DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Vinete portugheze


    Se taie vinetele rondele de un centimetru grosime. Se sareaza, se lasa la scurs, dupa care se trec prin faina si se prajesc in unt pe ambele parti. Din 50 g unt, faina si lapti se prepara un sos... »


  • Vinete de post


    Se taie vinetele rondele, se presara cu sare si se lasa deoparte 10-15 minute. Apoi se storc si se sterg cu un servet curat, dupa care se prajesc in ulei. Intr-o cratita, se asaza un rand de... »


  • Vinete cu telemea


    Se spala vinetele, se taie felii de circa 2 cm grosime, se presara cu sare si se lasa sa se scurga bine, intre doua plansete, cu o greutate deasupra. Se pune uleiul la incins, se caleste ceapa,... »


  • Vinete prajite


    Se taie vinetele felii sau rondele, se sareaza si se lasa sa se scurga bine. Se trec, apoi, prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei bine incins. Se servesc imediat, garnisite cu o felie de... »


  • Musaca de vinete


    Vinetele se taie felii de 1 cm grosime, pe lungime. Se sareaza, se lasa sa se scurga si se prajesc in ulei incins. Se toaca marunt ceapa, se caleste in ulei incins si se adauga carnea tocata si... »


  • Vinete cu legume


    Se curata vinetele de coaja, se scobesc cu o lingurita, iar miezul se toaca bine. Se taie marunt patrunjelul, ceapa se taie pestisori, apoi se decojesc rosiile si se taie cubulete. Usturoiul se... »


  • Vinete umplute pane


    Se taie vinetele rondele de 1 cm grosime, dupa care se pune intr-o sita si se presara cu sare, intorcandu-se din cand flnd de pe o parte pe alta. Intre timp, se amesteca ceapa si patrunjelul,... »


  • Mancare de rosii


    Se oparesc rosiile, se decojesc si se toaca marunt. Se caleste ceapa, tocata marunt, adaugandu-se, din cand in cand, putina apa. Se adauga rosiile, tocate marunt si sarate, se lasa putin pe foc,... »


  • rosii turcesti


    Se taie un capacel fiecarei rosii. Se fierbe orezul in bulion, apoi se adauga ciupercile, taiate marunt si calite. Se umplu soriile cu acest amestec, se pun intr-un vas termorezistent, uns cu... »


  • Mancare cu rosii


    Se taie un capacel fiecarei rosii. Se pun apoi rosiile intr-o tigaie cu ulei incins si se lasa la foc mic circa 20 de minute, fie fiorb pastele in apa clocotita cu sare, circa 20 de minute, dupa... »


  • rosii umplute cu omleta


    Se taie un capacel fiecarei rosii. Se sareaza putin in interior si se lasa sa se scurga pe o hartie pergament. Se bat usor ouale cu telul, se adauga, treptat, le, sare si piper dupa gust,... »


  • rosii in stil provensal


    Se oparesc rosiile in apa clocotita cateva secunde, apoi se decojesc si se taie felii subtiri. Se amesteca ceapa tocata marunt cu patrunjelul tocat si miezul de paine. Acest amestec se caleste... »


  • rosii umplute cu ficat


    Se taie rosiile in doua, se scobesc, iar miezul se pune deoparte. Se presara apoi rosiile cu sare si se lasa sa se scurga pe hartie pergament. Ficatul, taiat bucati nu prea mari, se caleste... »


  • Chiftele vegetariene


    Se dau pe razatoare morcovii si varza si se fierb in apa clocotita. Se adauga grisul si se mai lasa sa fiarba cateva minute. Se da vasul deoparte, se lasa sa se raceasca, apoi se incorporeaza, unul... »


  • Orez cu legume a la Provence


    Vasul roman (din lut ars) se tine in baie de apa o jumatate de ora inainte de folosire. Se spala zucchini, se taie rondele cu coaja cu tot. Rosiile se oparesc si se cojesc, se taie felii subtiri.... »


  • Hamiss


    Se coc toate ingredientele, se curata pielea, se feliaza fin, se pun intr-o tigaie si se calesc pentru scurt timp cu o lingura de ulei de masline (extravirgin desigur). »


  • Vinete umplute, reteta irakiana


    Vinetele se taie in rondele de 1 cm si se mai taie odata in jumate dar nu pana la capat, dupa care se pun de-oaprte sa lase apa. Dupa care se codimenteaza carnea si se umplu buzunarasele de... »


    Vinete umplute, reteta irakiana
  • Praz cu masline


    Prazul spalat si curatat de prima foaie se taie rondele cam de 2 cm grosime. Se adauga intr-o oala cu apa clocotita si se lasa la oparit timp de 10 minute. Se scoate si se lasa la scurs. Maslinele... »


  • Dovlecei cu rosii la cuptor


    Dovleceii se curata de coaja, se taie rondele cam de 1 cm. grosime, se tavalesc prin faina si se prajesc intr-o tigaie in ulei incins, cam 1 minut pe fiecare parte. Se scot intr-un castron. Rosiile... »


  • Fasole verde cu rosii si usturoi


    Pastaile se rup in 2-3 bucati si se fierb in apa clocotita cu 1/2 lingurita sare, acoperite, pina se inmoaie. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei 2 minute, se adauga usturoiul si se ia de pe... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda