DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Zacusca de salau


    Salaul se curata de solzi si maruntaie, apoi se taie bucati, se sareaza si se dau prin faina. S epun la prajit in ulei pe ambele parti. intre timp se pune ceapa la calit , se toarna o cescuta apa... »


  • Peste in sos de rosii cu vin


    Pestele se eviscereaza, se spala, se portioneaza se sterge bine cu un prosop curat, se condimenteaza pe toate partile si se da la rece. Rosiile se oparesc in apa clocotita, se lasa cateva minute... »


    Peste in sos de rosii cu vin
  • Penne cu masline si peste


    Se pune pe foc apa cu putina sare si ulei. Cand da in clocot se adauga pastele si se fierb « al dente » la foc mic (nici prea fierte dar nici prea tari). Se pun pastele in strecuratoare si se... »


    Penne cu masline si peste
  • Rasol de nisetru


    Se face o supa dintr-un litru de apa si legumele curatate, spalate si tocate marunt. Se adauga nisetrul in supa, la fiert si se lasa pe foc aproximativ 20 de minute. Cand s-a fiert pestele se... »


  • Zacusca de nisetru


    Pestele se opareste si se rad de pe el solzii, apoi se taie felii, se sareaza si se lasa sa se scurga. Se da apoi prin faina si se prajeste in ulei incins. Separat se fierb rosiile si se dau prin... »


  • Nisetru cu sos de ciuperci


    Pestele se curata de solzi si maruntaie dupa care se spala si se taie bucati. Ciupercile taiate marunt se pun la calit in unt, apoi se adauga peste, vinul, se potriveste la gust de sare, piper, se... »


  • Peste a la grec


    Pestele se curata se solzi si intestine, se spala si se taie bucati. Intre timp se pun la calit in ulei ceapa si usturoiul tocate marunt, se adauga apoi rosiile taiate marunt, spanacul si macrisul... »


  • Somn cu ciuperci


    Ceapa se toaca marunt si impreuna cu rosiile taiate in sferturi, curatate de pielite si seminte si somnul curatat si spalat se asaza intr-un vas. Se toarna peste vinul si se lasa sa fiarba... »


  • Plachie de peste


    Pestii se taie bucati potrivite, se condimenteaza, se trec prin faina si se rumenesc putin in ulei. Intr-o cratita se pune ulei si ceapa taiata solzisori. Cand ceapa este sticloasa se adauga... »


    Plachie de peste
  • Biban cu rosii


    Bibanul se pune la oparit, apoi se curata de piele si se taie in felii. Acestea se dau prin faina si se prajesc in unt fierbinte, fa foc mic. Dupa ce s-au prajit, se scot pe o farfurie, iar in... »


  • Pastravi la tava


    Se curata pastravii de solzi, se golesc de intestine, se spala bine, apoi li se taie aripioarele. Ceapa si rosiile se taie felii, iar patrunjelul se toaca marunt. Se asaza intr-un vas un strat de... »


  • Peste oceanic a la grec


    Pestele se curata de solzi si intestine si se aseaza intr-un vas. Se potriveste la gust de sare si piper, se presara cu cimbru, se adauga foaia de dafin, usturoiul taiat felioare, dupa care se... »


  • Macrou in sos de rosii


    Se spala si se taie macroul in felii groase de aproximativ doua degete. Se sterge cu un prosop si se condimenteaza. Se trece pestele prin faina si se scutura de surplus. Se prajeste putin in ulei... »


    Macrou in sos de rosii
  • Peste cu sos Ragut


    Se taie pestele in bucati, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat foarte bine, apoi se prajeste in ulei fierbinte. In aceeasi grasime, se caleste zarzavatul si ceapa tocate marunt. Cind acestea... »


  • Crap la cuptor cu usturoi


    Pestele curatat se lasa »


  • Crap la cuptor


    Se curata pestele si se spala bine, dupa care se aseaza intr-o tava. Ceapa se taie pestisor, rosiile felii iar ardeii rondele. Toate se pun peste peste. Se adauga putin delicat si piper dupa gust,... »


  • Ardei umpluti cu stavrid


    Pestele se decongeleaza, se curata, se indeparteaza capul si intestinele, se spala, se face fileuri, se scot oasele, se taie in bucati. Oasele se fierb in apa si se strecoara. Ardeii se curata, se... »


  • Saramura de crap aromata


    Pestele se curata, se despica pe burta, se spala. Se detaseaza burta, se taie in bucati care, dupa ce se ung cu ulei, se condimenteaza su sare, piper si cimbru. Se frig pe o plita sau pe un gratar.... »


  • Saramura aromata cu usturoi


    Pestele se curata, se spala, se sareaza si se frige pe un gratar sau o plita presarata cu sare. Se prepara un sos din suc de rosii, mujdei de usturoi, ulei, cimbru, piper si sare. Acest sos se... »


  • Plachie de crap cu verdeata


    Pestele curatat se taie bucati si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Ceapa taiata felii foarte subtiri se inabusa cu ulei, pina se topeste, si cu rosiile felii sau bulion, cu sare, piper.... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda