DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Cotlete cu sos picant


    Intr-o cratita, se prajesc cotletele in ulei incins. Intre timp, rosiile curatate de pielita si seminte se dau intr-un clocot, se paseaza si se pun din nou la fiert cu vinul, sarea si piperul.... »


  • Picadillo


    Carnea tocata, ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc in doua linguri de ulei de masline. Se adauga chile verde sau conservat taiat marunt, sosul de rosii, vinul, stafidele si maslinele taiate... »


    Picadillo
  • Carne de porc cu usturoi si rosii


    Carnea taiata in bucati potrivite se rumeneste in ulei incins. Se adauga apoi usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si rosiile taiate foarte marunt. Se fierbe la foc mic 25 minute si se presara... »


  • Pui marocan


    Se taie puiul in 4-5 bucati.se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se pune puiul la rumenit. Se adauga usturoiul. Cartofii se pun la fiert timp de 3 min, se... »


    Pui marocan
  • Mancare de fasole alba cu carne de porc si carnati


    Intr-un vas cu baza dubla, incingeti 1 lingura ulei, la foc mare. Adaugati carnea si presarati sare si piper. Prajiti timp de 5 minute, pana cand se rumeneste. Adaugati usturoiul si continuati sa... »


    Mancare de fasole alba cu carne de porc si carnati
  • Craciunella cu perje


    Se bat bine cele 2 fileuri de muschi de vitel, se ung cu putin ulei de masline. Se curata legumele si se taie toate cubulete. Se calesc in 4 linguri de ulei incinse in wok. Spre sfarsit adaugam... »


    Craciunella cu perje
  • Gulas din inima de vaca


    Inima sau ugerul se spala, se taie in cuburi de cite 30-40 gr., se spala din nou, se presara cu sare si piper si se prajeste in tigaie, in untura incinsa cu ceapa tocata marunt. Dupa aceea se... »


  • Iepure de vanat cu ceapa


    Carnea, taiata in bucati de marime mijlocie, se pune intr-o cratita de la suprafata, se presara, apoi cu 1/2 lingurita cu sare, se adauga 3-4 linguri cu zeama de la marinare sau apa simpla si se... »


  • Sote de berbec


    Se taie carnea in bucatele mici de forma cuburilor, se pun intr-o cratita cu o lingura de untura, cu ceapa taiata felii subtiri, piper, sare, cimbru si un pahar apa. Se lasa sa fiarba pina ce scade... »


  • Mancare de praz cu carne de vitel


    Se spala prazul si se taie in bucati de 1 cm - 1,5 cm grosime. Acestea se oparesc in apa fiarta cu sare timp de 2 minute. Intre timp se toaca ceapa solzisori si se caleste impreuna cu delikatul si... »


    Mancare de praz cu carne de vitel
  • Friptura de vacuta in sos cu bere


    Se amesteca 2 linguri amidon cu o lingura ulei, apoi se tavalesc bucatile de carne prin el, apoi se prajeste bine pe toate partile in 2 linguri ulei. Se scot din tigaie, iar in uleiul ramas se... »


    Friptura de vacuta in sos cu bere
  • Piept de pui umplut cu rizotto


    Pentru inceput, se prepara rizotto: se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Jumatate din catitatea de ulei de masline se incinge intr-o craticioara. Se adauga ceapa si usturoiul si se... »


    Piept de pui umplut cu rizotto
  • Drob in crusta de bacon


    1. Se amesteca carnea, ficateii si pipotele tocate, ceapa taiata marunt si 4 oua crude. Se caleste partea alba de la praz taiata marunt se adauga verdeata si se lasa la rece. 2. Se aseaza feliile... »


  • Piept de pui cu bacon si gorgonzola


    Se taie fasii pipetul de pui, se sareaza, se pipereaza si se inveleste fiecare bucata in bacon. Se fixeaza cu scobitori. Se pun 2-3 linguri de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta si se... »


    Piept de pui cu bacon si gorgonzola
  • Scaloppine Pizzaiola


    Carnea se taie in felii subtiri si se bate bine dupa care se pune pe gratar. Usturoiul, capere si maslinele se calesc in uleiul de masline, dupa care se adauga si rosiile si se paseaza cu o lingura... »


  • Curcan la cuptor


    Se curata si se zvanta bine curcanul. Se indeparteaza putin pielea de pe piept si se introduce rozmarin, maghiran si salvie. In interiorul curcanului se introduce marul, ceapa si tulpina de telina... »


  • Carne de vita cu sos la cuptor


    Se spala carnea, se taie in bucatele si se pune la prajit in tigaia cu ulei incins. Nu trebuie lasata prea mult, numai cat sa capete putina culoare maro si sa ramana mustoasa. Se scoate carnea si... »


    Carne de vita cu sos la cuptor
  • Caserola cu vinete si tocatura


    Vanata se taie felii pe lungime (fara a curata coaja), cam de 5 mm grosime. Se sareaza pe ambele parti si se pune la scurs cam 30 min. Ceapa uscata si ceapa verde se taie marunt si se pune la... »


    Caserola cu vinete si tocatura
  • Tochitura brasoveana


    Ceapa se caleste pestisori se stinge cu supa de oase si apoi se pune la fiert carnea taiata bucati mici. Se poate si invers: Carnea se prajeste in 2 linguri untura apoi ceapa si apoi se stinge cu... »


  • Muschiulet de vaca


    Se curata muschiul de pielite si se pune intr-o cratita smaltuita, cu zarzavatul curatat, taiat felii si putina sare. Se acopera cu apa calda si se lasa sa fiarba sub capac pina se fragezeste,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda