Retete

  • Piept de curcan cu sos de pere


    Sareaza pieptul de curcan, unge-l cu ulei si acopera-l cu piept de vita afumat. Prajeste-l pana se rumeneste. Pentru sos, fierbe fructele taiate cubulete in 100 ml de vin (poti folosi mere sau... »


  • Limba de oaie cu sos de legume


    Se spala carnea si se pune la fiert cu apa rece cat sa o acopere si cu un praf de sare. Se fierbe pana cand furculita patrunde usor in ea. Dupa ce se scoate fiecare limba, se curata de pielita... »


  • Pui in lapte


    Preincalziti cuptorul la 190°C (treapta 5 la cel pe gaz) si pregatiti un vas potrivit pentru pui. Asezonati-I bine peste tot si frigeti-l in unt si putin ulei de masline, intorcand puiul pe toate... »


  • Musaca greceasca


    Vinetele se curata de coaja si se feliaza, pe lungime. Se oparesc apoi feliile in apa clocotita, dupa care se sterg si se prajesc in ulei fierbinte. Separat, se marunteste carnea si se amesteca cu... »


  • Sarmalute libaneze


    Dupa ce sarmalutele au fost impachetate, intr-o oala mare, se aseaza in partea de jos cotletele de berbecut. Ele sunt acoperite cu bucati mari de carne, bine impanata, tot de berbecut, de... »


    Sarmalute libaneze
  • Pui cu mere si nuca


    Pulpele sarate se pun intr-o tava cu putina apa si se introduc in cuptorul incins, pentru 35-45 de minute, pana se rumenesc. Separat, merele se feliaza si se pun la prajit, intr-o tigaie cu putin... »


  • Bekri Meze The Drinker's Appetizer


    Se spala carnea si se taie in bucati mari. Se prajeste ceapa in unt incins, se adauga carnea si toate mirodeniile, se lasa putin sa fiarba(prajeasca). Se adauga vinul si bulionul, rosiile,... »


  • Pui cu orez si dovleac


    Slanina se taie fisii si se pune la calit cu ceapa si usturoiul tocate marunt si ciupercile taiate in doua. Se toarna supa si vinul si se da un clocot. Se adauga bucatile de pui si foaia de dafin.... »


  • Piept de pui cu nectarine


    Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei impreuna cu ardei iute din care am taiat cam 10 felii. Dupa un minut de calire se adauga carnea de pui, pe care am dezosat-o si am taiat-o cubulete de... »


  • Pui marocan cu ananas


    Ceapa, ginger-ul si sarea se calesc in ulei timp de 10 min. Se adauga puiul portionat si se amesteca 5 min, dupa care se aduga apa, pana cand puiul este acoperit. Se lasa sa fiarba 20 min. Se... »


  • Tajina marocana cu gutui caramelizate


    Se taie carnea in cuburi de 150 g si se pun la calit intr-o cratita cu unt. Se adauga sare, piper, sofran si ceapa rasa. Se acopera cu apa si capac, se fierbe totul amestecand din cand in cand ca... »


  • Pui marocan


    Se pune pieptul de pui dezosat si taiat cubulete sa stea 30 de minute la macerat in zeama de la lamaie si portocala, apoi se pune cu putin unt sau ulei intr-o cratita (de teflon de preferinta) sa... »


  • Romburi cu carne de vita


    Se fierbe orezul in apa clocotita cu sare, se scurge si se spala. Taiati carnea cubulete si caliti-o impreuna cu doua cepe tocate marunt. Se mai picura apa din cand in cand peste ele pentru a se... »


  • MIEL/BERBEC CU GUTUI


    Taiati carnea de ovina in cuburi de ca. 3 cm si dati-o la foc iute intr-o cratita mai serioasa, cu fundul mai gros, pana se rumeneste bine.Scoateti si puneti carnea deoparte Dati focul mic si... »


  • Miel la gratar cu maioneza de usturoi


    1. Taiati carnea de miel in bucati potrivite, spalati-o usor si puneti-o intr-un castron. 2. Pune-ti intr-un castronas coriandrul, cimbru, scortisoara, nucsoara, cuisoarele si piperul macinat, apoi... »


  • Frigarui arabesti


    1. Carnea trebuie sa fie trecuta de 2 ori prin masina de tocat pe sita cea mai mica. 2. Puneti carnea intr-un castron, adaugati o lingura rasa din amestecul de condimente (enibahar, scortisoara,... »


  • Curry de pui


    Intr-o cratita (sau o tigaie adancuta) se pun 3 linguri ulei, un praf de scortisoara, 1 ardei mic iute taiat rondele (sau 1/2 lingurita piper cayenne), 1-2 frunze de dafin, 3 cepe tocate marunt, 3... »


    Curry de pui
  • Pui tandoori


    In prima faza am amestecat iaurtul sarea si condimentele, obtinand o pasta pe care am lasat-o deoparte pentu ca aromele sa se combine bine. Am tocat mic ceapa si usturoiul. Am taiat fasii pieptul... »


    Pui tandoori
  • Pui tunisian cu migdale si cuscus


    Se pun migdalele intr-o tigaie si se prajesc 1 minut; se amesteca. Se dau la o parte si se pun pe o farfurie (daca le lasati in tigaie, se prajesc in continuare si se pot arde). Intr-o cratita se... »


    Pui tunisian cu migdale si cuscus
  • Snitel egiptean


    Carnea o taiem felii subtiri o spalam si uscam cu hirtie de bucatarie. Ceapa o punem la mixer si o facem piure, apoi adaugam zeama de la lamaie, sare si piperul. Feliile de carne le adaugam la... »


    Snitel egiptean
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda