Retete

  • Snitel cu sos tomat


    Fileul se taie in bucati potrivite, se dau prin faina si se prajesc usor. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, praf de nucsoara, rosiile taiate pe jumatate si patrunjelul tocat fin. Se lasa sa... »


  • Friptura cu sos de rosii


    Chifla se moaie, se stoarce si se zdobeste, se amesteca cu carnea tocata, oul, ceapa si usturoiul. Se adauga sare, piper si verdeturi. Maslinele se taie rondele, 4 rosii se taie cuburi si se... »


  • Copane de pui pane


    Pulpele spalate se freaca cu sare, piper si boia. Se amesteca ouale cu laptele. Separat se amesteca faina, busuiocul si pesmetul. Se trec copanele de pui prin ou si apoi prin compozitia de faina cu... »


  • Pulpa de miel la cuptor cu rosii si busuioc


    Pulpa de miel, bine spalata si frecata cu jumatate de lamiie si cu boia de ardei, se unge cu un sos preparat din frunzele de tarhon si de bususoic tocate si usturoi pus intr-o ceasca cu sare, piper... »


  • Friptura cu rosii, ciuperci si masline


    Se fierb ouale rascoapte, se curata si se inveleste fiecare in parte cu o felie de sunca, apoi cu o felie de carne. Se leaga rulourile cu sfoara si se prajesc. Se adauga vinul, sarea, piperul si un... »


  • Rulouri de porc umplute


    Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa, ciupercile, ardeiul gars si rosiile, se calesc foarte putin, se amesteca cu marar si patrunjel. Bucatile... »


  • Piept de pui in stil Italian


    Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata. Rosiile se... »


  • Muschiulet de porc


    Se taie fileul de porc pe lungime si se bate cu un ciocan special, pina ramine de 1 cm grosime. Separat se pregateste umplutura astfel: se caleste ceapa in grasime fierbinte, cind se aureste putin... »


  • Pui provensal


    Se incinge cuptorul. Se spala puiul, se zvinta, se taie in patru, se sareaza, se pipereaza si se pune in tava de aragaz. Se amesteca uleiul cu usturoiul pisat si cu cimbru, se unge puiul si se baga... »


  • Ciocanele la tava cu cartofi


    1. Preliminarii: Se curata, spala si se taie cartofii cuburi, se scurg ciupercile (daca sunt la conserva), se taie rosiile rondele, se rade cascavalul. 2. Faza I. Se unge tava cu jumatate din... »


  • Friptura cu sos de legume


    Se alege carnea si se taie in bucati potrivite. Oasele se pun sa fiarba cu apa putina si o ceapa. Se caleste carnea in unt combinat cu ulei, se adauga restul de ceapa, ciupercile taiate,... »


  • Cocos cu vin


    Intr-o cratita mai mare, pe foc potrivit, se pune slanina taiata in cuburi mici. Deasupra, se aseaza cocosul bine curatat si spalat. Se aseaza in acelasi vas si ceapa tocata pestisori. Cind slanina... »


  • Friptura de vitel cu macaroane


    Se aleg cateva cotlete mai groase, se sareaza si se frig intr-o tigaie. Deoparte se fierb pe jumatate 150 g de macaroane subtiri. Se aseaza friptura intr-o cratita, imprejur se pun macaroanele. Se... »


  • Ceafa gratinata cu sos special


    Carnea se sareaza, pipereaza, aromeaza dupa gust si se frige pe gratar. 0,7 kg rosii se coc pe gratar. Ardeii grasi se coc pe gratar. Restul de rosii + 1 ardei gras se toaca bucati si se calesc... »


  • Cotlete de porc la cuptor


    Cotletele se tin in lapte 1 h, se scurg, se taie pe lung, se ung in interior cu unt, se sareaza, pipereaza. Se introduce in interior o feliuta sunculita, o felie sunca praga, o felie cascaval si o... »


  • Aripi de pui cu sos de hrean


    Se taie aripile in 1/2 si se prajesc. Se prepara un sos din restul ingredientelor, ce se va fierbe cateva minute. Se rastoarna peste aripi si se da la cuptor 15-20 minute. Cand sunt gata se presara... »


  • Pui la cuptor


    Se toarna ulei intr-o tava, se asterne un strat de ceapa taiata rondele, se asaza deasupra puiul in prealabil sarat si condimentat. Se adauga ciupercile taiate marunt, rosiile si eventual ardeii... »


  • Cotlete de porc cu sos de vin


    Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se asaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la foc iute. Dupa circa 30 min. se adauga ceapa... »


  • Frigarui


    Carnea sa taie cubulete mijloci ,se taie rosile tot in cubulete dar sa fie maricele,ardeiul la fel ca si rosiile ,sa pune sarea ,piperul vegeta ,si piperul boabe dupa gust,4 linguri mari de otet... »


  • Pui la cuptor cu miere de albine


    Se pune puiul intr-un vas iena. Se pun intr-un vas separat sucul de lamaie. Coaja de lamaie, uleiul de masline, 1/4 ceasca miere si sarea, la care se adauga ceapa si usturoiul; se pastreaza 1/4... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda