DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Fasole cu afumatura si ceapa


    Punem ingredientele la fiert, turnam atata apa cat sa le acopere. Fierbem la foc mic si amestecam periodic. Daca se evapora zeama, mai adaugam putin apa. Cand totul devine moale putem servi. Putem... »


  • Amestec de legume cu dovleac


    Curatam ceapa, o feliem in fasii asemenea ardeilor. Le presaram cu sare si zahar si le prajim intr-un dl de ulei. Oparim rosiile si le curatam, le pisam si le adaugam la ardei si ceapa. Le acoperim... »


  • Ardei umpluti


    Amestecam carnea cu orezul, patrunjelul, sarea si piperul. Ungem o tava cu ulei, umplem ardei taiati in doua pe lungime si ii pozitionam in tava. Pe fiecare ardei punem rondele de ceapa, cate o... »


  • Orez cu zuchini


    Prajim zuchiniul in putin ulei si adaugam ceapa. Amestecam continuu, daca este necesar punem la foc mic, trebuie sa avem grija sa nu se arda. Condimentam dupa gust cu cimbru, busuioc si oregano.... »


  • rosii la cuptor


    Rosiile se curata de pielita, se taie in felii rotunde si se asaza intr-o cratita unsa cu grasime, intre rindurile de rosii punindu-se cubulete de costita, pesmet, bucatele de margarina, sare si... »


  • Mazare dulce


    Morcovii se curat si se taie rondele, apoi ii calim in ulei, sub capac, impreuna cu mazarea. Presaram faina si diluam cu aprox. 1/2 litru de apa. Adaugam pasta de rosii, condimentele, apoi fierbem... »


  • Musaca de dovleac turcesc


    Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie rondele. Patisonl se curata de coaja si de seminte, apoi se taie in felii de 1 cm. Se sareaza si se pune deoparte. Rosiile si ceapa se taie rondele,... »


  • Vinete umplute


    Vinetele se taie in doua in lung si se sareaza. Partea indepartata se taie cubulete si se sareaza. Grasimea de porc se taie cubulete si se frige pana devine crocant. Se fierbe orezul. Se marunteste... »


  • Ghiveci de dovleac


    Curata cepele, ardeii si taie-i fasii. Presara-i cu sare si zahar, si prajeste-i in 100 ml de ulei. Pune rosiile in apa fierbinte, dupa care decojeste-le, taie-le si pune-le peste ceapa si ardei.... »


  • rosii umplute


    Se taie cate o felie mai subtire din baza oulor si una mai groasa din varf. Cea subtire este necesara pentru a le fixa pe platou, iar cea groasa pentru a le putea goli de galbenus. Galbenusul se... »


  • Bechamel de legume


    Cartofii se fierb in coaja, se curata si se feliaza. Varza create se desface in frunze si se fierbe pe jumatate cu morcovii feliati. (Sau se prepara in abur pana este facuta pe jumatate). Prazul si... »


  • Tocana de legume la ceaun


    Prajim in ceaun slanina taiata marunt. Adaugam ceapa taiata marunt si le prajim pana ceapa devine sticloasa. Apoi adaugam rosiile si ardeii taiate felii, presaram cu boia sis are si le amestecam... »


  • Ghiveci de legume


    Cu o seara inainte se inmoaie 300 g naut uscat in 70 ml de apa. A doua zi adaugam o jumatate de ceapa rosie cat o nuca si fierbem aproximativ o jumatate de ora pana se inmoaie. Intre timp taiem... »


  • Tocana vegetariana


    Decojeste 500 g de dovlecei, taie-i in doua si feliaza-i. Taie bucati miezul unui dovleac. Prajeste 1 ceapa rosie tocata in 100 ml de ulei. Adauga 2 ardei verzi si 1 gogosar feliat, dupa care... »


  • Ghiveci


    Vinetele, zucchini, ceapa, rosiile, ardeii si usturoiul taiate, se calesc in ulei de masline ca un ghiveci. Se potriveste gustul cu sare, cimbrisor si rozmarin. »


  • rosii prajite cu cascaval


    Rosiile se taie in doua si se asaza in vas termorezistent cu partea taiata in sus. Miezul rosiilor se freaca cu ceapa, se condimenteaza cu sare si piper. Se presara cu cascaval. Se pune unt cat un... »


  • Dovlecei patison- umpluti cu legume


    Spalam dovleceii, le taiem un capacel apoi le scoatem miezul ajutandu-ne de un cutit si o ingurita. Ii presaram cu sare si ii lasam cu gura in jos sa se scurga de apa. Pentru umplutura: Tocam toate... »


    Dovlecei patison- umpluti cu legume
  • Ghiveci de legume


    Se caleste ceapa taiata marunt in untura incinsa. Se ia de pe foc si se adauga o lingura de boia si ardeii taiati feliute, dupa care se pune iar pe foc. Dupa 3-4 minute se adauga si rosiile... »


  • Platou de legume cu carnati


    Se spala varza, se indeparteaza coceanul si nervurile groase, dupa care se taie cubulete. Morcovii curatati se tai rondele, iar cartofii cubulete mici. Ceapa taiata marunt se caleste in 50 g unt,... »


  • Ghiveci cu soia


    Cuburile de soia inmuiate se taie in 3- 4 bucati inainte de a prepara jumarile. O ceapa mijlocie se toaca marunt si se caleste in 130 ml ulei. Se spala 1,2 kg ardei verzi, se taie rondele si se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda