Retete

  • Baladi (Salata mixta egipteana)


    Se amesteca intr-un vas rosiile, ceapa, castravetele si ardeiul gras, Se presara patrunjel tocat deasupra lor. Se prepara un dressing amestecand uleiul de masline, otetul, zeama de lamaie, sare si... »


  • Broccoli risotto Torte


    Broccoli se da intr-un clocot de 3 minute si se scurge apoi de apa si se pune deoparte. Intr-o cratita mai larga se topeste untul si se adauga uleiul de masline apoi ceapa taiata marunt, usturoiul... »


    Broccoli risotto Torte
  • Ardei in plapumioara de branza


    Spala bine ardei si taiei pe jumatate,pe lungime.Scoate cotorul si semintele.Taie ceapa julien si caleste-o in ulei.Adauga ciupercile taiate marunt si lasa pe foc sa scada.separat fierbe orezul in... »


  • Pizza de post


    Se dizolva drojdia in apa si se framanta un aluat potrivit de tare si se lasa sa creasca. In acest timp se fierb cateva bucati de soia (snitele din comert) in apa in care s-au adugat condimente si... »


    Pizza de post
  • GARNITURA DE SEDANO (Apium graveolens dulce ) CU MORCOVI


    *Aceasta reteta este inspirata din bacataria bergamasca (Italia).* Se curata ceapa, morcovii si sedano-ul, se spala impreuna cu rosiile. Se taie ceapa fideluta, morcovii se taie jumatati pe lung... »


    GARNITURA DE SEDANO (Apium graveolens dulce ) CU MORCOVI
  • Ardei Umpluti cu Verdeata


    Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in ulei . Se adauga orezul, impreuna cu ciupercile, taiate marunt, se acopera cu apa si se lasa la fiert. La sfirsit, se adauga rosiile taiate marunt.... »


  • Salata din vinete


    Vinetele se toaca cu satarul de lemn, se amesteca cu o lingura de lemn, turnand ulei, putin cate putin, pana se albesc. Se adauga sare si ceapa. »


  • Salata de ciuperci cu masline


    Maioneza se amesteca cu smantana, sare, mustar, marar, patrunjel si ceapa rasa fin, apoi se adauga peste ciupercile bine scurse de apa. Salata astfel obtinuta se orneaza cu felii de masline si... »


  • Tartine calde cu oua ochiuri si sardele


    Feliile de paine se prajesc in 50 ml de ulei. Din oua se pregatesc ochiuri cu restul de ulei, iar deasupra de presara sare. Ouale ochiuri se asaza pe feliile de paine deasupra si se pun sardele si... »


  • Foccacia umpluta a la MAYA


    Frecam drojdia cu 50 ml apa calduta, o turnam în adîncitura facuta în faina. Dupa 10 minute adaugam sare dupa gust, si cîte putina apa calduta,în timp ce framîntam aluatul. E un aluat... »


    Foccacia umpluta a la MAYA
  • Gnocchi gratin cu legume


    1. Ceapa, ardeiul, usturoi si spanac 3. le-am mai lasat sa se caleasca apoi am turnat niste suc de rosii mai gros si am lasat sa fiarba incet, la foc mic. 4. Intre timp am pus apa la fiert (cu... »


    Gnocchi gratin cu legume
  • rosii cu Mozzarella la cuptor


    1. Rosiile si mozzarella se taie felii de aproximativ 5-6 milimetri grosime. 2. Se unge o forma de jena cu putin ulei de masline sau margarina si se aseaza rosiile si mozzarella- o felie de rosie,... »


    Rosii cu Mozzarella la cuptor
  • Dovlecei cu bulion de rosii


    Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua, se scoate miezul si se toaca marunt impreuna cu o felie de piine alba inmuiata si stoarsa si cu ceapa prajita. Se adauga in aceasta compozitie 1 ou,... »


  • Shepherd's Pie vegetariana


    Se curata cartofii si se taie cubulete, se pun la fiert in apa cu sare si se paseaza dupa ce s-au fiert bine. Eu in piure pun diverse, cam tot timpul, deci putem pune fie ceapa calita(verde e... »


    Shepherd's Pie vegetariana
  • Conopida cu sos de rosii


    Se curata conopida si se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scurge apoi de apa, se toarna deasupra unt topit si se presara cu pesmet rumenit. »


  • Iahnie de fasole la ceaun


    Se pune untura in ceaun, se adauga ceapa, ardeiul, morcovul, carnatul si pastrama, toate taiate feliute. Se lasa la calit, la foc potrivit, aproximativ 15 - 20 minute. Se pune o jumatate de... »


    Iahnie de fasole la ceaun
  • Bame grecesti


    Se aleg bame tinere, se taie coditele, se oparesc cu bors clocotit, sarat sau cu otet indoit in apa. Se scurg si se prajesc in ulei. Se adauga ardei gras, taiat subtire. Separat se caleste ceapa,... »


  • Flan de dovlecei


    Se pun 3 dovlecei taiati rondele intr-o tigaie, se adauga ulei masline, ceapa si usturoi si un strop de apa ( cam 1 lingura) si se innabusa putin. Apoi, se amesteca cu patrunjel, smantana, ou si in... »


    Flan de dovlecei
  • Rulade de vinete si dovlecei


    Ardeiul se marineaza in otet. Dovleceii se pun putin in apa clocotita , se scot si se scurg bine. La fel si frunzele de busuioc. Feliile de vinete se prajesc in ulei de masline. Se aseaza pe o... »


  • Vinete umplute


    Vinetele se taie in doua pe lung si se prajesc in tigaie cu putin ulei cateva minute pe ambele parti. Se scot pe un prosop de bucatarie. Dupa ce s-au racit vinetele se scoate cu grija mijlocul,... »


    Vinete umplute
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda