DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Pulpe de pui umplute cu orez


    Calim, in lingura de ulei, carnea tocata, condimentam, apoi adaugam orezul care trebuie tinut 10 min.in apa clocotita. Scurgem bine orezul, apoi amestecam cu carnea tocata, punem in continuare sare... »


    Pulpe de pui umplute cu orez
  • Friptura de vacuta in sos cu bere


    Se amesteca 2 linguri amidon cu o lingura ulei, apoi se tavalesc bucatile de carne prin el, apoi se prajeste bine pe toate partile in 2 linguri ulei. Se scot din tigaie, iar in uleiul ramas se... »


    Friptura de vacuta in sos cu bere
  • Rulouri din piept de pui


    Pieptul de pui se taie felii si se bate usor. Se face o umplutura din morcov, mar, sare piper, un praf de scortisoara. Pe fiecare bucata de carne se pune o feliuta subtire de cascaval si umplutura.... »


    Rulouri din piept de pui
  • Pulpa de miel glasata


    Se curata carnea, se spala, se usuca si se aseaza intr-un vas potrivit ca marime. Se amesteca toate ingredientele pentru sosul marinat, se toarna peste carne si se lasa vasul la rece de seara pana... »


  • Drob de miel


    Punem maruntaiele la fiert. Se scurg si se taie foarte marunt apoi se calesc cateva minute, de preferat se las pe foc pana se absoarbe toata apa din ele. Se amesteca cu carnea tocata si se adauga... »


  • Tagine de miel cu prune uscate


    Uleiul se incinge intr-o oala mare, kurkuma, ingverul si carnea de miel se prajesc pt 2-3 minute la foc potrivit. Jumatate din cantitatea de ceapa se toaca marunt, se adauga peste carne impreuna cu... »


  • Spanac a la comtesse


    Alegem cu atentie spanacul apoi il spalam bineapoi se pune sa fiarba in apa cu sare. Se scurge dupa cinci minute, se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu o ceasca de zeama de carne si putina... »


  • Mahshi Kousa (Dovlecei umpluti libanezi )


    Se taie cotorul dovleceilor, si se scobesc inauntru cu unealta de mai sus,prin rotire, pana se scoate toata pulpa .Atentie mare sa nu se gaureasca peretii dovleceiilor!Se spala cu apa rece, si se... »


  • Bredie cu fasole verde


    Sterge carnea cu o haina inmuiata in otet, taie-o cubulete si prajeste-o in untura (pe foc mediu) pana se rumeneste putin. Scoate carnea din grasime si pune-o deoparte. Scoate (strecoara) grasimea... »


  • Pui cu rosii


    Taie bucati puiul, presara-l cu sare, da bucatile prin faina, dupa care prajeste-le in untul incins (pe fiecare parte) sa capete culoare. Pune bucatile de carne intr-un vas termorezistent mai... »


  • SPANAC A LA COMTESSE


    Spanacul se fierbe in apa cu putina sare, se scurge si se toaca marunt. Ouale se fierb tare. Intr-un vas, galbenusurile se freaca spuma cu untul. Spanacul se pune intr-o cratita cu supa de carne si... »


  • Dovleac cu nuca si miere


    Se curata dovleacul de coaja si samburi + ate; se taie feliile in bucati mai mici (nu foarte mici...eu am taiat felia in 3 Se pune intr-o tava de aragaz cu cateva cesti de apa (pentru umezeala)... »


    Dovleac cu nuca si miere
  • Conopida gratinata cu cartofi si sunculita


    Prajim sunculita si usturoii pe care ulterior ii eliminam. Intre timp ungem un vas in care punem conopida si cartofii si saram si piparam. Adaugam sunculita bine scursa, apoi aluatul moale pregatit... »


    Conopida gratinata cu cartofi si sunculita
  • Musaca de legume


    O jumatate de kilogram de carne tocata impreuna cu putina nucsoara, un pic de scortisoara, ceva chimen, sare, piper si o capatana de usturoi pisat se amesteca bine, bine. Am tocat o ceapa si am... »


    Musaca de legume
  • Pulpa de gasca beata


    Taiem ingredientele cubulete. Legam condimentele intr-un saculet de condimente, le punem in vinul rosu, adaugam jumatate de litru de apa si fierbem amestecul, condimentam cu zahar, lamaie,... »


  • Carne de vanat cu prune


    Turnam vinul rosu peste prune, adaugam scortisoara si lasam la macerat 12 ore. Curatam o ceapa rosie, telina si morcovii si le feliem. Curatam cealalta ceapa, o frecam cu sare si piper si o prajim... »


  • Pui cu nuca de cocos


    Nuca de cocos se da prin razatoare, se amesteca cu lichidul ei, cu scortisoara, enibahar, cuisoare si sare. Puiul se taie, se spala, se trece prin sosul preparat anterior si se rumeneste in ulei... »


  • Pui cu mere si sunca


    Pulpele se sareaza. Merele se feliaza iar nuca se taie la cutit. Intr-o tigaie feliile de mere se prajesc in unt. Pulpele se pun intr-o tava cu putina apa si se introduc in cuptorul incins la 180 C... »


  • Rata cu mere la cuptor


    1. Se curata si se taie in cuburi 2 mere. 2. Se presara cu un amestec de :cuisoare, piper,sare groasa si scortisoara; 3. Cu aceste mere amestecate cu mirodeniile se umple interiorul ratzei... 4.... »


    Rata cu mere la cuptor
  • Curcan umplut


    1. Se ia curcanul, se spala frumos, se usuca cu un prosop si se unge cu ulei (de preferat ulei de canola ca are indicele de fumegare mai mic, uleiul normal de floarea soarelui fumega la temepratura... »


    Curcan umplut
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda