Retete

  • Pulpa de porc cu portocale


    Carnea de porc se taie in bucati si se prajeste in ulei incins. Se adauga apa si se lasa sa se inabuse. Pentru sos: faina se amesteca pe foc cu zaharul, se adauga uleiul si se lasa sa fiarba cu o... »


  • Pulpa de porc cu spanac


    Se taie carnea de porc, se sareaza si se prajeste in ulei. Spanacul, curatat si spalat, se fierbe in apa clocotita si cand se raceste, se taie in bucati mari. Se curata ceapa, se taie solzisori si... »


  • Maruntaie de pasare cu garnitura de orez


    Maruntaiele spalate si curatate se pun la fiert in 1,5 l apa, la foc mic. Se adauga morcovii, napii, telina (daca aveti ciuperci), cepele intregi, frunzele de telina si patrunjel, sare si piper... »


  • Pui Oriental cu paste prajite


    Fileurile de piept de pui se tai fasii si cu un morcov taiat marunt, se prajesc in ulei de masline. Se adauga ardeii californieni si rosiile taiate cubulete si se condimenteaza cu sare, piper, sos... »


  • Gulas de porc


    Se topeste untura intr-un vas mare, se pune carnea taiata in bucatele si se lasa sa se aureasca. Dupa ce au prins o usoara crusta, bucatelele de carne se scot si se tin la cald. In untura ramasa se... »


  • Tocanita de pui cu vin rosu


    Se scoate pielea de pe carne, se taie in bucati de 2- 3 cm de grosimea degetului. Bucatelele de carne se trec prin faina si se prajesc intr-o lingura de ulei pana se albesc. Se adauga ceapa tocata... »


  • Tocanita de pui cu vin rosu


    Se scoate pielea de pe carne, se taie in bucati de 2- 3 cm de grosimea degetului. Bucatelele de carne se trec prin faina si se prajesc intr-o lingura de ulei pana se albesc. Se adauga ceapa tocata... »


  • Gulas cu carne de vita


    Carnea pentru tocana se prajeste in 60 gr de unsoare. Se adauga ceapa, usturoi, boia, maghiran, coaja de lamaie, sare, piper si in final 250 ml apa, se acopera cu un capac si se fierbe cca 2 ore.... »


  • Tomato bredie


    Carnea se pregateste si se prajeste la fel ca la bredie de mazare. Cand punem carnea in zeama de carne, adaugam sare, piper, amestecul de condimente, nucsoara, curcuma, apoi le fierbem fara capac... »


  • Limba cu ciuperci si sos de rosii


    Limba se spala bine, se freaca energic cu o perie si se opareste. Se pune la fiert in apa rece cu sare si se spumeaza ori de cate ori este necesar, intre timp, se curata ceapa, se taie solzisori si... »


  • Fileuri de curcan cu orez


    Carnea de curcan se taie felii si se amesteca cu sosul de soia si se pune la frigider timp de o ore. Se caleste ceapa in ulei si apoi jumatate din ceapa se pune intr-o tava. In aceeasi tava se pune... »


  • Costite de porc


    Feliile de carne se bat, se sareaza, apoi se prajesc la foc iute pe ambele parti, pana devin rumene. Carnea se scoate din tigaie si se pune deoparte. In uleiul in care am prajit carnea se amesteca... »


  • Tocana


    Se taie cepele pestisori si se auresc intr-o cratita cu 1/2 din cantitatea de untura. Apoi se adauga carnea taiata fisii lungi si subtiri, sarea si piperul. Dupa ce carnea a prins o usoara crusta... »


  • Perisoare in sos curry


    Carnea tocata se amesteca cu ceapa taiata marunt, cu oua, pesmet, patrunjel, se condimenteaza cu sare si piper, se plamadeste bine si se formeaza perisoare cu diametrul de aprox. 3 cm. Se pune ulei... »


  • Cartofi cu carne si legume


    Se condimenteaza carnea, se curata cartofii si se tai felii, la fel si legumele. Se pune carnea intr-o tava unsa cu ulei. Peste carne se pune un strat de cartofi, iar deasupra un strat de legume.... »


  • Ardei umpluti


    Scoate cotoarele si indeparteaza semintele ardeilor. Inabuse ceapa rosie tocata marunt in putin ulei (la foc mic, sub capac) si las-o sa se raceasca. Amesteca carnea tocata, ceapa inabusita,... »


  • Ragu de legume cu cartofi noi


    Cartofii noi spalati si maruntiti se pun in apa clocotita si se fierb aprox. 20 de minute. Ciupercile s curate si se feliaza. Prazul curatat se spala si se taie rondele. Rosiile spalate se... »


  • Baghete de toba gustoase


    Se pune carnea in apa clocotita si se fierbe 2 minute, apoi aruncam apa. Pulpele le punem intr-un vas termo-rezistent, adaugam ghimbirul, ceapa verde si sarea. O punem in kukta si fierbem sub... »


  • Ficat de pui cu mere in folie de aluminiu


    Se scot samburii din mere, iar fructele se tai rondele de 1 cm grosime. Se curata ficateii de pielita si se condimenteaza cu piper si maghiran. Se curata si se feliaza ceapa. Se ung 4 folii de... »


  • Tocanita de vita


    Se spala carnea, se curata de pielita si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt. Se pune uleiul la incins si se caleste ceapa. Se ia de pe foc si se adauga boia. Se adauga... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda