Retete

  • Miel la gratar cu maioneza de usturoi


    1. Taiati carnea de miel in bucati potrivite, spalati-o usor si puneti-o intr-un castron. 2. Pune-ti intr-un castronas coriandrul, cimbru, scortisoara, nucsoara, cuisoarele si piperul macinat, apoi... »


  • Frigarui arabesti


    1. Carnea trebuie sa fie trecuta de 2 ori prin masina de tocat pe sita cea mai mica. 2. Puneti carnea intr-un castron, adaugati o lingura rasa din amestecul de condimente (enibahar, scortisoara,... »


  • Medalion de miel cu sataras de legume


    1. Sarati si piperati carnea de miel si puneti-o intr-un bol. 2. Adaugati usturoiul tocat si uleiul. 3. Acoperiti bolul si puneti-l la frigider, timp de trei ore. 4. Dupa ce s-a macerat carnea,... »


  • Stufat de miel


    1.se taie carnea in bucati potrivite, apoi se spala bine in mult apa rece. 2. intr-o cretita mare se se incinge uleiul si se pun bucatile de carne 3. se adauga o ceasca de apa si se lasa carnea sa... »


  • Budinca cu carne


    Se pune carnea intr-o cratita cu untura, cu ceapa taiata bucati si se prajeste totul impreuna. Se adauga bulion, sare si o capatina de usturoi curatat. Cind carnea s-a rumenit, se pune o lingurita... »


  • Dovlecei umpluti cu carne


    Se iau atatia dovlecei mijlocii cate personae sunt, daca sunt prea mari se taie in doua. Se curata prin razuire si se scobesc de miez. (Acesta se poate folosi la alt preparat daca nu este prea... »


  • Chicken nuggets


    Chicken nuggets poate fi transformata acasa intr-o mancare sau o gustare mai sanatoasa decat cele pe care la cumparam de la diversele lanturi de restaurante tip fast-food. Se bate oul cu sare si se... »


    Chicken nuggets
  • Carne de vaca inabusita cu ceapa si cartofi


    Se alege carne macra, se spala, se taie in bucati de cite 80-100 gr., se sareaza, se presara cu piper, se da prin faina si se prajeste in tigaie pe toate partile, pina cind se rumeneste. Se asaza... »


  • Chiftelute marinate cu fasole verde


    1. Se spala cartofi si se fierb cca 15 minute. 2. Se curata si se spala fasolea verde. 3. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in 2 linguri ulei; se scoate si se pune deoparte jumatate de... »


  • Piept de pui cu fasole verde


    1. Se prepara chutney-ul de tomate. 2. Se decojesc tomatele, se taie sferturi, si se curata de seminte. 3. Se decojesc merele si se taie bucatele, la fel ca telina si ardeiul iute. 4. Se asaza... »


  • Medalioane cu fasole verde


    1. Se sterge carnea, se taie in 8 medalioane si in jurul fiecaruia din ele se potriveste cate o felie de bacon, se fixeaza. 2. Se unge cu un amestec de miere, ghimbir si sos de soia; se lasa sa se... »


  • Tortilla cu pui picant si fasole


    1. Se incalzeste tortilla la cuptor pentru 10 minute, astfel va fi mai usor de rulat. 2. Se asaza fasolea si puiul la mijloc. 3. Se pune sare si piper dupa gust. 4. Se toarna deasupra salsa si sos... »


  • Dovlecei umpluti


    Dovleceii se curata, se taie in doua pe lat, sa rezulte tuburi potrivite ca lungime. Se scobesc dar nu de tot ca sa nu iasa carnea. La rosii se taie un capac pe jumatate, se scobesc si ele si se... »


    Dovlecei umpluti
  • Coaste de porc cu sos


    1. Se taie marunt ceapa (sau se da pe razatoare) 2. Se amesteca apoi ceapa cu uleiul, pasta de tomate si sucul de rosii. 3. Se adauga usturoiul zdrobit, vinul, sosul Worcester, mustarul, cimbrul,... »


  • Curry de pui


    Intr-o cratita (sau o tigaie adancuta) se pun 3 linguri ulei, un praf de scortisoara, 1 ardei mic iute taiat rondele (sau 1/2 lingurita piper cayenne), 1-2 frunze de dafin, 3 cepe tocate marunt, 3... »


    Curry de pui
  • Pui tandoori


    In prima faza am amestecat iaurtul sarea si condimentele, obtinand o pasta pe care am lasat-o deoparte pentu ca aromele sa se combine bine. Am tocat mic ceapa si usturoiul. Am taiat fasii pieptul... »


    Pui tandoori
  • Tocanita cu rulouri de vita


    Pe bucata de mushi de vita crud taiat foarte foarte subtire am ras morcovul si telina si am format rulouri. A pus vasul de lut direct pe flacara, am incins ulei de orez, am rumenit rulourile,... »


    Tocanita cu rulouri de vita
  • Cus-cus cu sos picant


    Cus-cusul se pune la fiert pentru 8 minute; coriandrul si ienibaharul se fierb separat in putina apa, care pe urma se strecoara si se adauga in apa de la cus-cus. Cepele si usturoiul se toaca... »


  • Carne de vaca cu sos picant


    Se alege carne moale de vaca, se spala, se curata de tendoane, se taie in felii potrivite, se bate cu ciocanul de lemn si apoi se taie pai. Ceapa curatata si spalata se taie subtire si se prajeste... »


  • Pui cu mamaliga


    Se incinge cuptorul la la 220 grade. Se pregateste o mamaliga tare care se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se taie mamaliga in felii care vor fi asezate pe fundul unei tavi unse cu unt. Se pune... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda