DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Ghiveciul de zucchini


    O ceapa mijlocie se toaca marunt si se caleste in 130 ml ulei. Se spala 1,2 kg ardei verzi, se taie rondele si se calesc cu ceapa sub capac. Se condimenteaza cu ardei iute (chilli), boia iute. Cand... »


  • Fasole alba cu sos de rosii


    Fasolea, inmuiata din ajun in apa cu un virf de cutit de bicarbonat, se fierbe in apa rece morcovul si o ceapa, pina se inmoaie. Se prajeste cealalta ceapa in ulei, se adauga sosul de rosii fiert... »


  • Mazare cu rosii si marar


    Se pune mazarea curatata intr-o cratita impreuna cu ceapa taiata foarte marunt, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici, sarea, zaharul si mararul. Se lasa sa fiarba incet, la... »


  • Ghiveci de dovleac


    Inabuse ceapa tocata in grasimea fierbinte. Ia-o de pe foc, adauga o lingura de boia dulce, ardeii curatati si taiati cubulete si dovleacul curatat si taiat cubulete, dupa care pune-l pe foc. Dupa... »


  • Pui cu rosii


    Taie bucati puiul, presara-l cu sare, da bucatile prin faina, dupa care prajeste-le in untul incins (pe fiecare parte) sa capete culoare. Pune bucatile de carne intr-un vas termorezistent mai... »


  • Ghiveci de legume cu slanina


    Se taie slanina cubulete si se prajeste intr-o tigaie pana devine crocanta. Se scoate slanina si se pune deoaparte. Se indeparteaza jumatate din unsoarea ramasa in tigaie. Se taie ceapa, rosiile... »


  • Mancare de fasole verde


    Slanina afumata se taie marunt si se prajeste putin. In grasimea obtinuta se caleste putin ceapa maruntita, se adauga carnea tocata, se condimenteaza cu boia si usturoi si, acoperit, se lasa pe foc... »


  • Orez cu carne in stil bulgar


    Se taie carnea bucatele de aprox. 2 cm si se prajeste in ulei timp de 10 minute. Se adauga condimentele, pasta de tomate si supa de pui fierbinte. Se fierbe acoperit, pana cand se inmoaie carnea.... »


  • Mincare de dovlecei cu rosii


    Ceapa tocata se inabusa in ulei incins. Se adauga faina, apoi dovleceii si rosiile taiate bucatele si putina supa de zarzavat sau apa, foaia de dafin, sare. Se fierbe inabusit o jumatate de ora. La... »


  • Legume de sezon la cuptor


    Se curata legumele, se pun la fiert in apa calda cu sare si se scot dupa un sfert de ora. Se scurg si se pun intr-o forma unsa cu ulei mult. Se adauga supa de zarzavat si ouale batute, condimentate... »


  • Budinca de legume


    Se aleg legume proaspete, se spala, se curata si se pun la fiert in apa calda cu sare. Cand este gata, se scot, se scurg, se sfarama bine cu o furculita. Se pun intr-un castron adanc, se amesteca... »


  • Zacusca cu fasole pastai


    Dupa ce toate legumele sunt tocate punem ulei in oala si apoi cate un rand din fiecare ingredient. Repetam operatia pana terminam toate legumele si lasam sa fiarba la foc potrivit. Dupa o jumatate... »


    Zacusca cu fasole pastai
  • Dovlecei umpluti


    Se curata dovleceii de partea alba, se spala in apa rece si se golesc de seminte. Se lasa sa se scurga. Carnea se amesteca cu ceapa tocata si cartoful dat pe razatoare. Peste amestec se pun rosiile... »


  • Musaca de cartofi


    Se curata cartofii, se taie felii subtiri si se lasa in apa rece. Separat, se amesteca carnea cu ceapa data prin masina de tocat si se caleste in ulei fierbinte. Se ia cratita de pe foc cand zeama... »


  • Musaca cu piure de cartofi


    Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert in apa calda. Dupa trei sferturi de ora se ia oala de pe foc si se face un piure obisnuit, turnind peste cartofi o cescuta de lapte si o lingura de... »


  • Musaca de vinete


    Se aleg vinete tinere cu putine seminte. Li se inlatura coditele, apoi se spala cu apa rece si se taie felii groase de 3-4 cm. Se presara feliile de vinete cu sare si se pune peste ele o planseta... »


  • rosii umplute


    Se pune carnea tocata intr-o farfurie adanca si se amesteca bine cu oul, ceapa tocata, orezul ales si spalat in mai multe ape, verdeata tocata si o lingurita de bulion. Se adauga sare si piper... »


  • Fenicul la cuptor cu rosii cherry, masline si usturoi


    Separati tulpinile cu frunze de bulbii de fenicul si tocati-le marunt. Puneti-le intr-o tava pentru cuptor. Taiati bulbii de fenicul in patru, apoi sferturile in doua. Puneti toate bucatile de bulb... »


  • Dovleac Hamilton


    Mai intai, inmuiati ciupercile pentru 5 minute in 140 ml de apa clocotita. Incingeti cupte 230°C (treapta 8 la cel pe gaz). Luati cele doua jumatati de dovleac si, folosind o lingurita, razuiti in... »


  • Fasole pastai cu sos de rosii


    Puneti intr-o strecuratoare acoperita cu folie de staniol si asezata deasupra unei oale cu apa in clocot, la abur, pastaile de fasole. (Daca doriti, in loc sa gatiti fasolea la abur, puteti sa... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda