Retete

  • Macaroane unguresti


    Kaizerul se taie cubulete, se prajeste in untura lui, se adauga ceapa taiata marunt, se presara boia de ardei, iar dup ace este gata baza pentru tocanita, se adauga pulpa de porc taiata cubulete,... »


  • Lasagna cu branza de oaie


    Foile de lasagna se pregatesc dupa instructiunile de pe ambalaj, iar branza de oaie se marunteste. Daca folosim condimente verzi, le spalam si le taiem marunt. Cascavalul mozzarella se taie in... »


  • Pizza cu taitei


    Pastele fainoase se fierb in apa cu sare si o lingurita ulei, jumatate din timpul normal de fierbere (cam 3-4 minute). Se trec prin jet de apa rece si se pun intr-o tava potrivita unsa cu ulei sau... »


  • Paste cu carne tocata


    Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe pachet. Se scurg de apa dupa ce s-au fiert. Separat punem la incins un pic de ulei in care turnam carnea tocata. o calim bine si amestecam ca sa... »


    Paste cu carne tocata
  • Paste mediteraneene


    Uleiul se incinge intr-o tigaie si se adauga usturoiul tocat si hamsiile tocate. Se lasa 2-3 minute pana cand usturoiul se rumeneste si hamsiile se topesc. Da, se topesc in ulei. Se adauga sunca si... »


  • Paste gratinate


    Ceapa taiata marunt se caleste in uleiul incins, se pune carnea tocata si se lasa cateva minute sa se prajeasca impreuna. Se adauga pasta de rosii, se potriveste gustul cu usturoi, piper, busuioc,... »


  • Spaghete cu oua


    Slanina taiata bucati mici se frige in ulei. Ouale batute se condimenteaza cu sare si piper, se amesteca cu cascaval ras, unt topit si la urma se adauga frisca. Spaghetele fierte si scurse se... »


  • Macaroane cu ciuperci


    Se fierb macaroanele in apa cu sare o jumatate de ora, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Se lasa deoparte, timp in care se pregatesc ciupercile. Se curata ciupercile de partea... »


  • Macaroane cu sos de rosii


    Se fierb macaroanele o jumatate de ora in apa cu sare, apoi se spala cu apa rece si se scurg bine. Se rastoarna intr-o cratita impreuna ou o cana de sos de rosii, o lingura de zahar, o lingurita... »


  • Macaroane cu sunca


    Se fierb macaroanele o jumatate de ora in apa cu sare, dupa care se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se unge o forma cu unt, se taie sunca felii subtiri si se amesteca cu macaroanele,... »


  • Macaroane napolitane


    Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare care clocoteste, se lasa sa fiarba o jumatate de ora, dupa care se scot, se clatesc ou apa rece si se scurg. Se pun intr-un vas adanc, se amesteca cu... »


  • Macaroane picante


    Se fierb macaroanele 20 de minute, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg. Se rastoarna intr-o forma cu doua linguri de unt si se tin pe foc mic inca 10 minute. Se ia vasul de pe foc, se... »


  • Spaghete milaneze


    Se pun spaghetele in apa cu sare si se fierb o jumatate de ora. Se spala cu apa rece, se scurg si se pun intr-un vas emailat impreuna cu jumatate din cantitatea de unt, apoi se amesteca, dupa ce... »


  • Taitei cu carne


    Se fierb taiteii, se spala cu apa rece si se scurg, apoi se pun intr-o forma de sticla incasabila unsa cu o lingura de unt. Se opreste o parte din taitei care se pun peste amestecul de carne.... »


  • Taitei picanti


    Taiteii se pun sa fiarba in apa care clocoteste si se lasa o jumatate de ora la foc potrivit. Se spala cu apa rece, se scurg si se lasa deoparte. Se taie varza fideluta cu lama unui cutit ascutit,... »


  • Taitei picanti, cu sunca si ciuperci


    Se fierb taiteii o jumatate de ora, se spala cu apa rece si se scurg. Separat se pregatesc ciupercile : se spala in mai multe ape reci, se ¡ie felii subtiri si se pun sa scada pe foc mic, cu... »


  • Paste fainoase


    Se cerne faina si se pune intr-urn castron cu un praf de sare. Se spala ouale, se sparg peste faina, se adauga apoi trei jumatati de coaja de ou pline cu apa si se framanta un aluat tare. Se... »


  • Macaroane cu carne


    Se pun macaroanele in apa care clocoteste si se fierb 20 de minute. Se scot, se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Carnea tocata se caleste cu doua cepe tocate marunt si o cescuta de ulei. Cand... »


  • Spaghete cu ficat de pui si crema de ardei


    Fierbem spaghetele in apa fierbinte sarata, le clatim si le strecuram. Calim ceapa taiata marunt in ulei fierbinte, adaugam ficatul de pui taiat bucati, si prajim la foc mediu. Adaugam crema de... »


  • Taietei cu branza


    Slanina se taie cubulete mici si se prajeste. Bucatile de slanina prajite se scot si la untura se adauga 2 linguri de smantana. Branza se zdrobeste bine cu o furculita. Se fierb taietei la care... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda