DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Chec de post cu nuca


    Portocalele se storc de zeama, iar una dintre ele se rade de coaja. Miezul de nuca se rumeneste putin in cuptor, apoi se marunteste. Bicarbonatul se dizolva in putin suc de portocale. Se freaca... »


  • Chec cu ciocolata si vin rosu


    Se amesteca untul cu zaharul si zaharul vanilat foarte bine. Se adauga ouale pe rind si apoi restul ingredientelor. Se pune in tava tapetata cu faina si se coace 60 min la foc potrivit. Tava... »


  • Chec brun economic


    Se caramelizeaza zaharul, se stinge cu o ceasca de ceai rusesc si se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi cu oul batut, uleiul, praful de copt si scortisoara pisata foarte fin. Se pune faina in... »


  • Painea studentului


    Se amesteca toate ingredientele si se bate aluatul pana face bule de aer. Se pune intr-o tava bine unsa si tapetata cu faina si se lasa 24 de ore la temperatura camerei. Se coace la foc potrivit. »


  • Pandispan cu mere


    Se curata merele se taie pe jumatate si se scot cotoarele. Se unge o tava de pandispan, sau o cratita, cu margarina UNIREA si se tapeteaza cu zahar tos. Se pun merele cu scobitura in sus in... »


  • Muffin cu fructe uscate si nuci


    Se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se mixeaza bine tofu impreuna cu oul, uleiul, zaharul, scortisoara, sarea si brandy. Se toarna acesta compozitie peste faina, se amesteca bine, se adauga... »


    Muffin cu fructe uscate si nuci
  • Chec cu banane si ciocolata


    1. Bananele se curata de coaja, se paseaza si se dau la o parte. 2. Intr-un bol se amesteca untul cu zahar. 3. Se adauga apoi cele 2 oua amestecand dupa fiecare. 4. Adaugam vanilia si smantana,... »


    Chec cu banane si ciocolata
  • Muffins paianjen


    Se pune zaharul cu margarina UNIREA intr-un vas. Am mixat pana s-a incorporat zaharul apoi am adaugat cate un ou, mixand bine dupa fiecare. Intr-un alt vas am amestecat faina cu cacao, scortisoara... »


    Muffins paianjen
  • Briose cu dovleac si varf nins (Jamie)


    1. Se preancalzeste cuptorul la 180 GC. In robot se pune dovleacul pentru a-l marunti(eu l-am ras). 2. Se adauga zaharul si ouale, un praf sare, faina, praful copt,nucile, scortisoara si uleiul... »


    Briose cu dovleac si varf nins (Jamie)
  • Turta dulce de post


    Zaharul se caramelizeaza si se lasa sa se arda nu prea mult sa nu fie amar pentru a avea o culoare maronie. Se adauga apa si se lasa pe foc pana se topeste toata bomboana. Se da deoparte de pe foc... »


    Turta dulce de post
  • Guguluf cu mac


    Se freaca untul cu zaharul pana se obtine o crema pufoasa . Se bat ouale adaugandu-le treptat in compozitie. Se incorporeaza faina, semintele de mac si laptele. Se transfera amastecul intr-o forma... »


    Guguluf cu mac
  • Chec cu morcovi si cacao


    Intr-un castron se amesteca bine de tot zaharul si cu cele 4 oua intregi, pana se obtine o crema alba, sau cat mai deschisa la culoare ( eu am mixat cu inversunare si la viteza maxima cam 10... »


    Chec cu morcovi si cacao
  • Chec cu morcovi


    Se incinge cuptorul la 180 celsius. Se amesteca faina, cu condimentele si bicarbonatul de soda( toate ingredientele praf) intr-un vas mare. Ouale se bat cu zaharul si uleiul- bine. Se adauga in... »


  • Chec cu nuca si portocale


    -se freaca ouale cu zaharul,zaharul vanilat,dupa care se adauga uleiul ca la maioneza si se mixeaza. -se adauga zeama de portocale,coaja rasa de portocala si esentele -faina se cerne si se amesteca... »


    Chec cu nuca si portocale
  • Deliciu cu miere


    Se amesteca faina cu praful de copt, nucsoara si scortisoara. Se bate oul ca pentru ompleta si se amesteca cu uleiul si laptele, apoi se adauga mierea. Se amesteca bine si se toarna compozitia... »


  • Treccia russa


    Facem o maia din: 200-230 gr faina (din faina totala) tot laptele si drojdia stinsa cu o lingurita de miere sau zahar. O lasam cam o ora sa-si dubleze volumul dupa care adaugam restul... »


    Treccia russa
  • Cozonac de sarbatori


    Se freaca putin untul cu zaharul si apoi se pun celelalte ingrediente Intai facem maiaua,pe care o lasam la crescut intr-un loc caldut. Amestecam restul de ingrediente pt aluat fara cele 3 linguri... »


    Cozonac de sarbatori
  • Cozonac cu miere si mere


    Amestecam merele razuite cu pogacile cu miere razuite. Amestecam 20 de minute galbenusurile, mierea, praful de cacao si zaharul pana obtinem un aluat gros, apoi il turnam peste mere impreuna cu... »


  • Cozonac cu nuca


    Inmuiem drojdia in putin lapte caldut cu zahar. Amestecam faina cu sare si turnam drojdia in mijloc impreuna cu laptele cu zahar, ouale, untul topit si framantam un aluat tare. Lasam aluatul la... »


  • Cozonac cu vin rosu


    Se freaca untul cu zaharul. Praful de copt se amesteca cu faina. La crema obtinuta din unt si zahar se adauga ouale batute si faina. Mai tarziu se adauga scortisoara, pudra cacao, ciocolata razuita... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda