DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Papricas cu carne


    Se fierbe carnea in apa cu sucul de ceapa, ardeiul taiat si sarea. Inainte de a fi carnea fiarta complet, se adauga rosiile date prin razatoare si uleiul. Se prepara un aluat gros ca o smintina,... »


  • Musaca greco-italiano-pontica


    Ceapa si usturoiul se toaca si se calesc usor cu un strop de ulei; cand ceapa a devenit sticloasa se adauga carnea tocata, si se lasa pana se se evapora apa lasata si incepe sa sfaraie; se stinge... »


    Musaca greco-italiano-pontica
  • Mancarica de ardei cu carnati afumati


    -se spala ardeii, se taie in doua, li se scot cotoarele si semintele si se taie pe lat in fasii groase; -rosiilor, li se taie coditele, se oparesc, se curata de pielita, se taie in doua, li se scot... »


    Mancarica de ardei cu carnati afumati
  • Ardei copti, cu pui si smantana


    Ardeii se coc. Ceapa se taie marunt si se caleste in unt. Se adauga faina si bulionul desfacut intr-o ceasca de apa si dupa 5 minute torni smintina si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Carnea se... »


    Ardei copti, cu pui si smantana
  • Escalop cu ciuperci


    Carnea se bate un pic, se condimenteaza cu sare, piper apoi se da usor prin faina; se pune la prajit in unt (eu folosesc unt+ulei); se lasa la rumenit. Se scot bucatile prajite pe ambele parti pe... »


    Escalop cu ciuperci
  • Letcho cu piept de pui, orez si sos thai


    Pieptul de pui il tai fasii mai late si il inabusi in putin ulei de masline cu apa. Cand s-a albit pe ambele parti pui legume Letcho (Bonduelle) la care adaugi supa de rosii (in punga o sa gasesti... »


    Letcho cu piept de pui, orez si sos thai
  • Miel betiv


    Punem in cratita carnea cu toate ingredientele mai putin berea si rosiile Rosiile (rosia) tocate le punem pe deasupra, apoi dam la cuptor. Cand s-a format sosul adaugam si berea, mai lasam nitel si... »


    Miel betiv
  • Perisoare din piept de pui cu sos de rosii


    1. Se toaca la robot pieptul de pui cu verdeata, ouale crude, painea inmuiata in lapte, 1 ceapa, sarea piperul. 2. Intr-un vas cu fundul gros se incinge uleiul, se adauga 1 ceapa mica tocata... »


  • Legume la cuptor


    Incalzim uleiul si calim ceapa aproximativ 3-5 minute, pana se inmoaie. Adaugam ardeiul, amestecam usor si tinem alte 7-8 minute pe foc adaugam apoi rosiile taiate, sucul de rosii. condimentam dupa... »


    Legume la cuptor
  • Legume in sos de alune


    Incalzim uleiul; calim ceapa si usturoiul. Adaugam untul de arahide si sucul de rosii. dam in clocot, lasam sa fiarba alte 2-3 minute. Adaugam cimbrul, ardeiul iute, enibaharul, apa si putina sare.... »


    Legume in sos de alune
  • Peste cu verdeturi


    Curetam si spalam legumele . Se taie ceapa marunt, ardeii fasii subtiri, cartofii cubulete, iar rosiile le tai jumatati. Cureti pestele, il speli si il portionezi. Apoi il sarezi putin, il dai... »


  • Orez cu rosii si busuioc


    Spalam orezul si in fierbem incratita cu apa. Se adauga sare si un praf de piper. Se lasa la fiert. Punem margarina dupa ce fierbe si praf de sofran. Amestecam usor ca sa nu se zdrobeasca, se... »


  • Musaca de vinete


    Fierbem cartofii spalati in apa cu sare. Dupa ce au fiert se scot din apa si se lasa la racit. Vinetele se spala si se curata, la fel ca dovleceii apoi se taie rondele si se calesc in putin ulei.... »


  • Praz curry


    Spalam si curatam prazul, il taiem de circa 2 centrimetri si prajim in ulei de masline. Adaugam orezul si praful de curry, rosia taiata bucatele, supa de pui si lasam sa fiarba acoperit pana se... »


  • Dovlecei cu rosii si mozzarella


    Dovleceii ii taiem in jumatate si scobiti-i cu atentie de miez. Mixati miezul. Dovleceii ii fierbem timp de un minut, in apa clocotita, apoi lasati-i sa se raceasca. Opariti rosiile, decojiti-le... »


  • Spanac florentin


    Se curata spanacul, se spala in multe ape reci si se toaca marunt. Se pune intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si- o ceasca de apa calda. Se acopera cratita si se lasa spanacul... »


  • Mahshi Kousa (Dovlecei umpluti libanezi )


    Se taie cotorul dovleceilor, si se scobesc inauntru cu unealta de mai sus,prin rotire, pana se scoate toata pulpa .Atentie mare sa nu se gaureasca peretii dovleceiilor!Se spala cu apa rece, si se... »


  • Paste cu ciuperci si rucolla


    ISe curata ruccola si se rupe bucati. Se taie rosia bucatele. Ceapa verde se taie rondele. Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 10 min. Se taie ciupercile felii si se calesc in... »


  • Fasole verde gatita taraneste


    Se curata fasolea si se pune la fiert in apa clocotita, pentru circa 15 minute, fara a acoperi vasul. Intre timp, ceapa se taie marunt, dupa care se rumeneste in ulei sau unt incins. Rosiile se... »


  • Mancare de gulii cu smantana


    Guliile se curata si se taie felii de circa jumatate de centimetru grosime. Se inabusa in putin ulei, untura sau unt. Daca e nevoie, se mai adauga cate o lingura de apa. Separat, se bat impreuna... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda