Retete

  • Tort Regina Maria


    Blat I: Se amestesca faina cu cacao si praful de copt. Untul se mixeaza cu zaharul. Se adauga ouale apoi ricotta si apoi cappuccino. Compozitiei i se adauga putin cate putin amestecul de faina,... »


    Tort Regina Maria
  • Tort cu stafide


    Blat: Se da drumul cuptorului sa se incalzeasca la 180°C. Faina se cerne impreuna cu cacao, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si sarea. Banana se pune in blender cu sucul de lamaie si se... »


    Tort cu stafide
  • Tort trufa cu zmeura


    Blat: Se da drumul cuptorului sa se incalzeasca la 180C. Faina se cerne impreuna cu cacao, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si sarea. Banana se pune in blender cu sucul de lamaie si se... »


    Tort trufa cu zmeura
  • Tort cu banane si iaurt


    Se pune direct in tava (deja pregatita cu margarina UNIREA si faina): 5 linguri de zahar si 1 lingurita cu scortisoara si 5 banane (pe zahar) Pentru aluat (folosesc 1 pahar de 300ml ca masura... »


  • Tort de smochine


    Am topit untul, am adaugat zaharul si l-am lasat la caramelizat un pic, am adaugat fructele, zeama de lamaie si apa fierbinte. Am fiert fructele exact 5 minute, le-am scos iar siropul l-am mai... »


    Tort de smochine
  • Tort sah (cu fructe de padure)


    1. Am facut compozitia de blat din 9 oua (a mai ramas putin dupa confectionarea blaturilor, dar mai bine dacat sa nu ajunga), o cana si jumatate de zahar, o cana si jumatate de faina, 3 linguri... »


    Tort sah (cu fructe de padure)
  • Tort de mere Marina


    1. 1 kg de mere se curăţa şi tăie felii. 2. Se face prima compoziţie: se amestecă făina, zahărul, untul şi praful de copt, se poate face în robot sau nu, important este să rezulte un... »


    Tort de mere Marina
  • Turta insiropata


    Se amesteca 70g unt cu vanilia, zaharul si galbenusurile, pana cand se obtine o compozitie spumoasa. Se adauga faina si bircabonatul, 150g nici macinate fin si coaja rasa de la 1 lamaie. Se bat... »


  • Tort de nuci


    Se amesteca 70g unt cu vanilia, zaharul si galbenusurile, pana cand se obtine o compozitie spumoasa. Adaugati faina si bicarbonatul, 150g nuci macinate fin si coaja rasa de lamaie. Bateti... »


  • Tort de ciocolata cu ghimbir


    Frecati margarina UNIREA cu zaharul, apoi adaugati pe rand ouale, miezul de nuca, topita, zaharul vanilat si sarea. Amestecati compozitia cu telul, timp de 15-20 de minute, intr-un vas pus la... »


  • Biscuiti cu cardamon


    Inainte de amestecarea ingredientelor, se topeste untul si se incalzeste smantana (foarte putin). Intr-un bol se pune smantana calda, peste care se adauga drojdia si mierea. Se amesteca si se lasa... »


    Biscuiti cu cardamon
  • Palmieri cu curmale


    Cerneti faina intr-un bol, puneti margarina UNIREA sau untul, uleiul, zaharul, amestecati bine apoi turanti apa de flori de portocale. Continuati framantatul. Din cand in cand stropiti aluatul cu... »


    Palmieri cu curmale
  • Gofri


    Se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie razuita si margarina UNIREA Se adaga faina, praful de copt, laptele si, cu foarte mare grija, albusurile batute spuma. Eu,... »


  • Gomboti cu prune


    Se curata cartofii , se spala, se tai cubulete si se pun la fiert. Intre timp se spala prunele si se scot samburii. Se zdrobesc cartofii si se lasa sa se raceasca. Se pun la fiert intr-o cratita... »


  • Griş pane


    Grisul se fierbe in lapte cu zahar vanilat, sare si zahar. Compozitia se niveleaza pe o suprafata neteda, sa aiba 1 cm grosime. Se lasa la racit, se taie in patrate care se tavalesc prin faina si... »


  • Melci cu cacao


    Dizolva drojdia in lapte cu zahar, amesteca cu faina, ou, sare si lapte caldut, incat sa obtii un aluat nu foarte ferm. Framanta si la sfarsit adauga ulei. Lasa-l la dospit, dupa care intinde-l de... »


  • Turta dulce


    Se amesteca faina cu praful de copt, romul, cuisoarele macinate, anasonul, scortisoara si nucsoara. Se adauga ouale pe rand, untul inmuiat si taiat bucatele, mierea topita in prealabil si coaja... »


  • Stelute cu migdale


    Se pune faina pe planseta. Se face o adancitura in mijloc si se pun in ea untul bine frecat cu galbenusul, migdalele, ciocolata rasa, coaja de lamaie, scortisoara si cuisoarele. Se amesteca totul... »


  • Coltunasi cu magiun


    Se face un aluat din faina, sare si apa calda, cat este nevoie pentru a obtine un aluat potrivit de tare. Se framanta bine si se bate aluatul de masa, ca sa se fragezeasca. Se intinde o foaie de 5... »


  • Salam de biscuiti


    Nucile se rumenesc, in cuptorul bine incins, timp de 10-12 minute Tntircandu-le din cand in cand, apoi se curata, iar miezul se da prin masina de tocat. Biscuitii se dau si ei prin masina. Rahatul... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda