Retete

  • Tocanita de cremvursti


    Se taie crenvurstii felii si dupa ce ceapa s-a calit se adauga in cratita si se lasa sa se caleasca impreuna putin. Se condimenteaza, se adauga apa si se lasa sa fiarba pana cand cremvurstii absorb... »


  • Sarmale


    aconul se taie cubulete mici si se prajeste in untura. Dupa ce s-a prajit, se pune deoparte jumatate din grasimea ramasa. In jumatatea ramasa in tigaie se caleste ceapa maruntita. Se adauga carnea... »


  • Tocana de porc sau vita


    Se spala carnea si se taie cubulete de 2-3 cm. Ceapa taiata marunt se caleste in untura incinsa, se ia de pe foc, se adauga boia si se amesteca bine. Se adauga 100 ml apa, si, amestecand periodic,... »


  • Carnati cu rosii Bali


    Ceapa o taiem felii foarte subtiri, carnatii in rondele subtiri, slanina in cubulete marunte. Topim slanina, prajim carnatii pana devin maronii inchis. Intre timp, amestecam ingredientele si... »


  • Canelloni cu carne


    Se face un aluat de clatite, obisnuit, din lapte, ou si faina. Apoi se coc clatitele, se asaza pe o farfurie si se pregateste umplutura. Se toaca friptura, se taie fasii subtiri costita afumata,... »


  • Ficatei cu sos picant


    Se spala ficateii, se curata de pielite, apoi se pun cu o ceasca de ulei intr-o cratita emailata. Se acopera cratita si se lasa sa se prajeasca. Separat se face un sos picant din usturoi pisat... »


  • Ficatei de pasare in hartie pergament


    Se curata ficateii de pielite, se spala si se pun cate doi sau trei in hartie pergament unsa bine cu unt. Se unge o tava cu restul de unt, se aseaza plicurile de hartie pergament prinse cu ace cu... »


  • Gustare studenteasca


    Se curata cartofii de coaja si se taie in cuburi mici, la fel se procedeaza cu carnea care a fost fripta sau fiarta mai inainte. Se pun sa se caleasca impreuna cu o ceapa tocata marunt si o ceasca... »


  • Costita prajita in sos de rosii si miere


    Incinge uleiul, adauga ceapa si usturoiul si prajeste-le pe foc mic timp de 5 minute. Adauga otetul de mere si caleste totul 3 minute pe foc mare, dupa care urmeaza sucul de rosii, condimentele,... »


  • Frigarui de pui


    Taie pieptul de pui file in asa fel incat sa obtii o felie mai mare. Bate-o putin si unge-o cu mustar. Presara ceapa rosie tocata marunt, cimbru, piper macinat si maghiran. Ruleaza feliile de... »


  • Tocanita de burta cu ciolan


    Se curata burta si se toarna peste ea apa fierbinte cu otet, apoi se pune la fiert in apa cu delikat iar in cele din urma se scurge si se taie fasii. Ciolanul se fierbe in atata apa incat sa-l... »


  • Muschi de vaca cu ciuperci


    Muschiul se sterge cu un prosop curat si se prajeste in ulei incins cate patru minute pe fiecare parte. Se lasa pe o farfurie, timp in care se pregatesc ciupercile. Se curata ciupercile de partea... »


  • Carne de miel cu spanac


    Se spala carnea si se taie felii groase, apoi se caleste in unt. Separat se pregateste spanacul astfel : se spala frunza cu frunza, se opareste cinci minute in apa clocotita si se scurge. Se toaca... »


  • Carne de miel cu tarhon


    Carnea se spala si se taie bucati, apoi se rumeneste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se adauga ceapa tocata marunt, se pune deasupra o ceasca de apa calda si se lasa vasul acoperit pe foc... »


  • Stufat de miel cu verdeata


    Se curata ceapa si usturoiul, apoi se spala si se taie bucati lungi de 4-5 cm. Se pun impreuna intr-un vas adanc si se oparesc cu apa clocotita. Se scot, se scurg si se calesc usor in ulei. In... »


  • Muschi de miel cu smantana


    Muschiul se spala si se sterge cu un prosop curat. Se taie felii groase, care se pun in ulei incins. Cand carnea s-a albit, se scoate pe o farfurie. In uleiul ramas se adauga smantana si faina... »


  • Sarmale cu carne de oaie


    Se curata carnea de pielite, se spala si se trece prin masina de tocat. Se lasa intr-un vas adanc si se amesteca cu ceapa taiata marunt, cu cartoful crud dat pe razatoare si cu o ceasca de orez... »


  • Cotlete de oaie cu ciuperci


    Cotletele se spala, se usuca intr-un prosop curat si se pun la fript pe un gratar asezat pe jar. Ciupercile se spala, se curata bine si se taie in doua pe lungul lor. Se frig pe plita. Slanina se... »


  • Ardei umpluti


    Se spala ardeii si se curata de cotor si seminte, apoi se lasa sa se scurga. Carnea se spala, se taie bucati mici si se da prin masina de tocat. Se amesteca cu cele doua cepe maruntite, cu doi... »


  • Chiftele marinate cu tarhon


    Carnea se amesteca intr-un vas adanc, cu doua cepe tocate fin si zarzavatul de supa dat pe razatoare. Peste amestec se pune verdeata tocata, se omogenizeaza, apoi se amesteca cu doua oua si o... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda