DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Salata de fasole boabe


    Fasolea boabe este un aliment de baza in dieta vegetariana, pentru ca este satioasa si bogata in proteine de calitate.Ingrediente: 500 de grame de fasole fiarta (din conserva sau fiarta in casa in... »


    Salata de fasole boabe
  • Salata calda de cartofi cu hrean si migdale


    In fapt, este un fel de mancare. Cartofii si migdalele sunt o sursa excelenta de calciu pentru cei care tin o dieta vegetariana. Ingrediente: o radacina de hrean, doua cepe rosii, 100 de grame de... »


    Salata calda de cartofi cu hrean si migdale
  • Pizza de sarbatoare


    O reteta minunata. Blatul se face usor si este foarte spornic. Din ingrediente ies doua tavi mari (de aragaz) cu cea mai buna pizza de casa. Timp de preparare 30 minute, asteptare 30 de minute,... »


    Pizza de sarbatoare
  • Salata Nicoise - cea mai buna salata


    Salade Nicoise este preferata de cei din zona mediteraneana. Poate fi servita simpla sau impreuna cu felii de paine cu usturoi. Ingredientele sunt pentru 4-6 portii. Timp de preparare: 15... »


    Salata Nicoise - cea mai buna salata
  • Supa vietnameza cu vaca


    Se mai numeste "Pho Bo" si se poate spune ca este una din mancarurile traditionale vietnameze. In fapt, este o supa de vaca cu taietei. Nu se prepara greu, dar din caza dificultatilor de... »


    Supa vietnameza cu vaca
  • Tajine de pui cu lamaie (reteta din zona Magreb)


    O mancare din Algeria si Maroc, pe care francezii au perfectionat-o. Se prepara in vase speciale, de lut cu capac tuguiat, dar merge si intr-un tuci clasic.Ingrediente: un pui, trei cepe, o cutie... »


    Tajine de pui cu lamaie (reteta din zona Magreb)
  • Mancare de praz cu masline


    Usoara si aromata, o mancare buna si calda si rece. Nu are calorii multe si este buna simpla sau garnitura la o felie de carne.Ingrediente: 500-800 grame praz, trei cepe de apa (rosii), doua-trei... »


    Mancare de praz cu masline
  • Pui cu vanilie si scortisoara


    Este o reteta frantuzeasca, inspirata din bucataria marocana. Combinatia de arome face carnea de pui incredibil de buna. Ingredientele sunt pentru patru portii, dar pot fi multiplicate foarte usor.... »


    Pui cu vanilie si scortisoara
  • Supa crema de castane si crema de hrean


    Este o supa eleganta care merita servita la o masa speciala. Se potriveste unui dineu, unde scopul este sa-ti lasi fara replica mesenii! Cantitatile sunt pentru sase portii. Serveste supa in... »


    Supa crema de castane si crema de hrean
  • Sarmale cu orez si stafide


    Este imposibil sa nu-ti placa, chiar daca sunt mai dificil de facut.Ingrediente: foi de varza murata, 6 linguri ulei, o lingura de bulion de rosii, 4-5 cepe, o ceasca de orez, 1-2 legaturi de... »


    Sarmale cu orez si stafide
  • Retete traditionale cu peste, din Delta Dunarii


    Bucatari talentati s-au intrecut in luna octombrie in cadrul festivalului de arta culinara "D-ale Gurii Dunarii", care a avut loc in localitatea Uzlina, din Delta Dunarii. Participantii,... »


    Retete traditionale cu peste, din Delta Dunarii
  • rosii si gogonele pentru iarna


    Rosiile sunt ingredientul nelipsit din mancaruri. Acesta este si motivul pentru care trebuie pastrate si iarna in forma cat mai apropiata de cea naturala.Nuvorbim acum de bulion sau suc de rosii.... »


    Rosii si gogonele pentru iarna
  • rosii uscate in ulei


    Se prepara in doua etape. Este o reteta ceva mai scumpa, dar delicioasa si cu mult mai ieftina si mai buna decat produsele "de gata" oferite de magazine.Ingrediente: 2 kg rosii (mici,... »


    Rosii uscate in ulei
  • rosii in suc propriu


    Este o conserva delicioasa, foarte usor de facut si rezistenta. Rosiile astfel conservate merg foarte bine la supe, ciorbe, sosuri sau in orice mancare cere rosii.Ingrediente: 2 kg rosii, trei... »


    Rosii in suc propriu
  • Gogonele in saramura


    Foarte bune, foarte usor de facut. Pot fi pastrate si in borcane mari, clasice, de muraturi, dar si in recipiente de capacitate mai mica, care se inchid cu capac infiletat.Ingrediente: 5 kg... »


    Gogonele in saramura
  • Salata de gogonele


    Un alt mod in care poti pastra pentru iarna legumele. Combinatia este foarte buna simpla, pe paine prajita sau in salatele de cartofi, paste sau orez.Ingrediente: trei dovlecei mari, 1 kg de... »


    Salata de gogonele
  • Cum mananci legumele


    Saptamana aceasta venim cu o serie de sfaturi legate de legume. Multe dintre ele te pot pune intr-o situatie nu foarte placuta atunci cand se afla in farfuria ta. Trebuie numai sa stii cand sa... »


    Cum mananci legumele
  • Bucataria fara foc, o solutie naturista


    Despre cereale, fructe, nuci si zarzavaturi, se spune ca sunt dieta aleasa de Dumnezeu pentru oameni. Acestea, pregatite in mod cat mai simplu si natural (fara foc), sunt cele mai sanatoase si mai... »


    Bucataria fara foc, o solutie naturista
  • Muraturi: patru retete de castraveti


    Merita sa “pui” conserve pentru iarna, pentru ca cele facute in casa sunt mult mai bune decat cele din comert. Si mult mai ieftine! Vorba bunicii! “Daca stii ce pui in borcane,... »


    Muraturi: patru retete de castraveti
  • Castraveti cu gogonele rosii


    O combinatie inedita, pe care te sfatuiesc sa o incerci.Ingrediente: 2 kg castraveti, 2 kg gogonele (maruntele si colorate). Poti folosi si rosii coapte, mici si foarte tari. Marar uscat, hrean,... »


    Castraveti cu gogonele rosii
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda