DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Rulouri de varza creata cu piept de curcan


    Se curata varza de foile vestede, se spala si se desprind foile. Se aleg 6 foi groase care se oparesc in apa clocotita cu sare, apoi se clatesc in apa rece. Se spala pieptul de curcan, se sterge... »


  • Sarmale cu varza acra


    Se da prin masina de tocat 3/4 kg. carne de porc, sau amestecata, de vaca si de porc, si miezul de la o felie groasa de paine, muiat si stors bine. Deoparte se rumenesc in untura 2 cepe mijlocii... »


  • Piept de curca cu portocale si varza de Bruxelles


    Pieptul de curca se freaca cu sare si piper si impreuna cu ceapa taiata rondele se pune intr-o tava unsa cu untul topit. Se pune tava in cuptor preincalzit si se frige timp de 45 min. Varza de... »


  • Pui taranesc


    Se curata legumele si se toaca marunt. Se pune intr-o cratita putin ulei la incins si se calesc in el ceapa cu morcovul. Intre timp se toaca si ardeiul in bucatele potrivite. Ardeiul se pune si el... »


    Pui taranesc
  • Piept de pui in sos cu acordeoane de cartofi


    Se sareaza si pipereaza bucatile de piept de pui. Se pun in uleiul incins si se prajesc bine pe ambele parti, dupa care se sting cu vin alb sec. Dupa ce scade vinul, scoatem bucatile de carne... »


    Piept de pui in sos cu acordeoane de cartofi
  • Chiftelute marinate


    Se taie carnea bucati mici si se trece prin masina de tocat impreuna cu miez de piine alba muiat si stors. Se amesteca cu ouale, ceapa taiata marunt si prajita in grasime, zarzavatul ras pe... »


  • Carne de berbec cu tocana de legume


    Carnea de berbec (piept sau spata), spalata si luata de pe oase, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in tigaie. Cind este aproape prajita, se presara 1 lingura de faina. Apoi se asaza intr-o... »


  • Limba cu masline


    Limba fiarta se lasa sa se raceasca, se taie felii si se presara cu putin piper. Se asaza apoi feliile de limba intr-o cratita. Ceapa se taie subtire si se prajeste intr-o tigaie, in ulei... »


  • Piept de rata afumat si salata de linte


    1. Se curata ceapa si se taie rondele. Se taie nu prea marunt rozmarinul si, impreuna cu foaia de dafin si boabele de ienupar, se pun intr-o cratita. Se adauga ceapa taiata, vinul. Dam un clocot.... »


  • Musaca de vinete cu carne de pui


    Vinetele se spala, se taie rondele de aproximativ 1 cm care se sareaza bine si se lasa 30 de minute cu sare. Carnea de pui se macina. Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, apoi se... »


  • Pui umplut cu pastrama


    Se incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie incapatoare, se adauga usturoiul si se caleste 1-2 minute, pana devine auriu. Se adauga ceapa rosie taiata foarte marunt si rosiile curatate de pielita si... »


  • Pui umplut cu pastrama


    Se incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie incapatoare, se adauga usturoiul si se caleste 1-2 minute, pana devine auriu. Se adauga ceapa rosie taiata foarte marunt si rosiile curatate de pielita si... »


  • Ragout de muschi de porc flambat si afine


    In ulei fierbinte se caleste ceapa rosie tocata marunt, apoi se adauga carnea taiata cubulete. Se caleste impreuna pe foc puternic, se amesteca mereu, se sareaza, se pipereaza si se toarna vinul.... »


  • Piept de pui în stil italian


    Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata. Rosiile se... »


  • Cirnati de porc cu sos de rosii


    Se taie cirnatii in bucati si se prajesc in untura incinsa. Se toarna deasupra sos cu bulion de rosii si se lasa acoperiti pe foc inca 1/4 ora ca sa se imbibe cu sos. »


  • Macaroane gratinate cu ragout


    1. Se curata legumele, se spala. Ceapa, usturoiul, morcovul si telina se taie marunt. Rosiile se curata de pielite si se taie cubulete. Patrunjelul verde, oregano si busuiocul (se lasa cateva... »


  • Kofta, chiftele arabesti cu sos


    Cu manutele ude amestecam si stropim putin cu apa ingredientele pina rezulta un amestec ca la chiftelele noastre,dupa cum vedeti aici nu este nevoie de ou si nici faina.Apoi le dam forma unor kofte... »


  • Tocana cu rosii si ardei


    Se alege carne de minzat sau de vaca de la piept, sau carne de porc. Se taie bucati si se prajeste in tigaie, intr-o lingura de untura. Intr-o cratita mai mare se prajeste ceapa taiata felioare... »


  • Mincare cu carne si patlagele vinete


    Se taie carnea bucati, se prajeste in grasime fierbinte, se asaza in cratita, se adauga ceapa, 1-2 patlagele rosii, o lingura de faina, putina boia de ardei si sare. Cratita se acopera cu capac si... »


  • MIEL/BERBEC CU GUTUI


    Taiati carnea de ovina in cuburi de ca. 3 cm si dati-o la foc iute intr-o cratita mai serioasa, cu fundul mai gros, pana se rumeneste bine.Scoateti si puneti carnea deoparte Dati focul mic si... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda