Retete

  • Tocana de ardei copti


    Se coc rosiile si ardeii pe gratar. Se prajesc aripioarele in ulei dupa care se scot pe o farfurie. In acelasi ulei calesti ceapa si morcovul, adaugi conserva de rosii si rosiile date prin robot,... »


  • Moussaca vegetariana


    Cuptorul se incalzeste la 180°C. 1 lingura ulei se incinge intr-o tigaie unde se va cali ceapa 5 minute apoi se adauga telina, usturoiul, rosiile, lintea si patrunjelul. Se presara sare si piper... »


  • Legume cu cannelloni


    Vanata se taie bucatele mici si se caleste in 125ml ulei de masline. Spanacul, usturoiul, chimenul si ciupercile se pun peste vanata calita si se amesteca 2-3 minute. Cu aceasta compozitie se... »


  • Ghiveci de legume


    Se calesc in putin ulei ceapa taiata fin, morcovii si ardeii. Rand pe rand se adauga varza, fasolea verde si rosiile date pe razatoare. Se lasa sa fiarba si spre sfarsit se pun vinetele taiate... »


    Ghiveci de legume
  • Ghiveci in straturi


    Ceapa se toaca si se pune un pic la calit. Morcovii si prazul se taie rondele si se calesc individual, foarte usor . Ardeiul gras se taie si el si se trece usor prin ulei. Fasolea verde se opareste... »


    Ghiveci in straturi
  • Chiftelute de fasole boabe pe pat de ardei gras


    Fasolea, ceapa maruntita fin, usturoiul maruntit, cimbrul uscat, sarea si oul se mixeaza bine pana devine ca o pasta. Peste pasta rezultata se adauga alunele de padure maruntite si pesmetul. Se... »


    Chiftelute de fasole boabe pe pat de ardei gras
  • Zacusca de fasole pastai


    Se toaca ceapa, ardeii, rosiile, morcovul (dat pe razatoarea mare), fasolea, verdeata. Dupa ce am tocat toate legumele punem ulei in oala, tuci si apoi cate un rand din fiecare. Repetam operatia... »


    Zacusca de fasole pastai
  • Mancare de dovlecei cu ardei copti


    Doi dovlecei taiati cubulete si un catel de usturoi maruntit se imprietenesc la foc domol in tigaia stropita cu putin ulei de masline. Tot in faza asta am pus si sarea. Cinci rosii micute au fost... »


    Mancare de dovlecei cu ardei copti
  • Lasagne din dovlecei


    Am taiat felii pe lungime dovleceii i-am "grillat". Pe masura ce erau gata ii puneam intr-o cutiuta si puneam putina sare pe ei. Am luat o forma de pus la cuptor si am intins putin ulei pe ea,... »


    Lasagne din dovlecei
  • Ardei umpluti cu ciuperci si verdeata


    Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in ulei incins. Se adauga orezul, impreuna cu ciupercile, taiate marunt, se acopera cu apa si se lasa la fiert. La sfirsit, se adauga rosiile taiate... »


  • Musaca de vinete


    1. Se toaca ceapa 2. Se caleste ceapa in ulei, la foc mediu 3. Cand este galben-aurie se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca 4. Vinetele se curata de coaja 5. Se taie vinetele in rondele... »


    Musaca de vinete
  • Tocanita de ceapa


    Tocanita de ceapa este un fel de mancare mai putin obisnuit, insa odata preparat cu siguranta va veti indragosti de ea. Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste impreuna cu morcovul ras si cu... »


  • Vinete evantai cu rosii si mozzarella


    Vinetele se spala si se taie, pe lungime, felii de cca 1 cm grosime, fara sa se desprinda cotorul. Fiecare felie obtinuta se unge pe ambele parti cu pesto (eu mi-am facut pesto din patrunjel.era... »


    Vinete evantai cu rosii si mozzarella
  • Tarta cu ricotta si rosii


    1.Aluat- brisee : Cernem faina cu sarea, adaugam untul si amestecam pana formeaza firimituri. Adaugam oul batut si putina apa sa obtinem un aluat potrivit, nu moale. Invelim in folie si lasam 30... »


    Tarta cu ricotta si rosii
  • Tarta de vara


    1. Vinetele se taie cubulete, se "stropesc" un pic cu sare si se dau la o parte. 2. Intre timp tocam ceapa marunt, rosiile si dovleceii cubulete. 3. Vinetele se trec pe sub un jet de apa rece si... »


    Tarta de vara
  • Buiurdi


    Rosiile si ardeii se taie marunt. Eu am folosit rosii decojite din cutie, dar vara, cind am rosii bune, le pun cu tot cu coaja. Se stropesc cu ulei de masline, se sareaza, se presara oregano si se... »


    Buiurdi
  • Fasole verde cu usturoi si sunca afumata


    Am pus repede fasolea la fiert cu putina sare . Intre timp, am taiat ceapa marunt, am pus-o la calit in ulei extravergine de masline. Am adaugat ardeiul gras (putinul pe care-l aveam) taiat... »


    Fasole verde cu usturoi si sunca afumata
  • Straturi de legume (musaca)


    1. Se unge o tava cu ulei si se aseaza un strat de rondele de cartofi, apoi unul de rosii (puteti aseza in ce ordine vreti, parerea mea e ca e bine ca primul strat sa fie cel de cartofi ca sa poata... »


    Straturi de legume (musaca)
  • Legume la gratar marinate


    Incingeti gratarul si feliati legumele. Circa 5 milimetri. Daca faceti cartofi ceva mai subtiri. Pana se grileaza legumele, preparam saramura. Se zdrobesc cateii de usturoi si se freaca pasta cu... »


    Legume la gratar marinate
  • Tocanita cu ceapa


    Se curata ceapa si se taie pestisor,se caleste pana ce devine sticlos, condimentele, ardeiul gras, rosiile, usturoiul si punem si apa sa se fiarba. Cand se inmoaie ceapa, dizolvam faina cu putina... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda