DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Rulada de pastrav - biban afumat cu legume la grill


    Spalam carnea de peste si o feliem in 4-4 bucati subtiri, le condimentam cu sare si piper. Curatam spanacul. Intindem 2 folii de aluminiu pe suprafata de lucru, le ungem cu ulei si pozitionam o... »


  • Pastrav crocant


    Taiem fasii pulpa perelor. Taiem ceapa fasii si le calim in unt. Adaugam fasiile de pere la cele de ceapa si le calim impreuna 2 minute, le diluam cu vin. Fierbem 3 minute la foc mic, adaugam... »


  • Stiuca cu mere si frisca


    Feliem pestele, presaram feliile cu sare si le rulam in pesmet. Le prajim in ulei fierbinte pe ambele parti pana devin rosii. Amestecam sosul tartar cu merele razuite si adaugam zeama de lamaie.... »


  • Rulada de stiuca – pastrav afumat cu legume la gratar


    Spalam carnea de peste si o feliem in 4-4 bucati, batem feliile si le presaram cu sare si piper. Curatam spanacul. Intindem 2 folii de aluminiu pe o suprafata si le ungem cu ulei, pozitionam o... »


  • Felii de peste cu ciuperci


    Decongeleaza feliile de peste de mare la temperatura camerei. Curata si taie bucati ciupercile, dupa care pune-i peste ceapa calita. Lasa-i la inabusit si prajeste-i. Asezoneaza cu sare si piper.... »


  • Peste prajit


    Curatam pestele, nu taiem capul si coada, aruncam doar maruntaiele. Creastam oblic ambele parti exterioare ale pestelui si il asezonam cu sare si piper. Condimentele verzi le rupem putin astfel ca... »


  • Peste cu cartofi natur


    Este cea mai usoara reteta pentru a prepara peste, din lume. Fileul de ton se sareaza. Se pun intr-un vas pentru cuptor mai adanc cateva felii din fileul de ton peste care se presara ceapa, rosiile... »


  • Rac prajit cu legume


    Caleste ceapa tocata impreuna cu usturoiul pisat in ulei incins. Adauga lichior de anason, sare, curcuma si mixeaza totul. Pentru garnitura caleste ceapa tocata in ulei incins. Adauga dovleceii... »


  • Peste umplut cu legume si carne de pui


    Curatam crapul, il spalam si il saram. Fierbem in apa sarata putin, amestecul mexican de legume. Pregatim umplutura, amestcand ceapa taiata marunt cu usturpi pisat, ciupeci foliate, carnea de pui... »


  • Somn pitic prajit


    Tine somnii pitici in apa de 40-50 de grade, care contine 1-2 linguri de sare si 100 ml de otet. Curata-i si toarna putin ulei in tigaie. Adauga pestii presarati cu vegeta si condimentati. Nu este... »


  • Caracatita cu legume


    Caracatitele congelate se pun direct in cucta (oala sub presiune) si se fierb in apa asa cum sunt. Se vor scoate cand s-au fiert si li se taie tentaculele, se scot ochii si se curata carnea de... »


  • Somon afumat cu sos de condimente


    Amesteca toate ingredientele pentru sos. Da gust sosului de condimente cu arpagic si rucola. Aseaza somonii pe farfurii, decoreaza cu condimente si serveste cu sos. »


  • Peste deliciu la cuptor


    Se curata pestele sub un jet de apa rece. Se spala bine, se transeaza pe burta si i se inlatura intestinele. Se clateste bine cu apa in interior. Se ia o tava incapatoare si se toarna in ea ulei si... »


  • Salau cu orez


    Se curata o ceapa si se taie marunt, Se caleste in ulei incins si se adauga ardeiul taiat in bucatele. Orezul se spala, se alege si se caleste cateva minute, apoi se adauga o cana si jumatate de... »


  • Sardine cu oregano


    Taie capul sardinelor incepand cu partea din spate, in asa fel incat sa scoti si maruntaiele. Spala-le si curata-le bine. Deschide-le ca pe o carte, scoate-le coloana vertebrala, taie-le coada cu o... »


  • Clatite cu peste


    Se curata pestele de oase, se trece prin masina de tocat, se pune intr-o farfurie adanca si se amesteca cu 100 g cascaval sau svaiter ras, piper, verdeata tocata si o lingura de unt. Se toaca ouale... »


  • Pastrav umplut


    Ceapa taiata marunt se pune la calit in aproximativ 2 linguri ulei de masline. Cand devine sticloasa, cu marginile un pic maro se adauga ghimbirul taiat marunt, se amesteca bine si se da la o parte... »


    Pastrav umplut
  • Mancare de peste


    Pestele se taie bucatele, se tavaleste prin faina si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu ulei. Intr-un ceaun marisor incalzim uleiul si aruncam acolo ceapa taiata marunt si morcovul ras Le lasam... »


    Mancare de peste
  • Musaca cu ton si paste fainoase


    Ceapa se taie marunt si se rumeneste in ulei, dupa care se adauga o cana de apa, bulionul si orezul. Se lasa sa dea citeva clocote. Intr-un castron se pune pestele peste care se toarna sosul de... »


  • Peste "a la bonne femme"


    Se toaca ciupercile, patrunjelul si ceapa. Se rumeneste totul repede in doua linguri de ulei. Se adauga miezul de piine muiat in lapte si scurs, oul batut intreg, sare si piper. Se umple cu acest... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda