Retete

  • Tocatura moldoveneasca din carne de vaca


    Carnea se pune la fiert si se trece apoi prin masina de tocat carne. Se curata si se toaca marunt ceapa si se pune la rumenit intr-un vas cu putina untura, dupa care se adauga vinul alb, faina,... »


  • Musaca de vinete cu carne


    Ceapa tocata se pune intr-un vas impreuna cu 50 gr unt si se lasa sa se inmoaie, fara a se rumeni insa. Intre timp, se trece carnea prin masina de tocat si se adauga apoi peste ceapa si se acopera... »


  • Musaca de carne si cartofi


    Ceapa se toaca si se pune intr-un vas impreuna cu unt si se lasa sa se inmoaie, fara a se rumeni insa. Carnea se trece prin masina de tocat si se adauga apoi peste ceapa dupa care se acopera cu un... »


  • Musaca de telina cu carne


    Carnea se da prin masina de tocat, impreuna cu felia de paine muiata si stoarsa. Ceapa tocata se amesteca impreuna cu carne. Untul se pune intr-un vas, pe foc mic si cand s-a incalzit, se adauga... »


  • Varza a la Cluj


    Varza se curata si se indeparteaza cotorul. Carnea se toaca prin masina de tocat si se amesteca impreuna cu cepele tocate. Se pune apoi compozitia intr-un vas cu ulei, pe foc, sa se inabuse bine.... »


  • Praz umplut cu carne


    Prazului i se taie partile verzi, se curata de prima foaie si se taie apoi in felii lungi de 7-8 cm. Se pune la oparit si se apasa cu degeteul in mijlocul bucatilor ca sa iasa celelalte tuburi din... »


  • Gulii umplute cu carne


    Guliile se curata si se scobesc. Carnea tocata, in prealabil se amesteca impreuna cu ceapa tocata marunt si calita in putin unt, se potriveste la gust de sare si piper si se adauga unt ou si... »


  • Telina umpluta cu carne


    Telinele se curata, se spala, li se taie un capacel si se scobesc. Ceapa se toaca si se pune intr-un vas cu ulei la calit pe foc mic. Se adauga apoi carnea tocata si amestecata cu paine muiata in... »


  • Chiftelute in sos de rosii


    Painea se pune la inmuiat in apa, se stoarce si se amesteca cu carnea, dupa care se dau prin masina de tocat. Ceapa se toaca, se caleste in foarte putin ulei si se pune in amestecul de carne. Se... »


  • Ardei grasi umpluti cu carne


    Carnea se taie bucatele si se toaca marunt, la masina. Orezul se spala in mai multe ape si se pune la fiert, intr-un vas cu apa. Intre timp se cojeste usor ceapa in putin unt si se amesteca cu... »


  • Ghiveci cu carne de vaca


    Carnea se taie bucati mici si se pune pe foc mic, intr-un vas cu ulei. Se lasa sa fiarba inabusit, cu capac, pana scade apa de tot. Se mai toarna apoi cate putina apa, pana cand incepe carnea sa se... »


  • Mancare de carne cu fasole verde


    Carnea se taie bucatele mici, separat se toaca ceapa, dupa care se adauga impreuna cu carnea si untul la fiert, intr-un vas. Se tin pe foc mic, pana se rumenesc, apoi se toarna apa putin cate... »


  • Tocanita ardeleneasca din carne de vaca


    Carnea se curata de pielite si se taie in bucati. Se pun bucatile intr-un vas cu untura sau ulei sis e lasa pe foc mic, pana ce carnea se albeste pe toate partile. Se lasa apoi la rumenit pe foc... »


  • Mancare de carne cu vinete


    Se taie carnea bucatele mici, care se rumenesc in 3 linguri ulei, apoi se scot si se pun deoparte. in uleiul care a ramas se pune o ceapa tocata marunt si rosiile curatate de pileite si seminte. Se... »


  • Mancare de carne cu ciuperci si cabanos


    Carnea se taie bucatele mici, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna intr-un vas acoperit, cu 3 linguri ulei, la foc mic, sa se inabuse. Cand carnea incepe sa se rumeneasca, se adauga faina, o... »


  • Mancare de carne cu arpagic


    Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu ceapa tocata intr-un vas cu ulei si se lasa acoperita sa se prajeasca. Se adauga apoi pasta de rosii, sare, piper, vinul si apa fierbinte cat sa... »


  • Mancare munteneasca de carne cu praz


    Carnea taiata bucatele mici se pune cu ulei, la prajit. Se adauga apoi 2 pahare cu ap si se lasa sa fiarba acoperita cu capac. Prazul se curata de partea verde, se taie partea alba in bucati lungi... »


  • Vitel sote cu macaroane


    Macaroanele se pun la fiert. Separat se spala si se pune carnea pe foc impreuna cu ceapa si verdeata tocate marunt. Se fierbe totul la foc mic. Se amesteca apoi carnea tocata marunt, in prealabil... »


  • Cotlet de vitel cu smantana


    Cotletele se asaza intr-un vas, cu ulei fierbinte. Se lasa la foc mic, la prajit, pe ambele parti.Vinetele se taie felii si se dau apoi prin faina, dupa care se pun la prajit in ulei. Dupa ce s-au... »


  • Escalop dobrogean cu sos de rosii si ciuperci


    Feliile de carne se pun la rumenit in unt fierbinte. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, feliile se scot pe o farfurie. Separat se toaca ceapa si ciupercile si se pu la rumenit in untul ramas de... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda