DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Dovlecei umpluti


    Se curata dovleceii si se scobesc. Se caleste ceapa tocata marunt, se adauga orezul, sare si piper, verdeata si putina apa. Se lasa pe foc pana fierbe orezul. Se umplu apoi dovleceii cu aceasta... »


  • Dovlecei umpluti


    Dovleceii se curata de coaja, se taie in doua si se scobesc. Orezul se fierbe in apa clocotita cu sare, dupa care se amesteca bine cu usturoiul pisat si carnea tocata si se potriveste de sare si... »


  • Mancare de dovlecei


    Se taie ardeii in jumatate, se inlatura cotorul si semintele, apoi se taie felii subtiri. Se caleste ceapa tocata marunt in 4 linguri de ulei, apoi se adauga ardeii. Se lasa 10 minute la foc mic,... »


  • Dovlecei umpluti


    Dovleceii se curata, se spala, se scobesc cu o lingura si se pun la cuptor intr-un vas in care s-au turnat 50 ml ulei si putina apa. Dupa ce s-au inmuiat, se lasa sa se raceasca. Varza se curata,... »


  • Legume ghiveci


    Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se adauga ardeii, taiati felii subtiri, si, dupa zece minute, rosi- ile decojite si tocate marunt. Se potriveste de sare si piper si se... »


  • Conopida cu orez


    Se spala orezul si se pune la fiert in atata apa, cat sa-l acopere. Dupa ce a scazut apa, se adauga, putin cate putin, le. Cand orezul este fiert, se pune vasul deoparte si se adauga conopida,... »


  • Mancare greceasca de conopida


    Se amesteca uleiul, vinul si sucul de lamaie, se potriveste de sare si piper si se pune vasul pe foc pentru 10 minute. Se adauga conopida cruda, desfacuta buchetele. Se lasa sa mai fiarba 25 de... »


  • Sufleu de conopida


    Se fierbe conopida si se paseaza. Se adauga smantana, galbenusurile si albusurile, batute spuma. Se potriveste de sare si piper. Se unge cu unt un vas termorezistent, se presara cu pesmet si se... »


  • Vinete impanate


    Taie vinetele in patru, pe lungime, si se fierb. Se strecoara si se lasa pe o placa de lemn sa se scurga. Intre timp, se caleste in putin ulei incins ceapa, tocata marunt, si se adauga rosiile,... »


  • Legume in aspic


    Se dizolva gelatina in putina apa rece si se adauga vinul amestecat cu supa. Se toarna putina gelatina intr-un vas si se lasa la frigider, sa se intareasca. Se decoreaza cu rondele de rosii si de... »


  • Vinete impanate


    Se taie capatul dinspre coada al vinetelor. Se cresteaza pe Iung, adanc, dar fara sa se strapunga. Se fac patru crestaturi in cruce. Se lasa vinetele circa 15 minute in apa clototita. Se... »


  • Legume umplute


    Rosiile, dovleceii si vinetele se scobesc de miez (fara a lei decoji) si se indeparteaza cotoarele ardeilor. Se presara toate cu sare si se lasa deoparte timp de 1 -2 ore. Pregatim umplutura, la... »


  • Legume umplute cu carne


    Se prepara umplutura ca pentru sarmale. Se umple ardeii dovleceii, rosiile si guliile. Se prepara cateva sarmale din frunze de varza, oparite in prealabil. Se taie vinetele in lungime, se scobesc... »


  • Mix de legume umplute


    Se trece carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si mararul, dupa care se amesteca bine cu orezul. 2 rosii si restul legumelor se scobesc (dovlecelul si vanata se taie in jumatate) si se... »


  • Legume de primavara umplute


    Scobim dovleceii si rosiile Se indeparteaza cotorul ardeilor, se curata de seminte, apoi se sareaza toate legumele si se asaza cu scobitura in jos, sa se scurga. Se oparesc frunzele de varza. Se... »


  • Vinete impanate


    Se taie capatul dinspre coada al vinetelor. Se cresteaza pe lungime, in cruce, fara sa fie strapunse. Se lasa circa un sferturi de ora in apa clocotita, apoi se strecoara, se sareaza in interior,... »


  • Aperitiv cu vinete


    Vinetele si ardeii se coc, se curata si se lasa la scurs. Rosiile se decojesc, se pasireaza sau se taie felii. Se taie ceapa felii subtiri si se caleste in ulei. Intr-un vas termorezistent si... »


  • Vinete portugheze


    Se curata vinetele de coaja, se taie rondele, se sareaza si se dau prin faina. Se pun la prajit in putin ulei incins. Se calesc rosiiie, decojite, cu foile de dafin si verdeata. Se aseaza apoi... »


  • Vinete provensale


    Vinetele se taie in doua pe lungime si se prajesc in ulei incins. Se strecoara, se pun pe un platou si, in uleiul in care prajit, se caleste ceapa, curatata si tocata marunt, dupa aceea se adauga... »


  • Vinete cu busuioc si cimbru


    Se taie vinetele felii subtiri, pe lungime. Se aseaza intr-o strecuratoare, se presara cu sare si se lasa o ora sa se scurga. Se pun apoi pe un servet si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda