DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Piept de pui aromat cu sote de dovlecei


    Amestecam toate condimentele pentru marinata, le turnam peste pui si lasam puiul la frigider. Dupa care il prajim in tigaie(se poate face si pe gratar, eu am vrut sa folosesc toata marinata).... »


    Piept de pui aromat cu sote de dovlecei
  • Pui cu conopida


    Se prajesc bucatile de pui in ulei bine incins. Intr-o cratita se rumeneste faina, se adauga ceapa taiata marunt, boia de ardei si se stinge cu apa calda. Se pune carnea si se lasa sa dea citeva... »


  • Friggione rapid cu perisoare


    Se ia o cratita mai inalta, cu capac, si pe fundul ei se pun rosiile scurse, zdrobite putin. Ardeii se spala, se curata de cotor, seminte, filamente si se taie bucati mai mari. Se adauga peste... »


    Friggione rapid cu perisoare
  • Pulpe de pui dezosate cu legume la cuptor


    Intr-o tava de copt punem morcovii, ardeiul, ceapa si rosiile iar printre acestea bucatelele de carne. Amestecam impreuna toate condimentele pentru marinata. Incepand cu bucatile de carne si apoi... »


    Pulpe de pui dezosate cu legume la cuptor
  • Piept plin cu crema de branza


    Se spala, se scutura si se toaca patrunjelul. Se toaca frunzele de hasmatuchi. Se amesteca untul cu crema de brinza, patrunjel si 2/3 din cantitatea de hasmatuchi. Se spala si se sterg fileurile si... »


  • Sarmale cu carne


    Se ia carne amestecata de porc si de vaca. Se da carnea prin masina de tocat, se adauga orez ales si spalat, ceapa tocata marunt si usor rumenita in untura, sare si piper. Se aleg frunze intregi de... »


  • Piept de vita cu castraveti


    Carnea de vita - bucati de piept impanate cu grasime. Carnea se frige in mai mult ulei sau butter ghee. Grasimea care se vede se va topi si absorbi in sos si castraveti. Se pune si ceapa tocata si... »


    Piept de vita cu castraveti
  • Ostropel de pui


    Pulpele se sareaza si pipereaza. In putin ulei de masline se pun la prajit sub capac pana se rumenesc. Dupa ce s-au rumenit se adauga vin alb si se lasa asa pana se evapora. Le soatem din cratita... »


    Ostropel de pui
  • Jambalaya


    1. Ciupercile se calesc in ulei de masline sau ulei vegetal apoi se pun deoparte. 2. Ceapa taiata si carnatul (sau sunca sau baconul) se calesc impreuna pana cand ceapa devine translucida si... »


    Jambalaya
  • Snitel de porc cu sos vanatoresc


    Curatam ciupercile si le taiem felii. Ceapa se curata si se taie solzisori. Ardeii se curata de seminte si se tie fasii mici. Carnea o spalam, o stergem, saram si piperam. O frigem pe grill in... »


    Snitel de porc cu sos vanatoresc
  • Stufat de ied


    Se spala carnea si se taie in bucati potrivite, care se rumenesc in unt sau in ulei. In grasimea ramasa se pun firele de ceapa si usturoi curatate, spalate, legate in opturi sau in cercuri. Cind... »


  • Miel cu spanac


    Se taie carnea in bucati potrivite si se inabusa in ulei pe foc mic, intr-un vas acoperit cu capac. Cind incepe sa se rumeneasca, se toarna atita apa cit sa acopere carnea si se lasa vasul sa... »


  • Pulpe imbracate


    Le-am curatat de piele iar apoi am impins carnea spre capat pt a scoate un pic de os afara. Intr-o tigaie am pus putin ulei, am pus pulpele acolo le-am dat cu sare si piper si le-am prajit... »


    Pulpe imbracate
  • Pui sote cu varza de Bruxelles


    Am fiert intai pieptul de pui. Varza de Bruxelles, in stare cruda, se curata, se taie cotoarele shi se opareste in apa cu sare. Carnea de pui, am taiat-o in bucati potrivite am pus unt la topit in... »


    Pui sote cu varza de Bruxelles
  • Ragu de pui cu mango


    1. Incepem prin a taia carnea fasii lungi, apoi o prajim bine in ulei de masline. Scoatem pe farfurie si tinem la cald. 2. In aceiasi tigaie cu ulei frigem ciupercile taiate fin cu un catel, doi de... »


    Ragu de pui cu mango
  • Stufat de miel


    Se curata ceapa si usturoiul, se spala foarte bine si se taie in bucati de 4-5 cm lungime. Se pun intr-un vas si se oparesc cu apa clocotita. Dupa citeva minute, se scot si se calesc putin in ulei... »


  • Piept de pui cu ghiveci de orez si legume


    1. Pregatim orezul iar legumele le curatam, spalam si tocam dupa dorinta. 2. Curatam pieptul de eventuale oscioare, pielite si condimentam pe ambele parti cu sare si piper. Se se prajeste in ulei... »


    Piept de pui cu ghiveci de orez si legume
  • Hasenpfeffer (ragout de vinat)


    1. Portionam carnea, o frecam cu sare si piper, apoi o tavalim prin faina. 2. Prajim cepele si costita in uleiul incins, scoatem si lasam pina la urma cand va urma sosul. 3. Acum, tot in oala asta... »


    Hasenpfeffer (ragout de vinat)
  • Ghiveci de pui


    Punem in vas de cuptor uns cu ulei carnea peste care asezam fasii de ardei gras si iute, ceapa, usturoi felii, presaram sare, piper si iutica. Peste toate punem strat de felii de cartofi, apoi de... »


    Ghiveci de pui
  • Cotlete de porc la tava


    Se pun cotletele la fiert cateva minute pana isi schimba culoarea. Intr-o cratita mica se pune putin ulei si se caleste usturoiul care a fost taiat feliute subtiri. Dupa ce s-a rumenit putin se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda