DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • salata


    Se taie ingredientele fasii subtiri, se stropesc cu suc de lamaie, se amesteca bine. Se adauga conserva de porumb si cea de ananas, putina sare si zahar, se amesteca smantana cu maioneza si se... »


  • Treccia ripiena salata


    Dizolvam drojdia cu o lingurita de zahar (din zaharul pentru aluat) si cu putina apa (din apa pentru aluat). Varsam drojdia peste faina, adaugam untura la temperatura camerei, zaharul, sarea si apa... »


  • Curcan la cuptor


    Curcanul se curata, se spala, se freca cu sare si boia, se presara cu piper. In interiorul curcanului se introduc merele intregi, curatate de coaja. Untura se topeste si calduta se amesteca cu vin... »


  • Cocteil de legume cu ciuperci la cuptor cu sos alb


    Cele trei componente ale retetei se prepara in urmatoarea ordine: 1. Sosul alb: faina se amesteca cu apa astfel incit sa aiba consistenta unei smintini ceva mai subtire. Se fierbe amestecul pina... »


  • Tochitură dobrogeană


    Se ia carnea, de preferinta proaspata si de o culoare roz-deschis, se taie in cubulete ca pentru a fi tocata. Usturoiul se curata si se taie fiecare catel in feliute subtirele, nu pe lung, ci de-a... »


    Tochitură dobrogeană
  • salata bulgareasca


    Se spala salata, apoi se taie marunt intr-un castron, ardeiul se taie rondele, morcovul se da pe razatoare, se taie o rosie in 4 buc, apoi adaugati si 2 oua taiate la fel ca si rosia. La sfarsit... »


  • salata de beuf (boeuf)


    Se fierb toate ingredientele impreuna ( legumele ) avand grija sa fie facuti cartofii care se fac cel mai greu. Se fierbe separat carnea de vita ( deoarece necesita mai mult timp ). Se taie... »


  • salata de ton


    Se scurge tonul de ulei, se toaca ceapa si castravetii marunt, se amesteca cu maioneza, sare si piper. »


  • salata de sfecla rosie cu hrean


    Sfecla se spala bine si se pune la copt in cuptor. Cand coaja s-a inmuiat si este usor crocanta, sfecla este coapta (cam in 2 ore). Dupa ce se raceste, se rade prin razatoarea mare si se amesteca... »


  • salata de vinete cu maioneza


    Se coc vinetele pe o tava, se curata si se piseaza cu furculita apoi se pun intr-un bol. Se fierbe un ou dupa care galbenusul oului fiert si al celui crud se amesteca cu o lingurita de mustar pt a... »


  • Ciuperci cu maioneza


    Dupa ce s-au curatat, ciupercile se fierb acoperite, circa 30 minute, in 1/4 l apa clocotita, impreuna cu o lingurita rasa de sare, o foaie de dafin, 50 ml vin alb sec, pina cind se moaie bine,... »


  • Friptură de miel la cuptor


    Pentru friptura partea cea mai buna este piciorul din spate pina la rinichi. Carnea, neudata, se pirleste la flacara, ca sa se arda firele de par. Osul se sparge cu satirul in 2-3 locuri, ca sa se... »


  • salata turceasca


    Se coc ardeii si vinetele, se curata si se toaca marunt; Se amesteca si rosiile taiate, se bate cu ulei apoi se adauga usturoiul, sarea, otetul su uleiul. Se consuma dupa ce a stat 30 min. la... »


  • salata arabeasca


    Se face un sos (dressing) din sare, piper, suc de lamaie, ulei de masline si sumak si se lasa o jumatate de ora; Se prajeste painea in cuptor la 350 de grade pentru 5 minute apoi se rupe in... »


  • salata orientala


    Cartofii spalati bine, se pun la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere se racesc, se curata de coaja si se taie rondele; Ceapa se curata si se taie rondele, castravetii se spala si se taie... »


  • salata de primavara


    Se curata toate ingredientele, se spala bine, in mai multe ape si se taie. Se sareaza si se amesteca cu uleiul si cu zeama de lamaie. »


  • salata de andive


    Andivele se curata cu atentie de frunzele exterioare si eventualele impuritati, se spala repede sub un jet puternic de apa (altfel devin amare), se taie in cuburi potrivite, se sareaza si apoi se... »


  • salata de ton cu porumb


    Se scurge bine tonul de ulei, porumbul de apa. Intr-un bol, se amesteca cu grija, pt. a nu se sfarama bucatile de peste. Se adauga maioneza, dupa gust. Salata este si mai buna daca, inainte de... »


  • salata de cruditati


    Salata verde se taie fidea, ridichiile si rosiile rondele, mocovul se da prin razatoare mica, ceapa se toaca marunt. Se amesteca toate bine cu sosul facut din ulei, zeama de lamaie si sare. Ardeii... »


  • CIUPERCI CU MAIONEZA


    Dupa ce s-au curatat, ciupercile se fierb acoperite, circa 30 minute, in 1/4 l apa clocotita,impreuna cu o lingurita rasa de sare, o foaie de dafin, 50 ml vin alb sec, pina cind se moaie bine,apoi... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda