DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Friptura de miel cu rosii


    Tăiaţi carnea în bucăţi potrivite,apoi spălaţi-o bine în multă apă rece. Puneţi bucăţile de carne de intr-o tigaie cu ulei incins. Adăugaţi o ceşcuţă de apă şi lăsaţi carnea... »


  • Miel cu sfecla rosie


    Intr-o tigaie se incinge 50ml ulei. Punem cotletele si le prajim la foc iute cate 2-3 minute pe fiecare parte. Le scoatem pe un platou si le presaram cu sare si piper. Puneti peste cotletele... »


  • Miel cu cartofi la cuptor


    Se curata carnea de pielite si tendoane si se taia in 4 felii mai groase. Se spala si se scurge de apa apoi resarati-o cu sare si piper. Bateti ouale cu un praf de sare, apoi adaugati alunele... »


  • Miel la gratar


    Se taie carnea spalata de miel in bucati potrivite si se pune intr-un castron. Puneti intr-un castronas coriandrul, cimbrul,scortisoara, nucsoara, cuisoarele si piperul macinat. Presarati peste... »


  • Miel provensal


    Se spala carnea, si se condimenteaza cu sare, piper şi ierburi de Provence. Dacă foloseşti roşii uscate, le înmoi mai întâi în apă fierbinte timp de 20 de minute. Dacă foloseşti roşii... »


  • Cotlete de miel cu mere


    Se amesteca untul cu menta verde tocată şi pui pasta pe o folie de aluminiu. Se ruleaza ca un salam. Laşi sulul la frigider până se întăreşte. Condimentezi cotletele de miel şi le pui pe... »


  • Pangasius cu mazare


    Calim ceapa si ardeiul gras tocate marunt in 50 ml ulei, 1-2 minute, apoi adaugati mazarea, curatata si spalata in 2-3 ape. Lasati la foc mic 2 minute dupa care punem sucul de rosii, zaharul, sare... »


  • Peste sea bass cu cartofi la cuptor


    Preincalzim cuptorul la 205`C. Ungem o tava cu ulei si punem cartofii feliati cat sa acopere bine fundul tavii. Punem si bucatile de peste peste cartofi. Aranjam rosiile pe langa peste cu fata... »


    Peste sea bass cu cartofi la cuptor
  • Plachie din somon


    Prajesc bucatile de somon in ulei de masline, de fapt le tin doar cateva secunde pe fiecare parte, cat sa se li coaguleze suprafata. Scot pestele intr-un vas termorezistent care va merge in... »


    Plachie din somon
  • Somon aromat


    Incalzim cuptorul si ungem cu ulei de masline o tava. Asezam somonul, bine condimentat cu sare, piper, ghimbir, mirodenii pentru peste. Punem deasupra maslinele, margarina, portocalele, lamaia si... »


  • Fileuri de merluciu cu rosii dulci


    Se pune pe foc 200 ml apa impreuna cu 200 gr zahar si se lasa sa dea in clocot. Rosiile spalate se taie in sferturi si se fierb incet,circa 2 min.,in sirpoul cu zahar. Se scot si se dau la cuptor... »


  • Crap la cuptor


    Se curata crapul, se spala, se scurge bine si se sareaza pe deasupra si inauntru, apoi se lasa sa stea cca 15 minute. Ceapa, taiata in felii foarte subtiri, se pune intr-o tava impreuna cu uleiul,... »


  • Peste cu crusta de rosii deshidratate


    Rosiile se toaca marunt (in mixer). Se amesteca toate ingredientele pentru crusta, pasta obtinuta se intinde pe bucatile de peste. Se unge o forma rezistenta la foc cu ulei si se pune in cuptor,... »


    Peste cu crusta de rosii deshidratate
  • Sufleu din peste


    Pestele curatat de pielita si oase se da prin masina de tocat. Se prepara un sos alb din lapte, margarina si faina care se amesteca cu pestele, albusurile batute spuma si lamiie dupa gust. Se pune... »


  • Gratin de somon in sos de rosii si creveti


    Pt. sos se toaca marunt o ceapa mica si un catel de usturoi si se prajesc in putin ulei de masline. Se adauga 4 rosii mari tocate (fara pielita) 1 lingura cu bulion de rosii, 1 lingurita de miere,... »


    Gratin de somon in sos de rosii si creveti
  • File de somon cu sos de portocale


    Fileul de peste se spala si se sareaza. Se rade coaja de la 1 portocala si jumatate si se stoarce sucul de la 3 portocale (a patra se foloseste pentru ornat). Ceapa se taie marunt si se amesteca cu... »


  • Fileuri de somon in foietaj


    Fileurile de somon le-am prajit usor pe ambele parti, iar intre foietajul frantuzesc si sosul de spanac am pus o tortilla - cu rol de-a absorbi excesul de lichid (in felul acesta foietajul nu... »


    Fileuri de somon in foietaj
  • Rulouri de calcan cu mousse de crab si somon


    Se prajeste ceapa cu usturoiul pana sunt translucente, apoi se adauga crevetii, sare si piper si se prajesc putin pana se fac roz. Intr-un robotel de bucatarie se pune carnita de crab, crevetii... »


    Rulouri de calcan cu mousse de crab si somon
  • Peste la cuptor cu lamiie


    Bucatile de file se spala, se curata de eventualele evisceratii ramase, se aseaza intr-o tava unsa in prealabil cu ulei. Pe bucatile de file se aseaza rosiile taiate feliute subtiri, ardeii iuti... »


  • Chiftelute de salau (cod)


    Carnea de peste fiarta se desface cu grija de pe oase si se da prin masina de tocat impreuna cu felia de franzela inmuiata si stoarsa. Se amesteca apoi cu orezul fiert, oul si sarea pina se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda