DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Arpagic cu miel


    Spalam pulpa o frecam cu lamaie si presaram putina boia dulce. Amestecam frunzele de tarhon, busuioc, tocate marunt cu usturoiul zdrobit, sare, piper si cca 6 lg ulei de masline. Asezam pulpa... »


  • Friptura de miel


    Taiem carnea de miel in bucati potrivite, o spalam si o lasam sa se scurga de apa. Preparam un sos din3-4 lg de mustar, boia, 1 pahar de vin rosu, apa, sare, piper, marin si putin ulei. Dam carnea... »


  • Cotlet de porc cu sos de vin


    Bucata de cotlet spalata se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 minute, dupa care se asaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor la foc iute sa se friga. Dupa cca 30 minute, se adauga... »


  • Piept de curcan cu mozzarella


    Pieptul de curcan se taie felii subtiri. Feliile de carne se presara cu sare si piper. Se prajesc si pe o parte si pe alta in putin unt, pana capata o culoare rosiatica. Taiem felii rosiile si... »


  • Frigarui cu rosii si ardei


    Muschiul de porc si de vaca se taie in bucati potrivite, ceapa, rosiile si ardeii se taie felii mai groase. Se insira pe frigaruie alternind bucatile de carne cu ciuperci, rosii, ceapa si ardei.... »


  • Saslik


    Se taie carnea in bucatele mici care se dau prin ulei, piperindu-le. Se frig apoi pe frigaruie, sau se aseaza pe un gratar, alternind cu felii de slanina, ardei si rosii. Gratarul trebuie sa fie... »


  • Pulpe de pui


    Frecam pulpele cu condimente, le prajim intr-o oala unsa cu ulei, le acoperim cu un capac sa lase zeama si sa se inmoaie. Curatam cartofii, ii taiem cubulete, curatam cepele si le taiem in 4 (daca... »


  • Iepure cu fasole


    Taiem slanina cubulete, le presaram intr-un ceaun, le stropim cu ulei si prajim putin. Adaugam cepele taiate marunt si pulpele de iepure si prajim bine. Strecuram fasolea, o adaugam la carne si... »


  • Cotlet umplut in mod maghiar


    Crestam cotletul cu un cutit ascutit, cu miscari din dreapta spre stanga adancim crestaturile. Taiem ceafa de porc si slanina in bucatele si le amestecam cu cascavalul si condimentele. Umplem... »


  • Pulpa de gasca beata


    Taiem ingredientele cubulete. Legam condimentele intr-un saculet de condimente, le punem in vinul rosu, adaugam jumatate de litru de apa si fierbem amestecul, condimentam cu zahar, lamaie,... »


  • Carne de vanat cu prune


    Turnam vinul rosu peste prune, adaugam scortisoara si lasam la macerat 12 ore. Curatam o ceapa rosie, telina si morcovii si le feliem. Curatam cealalta ceapa, o frecam cu sare si piper si o prajim... »


  • Friptura talharului


    Intindem 4 bucati de folie de aceeasi marime una langa cealalta si punem in fiecare o felie de ceafa de porc condimentata cu amestec pentru grill. Curatam cepele, indepartam coditele rosiilor si... »


  • Pui brazilian


    Puiul se taie in patru. Se striveste usturoiul, se amesteca cu coriandrul, zeama de lamaie si chili pudra. Bucatile de pui se asaza in castron si se freaca cu sosul marinat, se lasa la odihna cel... »


  • Pui prajit a la China cu salata


    Se spala puiul, se sterge si se taie in 6 bucati mari (piept, pulpe, aripi, spate ). Se curata ghimbirul si se trece prin razatoare. Se zdrobeste usturoiul. Se spala bine portocala, coaja se trece... »


  • Piept de pui estival


    Pieptul de puis e taie pe langa os si se impaneaza cu o felie de carne afumata. Se presara cu condimentul de gratar si cu sare. Un vas de Jena se tapeteaza cu feliile subtiri de slanina peste care... »


  • Iepure Marengo


    Carnea de iepure de casa (pulpa, spinare) se taie in bucati mai mici si se sareaza. Ceapa se da pe razatoare, iar patrunjelul se taie marunt. Carnea se prajeste in putin ulei incins. Cand prinde... »


  • Pulpe de pui italiene


    Pulpele de pui se sareaza, se presara cu oregano si rozmarin, se marineaza o jumatate de ora, se rumenesc pe ambele parti, se trec intr-un vas termorezistent. Ciupercile curatate si taiate lamele... »


  • Tipar la protap


    Carnea de tipar se curata de piele, carnea se taie felii, se condimenteaza cu sare, piper, boia, se toarna uleiul si se lasa sa stea cateva ore. Ardeiul si ceapa se curata si se taie fasii, rosiile... »


  • Friptura umpluta


    Dezoseaza cotletul si taie-i interiorul in lungime cu un cutit ascutit. Scoate o cantitate suficienta de carne, incat sa obtii o deschizatura mare. Toaca carnea scoasa si amestec-o cu porumb, rosii... »


  • Pui cu busuioc


    Puiul se transeaza, se sareaza si se lasa 10 minute, apoi bucatile de carne se tavalesc prin faina. Se infierbanta margarina si se pune carnea la fript. In grasimea ramasa in cratita, se caleste... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda