DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Ostropel


    Se rumenesc pulpele de pui in ulei. Se scoate carnea si se pun in uleiul ramas rosiile taiate marunt. Cand fierbe se pun: condimentul, sarea si zaharul si se lasa sa scada la foc mic. Atunci se... »


  • Limba cu masline


    Spala limba in apa rece ,curat-o de pielite,si freac-o cu malai pentru a o curata de toxinele din pori.Pune-o la fiert in apa rece pentru 20 de minute.Ia spuma ,dupa care scoate-o si lasa-o sa se... »


  • Sarmale cu cascaval


    Se amesteca toata carnea tocata cu ouale,ceapa taiata marunt,cascavalul ras,boia,piper,sare si coriandru si apoi incepi sa rulezi compozitia obtinuta in foile de varza.Pe fundul oalei,asaza varza... »


  • Mincare de mazare cu carne


    Se taie carnea, se toaca ceapa si se caleste totul in ulei timp de 10 minute. Se adauga mazarea, se pune apa cit sa acopere (carnea si mazarea), se adaugati o lingurita de "Vegeta", sare. Se... »


  • Sos de vita cu spaghete


    Carnea se taie cubulete si se da intr-un clocot pana se ia spuma. Se ia de pe foc si se spala carnea cu apa rece. Intr-o cratita se caleste ceapa in ulei, se pune 1/2 lingurita chimen si o... »


  • Mincare de gutui


    Se rumeneste in unt ceapa tocata impreuna cu ficatul si pipota de gaina. Se acopera vasul si se lasa pe foc mic. Cind apa lasata de ceapa si carne a scazut, se toarna apa cit sa acopere carnea si... »


  • Miel in agrodolce


    Se spala carnea, se sterge si se taie bucati de cca 25 gr. Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa maruntita si bucatile de miel si se caleste totul. Se adauga sucul de rosii diluat cu 100 ml apa... »


  • SPAGHETE MILANEZE


    Spaghetele se fierb 10 min, se strecoara, si se clatesc cu apa rece. sunca si ciuprcile se taie julien si se calesc la foc mic. Apoi se vor pasa rosiile si se calesc si ele, adaugati sare, piperu,... »


  • SPAGHETE BOLOGNEZE


    Fierbeti spaghetele 10min, clatitile cu apa rece. Carnea se caleste cu ulei 5 -7 minute, adaugatii rosiile, sare, piper, busuiocu, oregano si spre sfirsit spaghetele si parmezanu deasupra. »


  • OSTROPEL DE PUI


    Pulpele se spala, se curata si se taie in doua. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cubulete. Usturoiul se curata si se toaca marunt. Intr-o tava peste jumatate din cantitatea de ulei, se... »


  • Cotlet de porc cu masline verzi


    Cotletele se spala si se usuca pe prosop curat. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie felii (sau sferturi, daca ceapa este mai mica). Usturoil se... »


  • Musaca de conopida


    Carnea si ceapa tocata se calesc impreuna in ulei, se adauga un ou, sare, piper si marar. Conopida se desface in buchete, se fierbe pe jumatate in apa sarata si lapte. Intr-o tava tapetata cu... »


  • Friptura de vitel cu sos si cartofi natur


    Se pune carnea »


  • Pulpa de porc cu ragout


    Se curata pulpa de grasime, se spala , se sterge cu un prosop si se sareaza. Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, apoi se lasa putin la racit si se curata. Ceapa si usturoiul se curata si... »


  • Casa Grande Lazarinii


    Se bate fiecare bucata de carne, se pun pe 3 bucati de staniol si se fac rulouri astfel: carnea de vita se umple cu mugur de bambus sau porumb, carnea de porc se umple cu visine confiate si pieptul... »


  • Rulada de curcan cu fasole verde


    Se toaca nucile de Cajou (se gasesc in supermarket), nu foarte mici, se amesteca impreuna cu crema de branza. Se bat putin feliile de curcan, se sareaza si se pipereaza. Se ung cu pasta de branza... »


  • Muschi de miel cu crusta de mustar


    Carnea de miel se sareaza, se pipereaza. Se amesteca mustarul cu pesmet si se unge carnea de miel. Se incing 4 linguri de ulei si se prajeste carnea la foc potrivit. Se incinge cuptorul la 200... »


  • Pulpa de purcel in vin rosu cu fasole boabe


    Cu o seara inainte de a gati, se pune fasolea la inmuiat in apa rece. Pulpa de purcel se spala, se sareaza, se pipereaza si se pune intr-o cratita cu ulei si se rumeneste pe toate partile.... »


  • Piept de curcan cu legume


    Intr-o tigaie, se incalzeste 3 linguri de ulei, se pune pieptul de curcan si se rumeneste pe toate partile. Se sareaza si se pipereaza. Se aseaza intr-un vas rezistent la foc si se stropeste cu... »


  • Rulouri din carne de vitel cu sos picant


    Rosiile se taie fasii. Se aseaza intr-o cratita cu vinul si se lasa sa fiarba pana se evapora lichidul. Carnea se sareaza si se pipereaza. Se aseaza deasupra rosiile si busuiocul tocat. Se ruleaza... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda