeii grasi se... »


  • Musaca de vinete cu carne de porc


    Se curata ceapa si se taie solzisori. Morcovul se curata, se da prin razatoare si se caleste, impreuna cu ceapa, in ulei incins. Carnea de porc se taie in bucatele, se da prin masina de tocat si se... »


  • Pulpa de porc cu ananas


    Carnea se spala, se sareaza si se taie in bucati. Se incing doua linguri de ulei si se prajesc bucatile de carne. Se adauga apoi putina apa calda si se lasa sa se inabuse cateva minute. Ananasul... »


  • Carne de porc cu mazare


    Se prajeste carnea, taiata in bucati de marime potrivita, in uleiul incins. Se adauga putina apa fierbinte sau supa de oase si se lasa la inabusit. Se scoate carnea si, in uleiul ramas, se caleste... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda