DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Pui umplut cu orez aromat


    Pui umplut cu orez aromat este un fel de mancancare specific tarilor nord africane. Coriandrul si cuminul conferind acestui fel de mancare o aroma deosebita. Se incepe prin a incalzi supa la care... »


  • Galuste aurii cu piure de mere


    entru aluat incalzeste laptele, adauga zaharul si sfarama drojdia. Adauga si o lingura de faina si lasa-l sa stea 15-20 de minute. In acest timp va creste. Toarna faina intr-un vas si fa o... »


  • Ciolan cu sos cu hrean


    Mancarea asta se face-n timp dar se face usor si rezultatele fac sa merite asteptarea. Efortul e mic, deci nu trebuie sa va speriati cand va uitati la timpul de preparare, nu trebuie sa stati trei... »


  • Fulgi de ovaz cu mere si stafide


    Se pune laptele intr-un vas ,se adauga restul ingredientelor mai putin zaharul si semintele de in . Se fierbe la foc potrivit pina se ingrosa, mestecind din cind in cind sa nu se prinda. Se da... »


  • Salata de mere


    Merele se curate, se scot casutele cu samburi, apoi le taiem in felii de jumatate de deget. Intr-o tigaie infierbantam untul, merele, 1-2 linguri de zahar, apoi prajim 1-2 minute, pana se... »


  • Salata delicioasa de fructe


    Dupa gust sau dupa apetit, se amesteca o cantitate potrivita de maioneza cu zahar pudra pentru a obtine un sos cu gust picant. Se adauga cateva linguri de zeama de compot si scortisoara. In sosul... »


  • Salata cu gorgonzola si smochine


    Taiem smochinele in patru apoi le punem la calit intr-o tigaie impreuna cu vinul rosu. Adaugam zaharul si batonul de scortisoara si lasam compozitia pe foc pana ce obtineti o reductie. Intre timp,... »


  • Vinete gratinate


    1. Se incinge cuptorul. Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie, se adauga usturoiul si se lasa sa sfaraie pentru 2 minute. 2. Se adauga rosiile si scortisoara si se lasa pe foc pentru 15... »


  • Salata de couscous


    Intr-o cratita de marime medie, pune impreuna supa, scortisoara, ghimbirul, chimionul si sofranul. Adauga si couscous-ul incet, amestecand continuu pana la punctul de fierbere, timp de 1 minut.... »


  • Vin fiert


    Vinul se amesteca impreuna cu apa si zaharul. Se adauga scortisoara dupa care se pune la fiert aproximativ 1 minut. »


  • Sodou de vin rosu


    Se fierbe vinul impreuna cu o jumatate de lingurita de scortisoara pisata si putina coaja de lamaie. Se spumuieste vinul si se trage vasul de pe foc dupa 5 minute de fierbere la foc mic. Separat,... »


  • Cafea Irlandeza


    Cafeaua fierbinte se toarna in pahare inalte cu tortita, apoi se adauga bauturile. Se serveste cu frisca si presarata cu scortisoara. »


  • Vin fiert cu scortisoara


    Vinul, apa, zaharul, scortisoara si cuisoarele se amesteca. Adaugam si coaja rasa de la o jumatate de lamaie, apoi punem la fiert. La urma adaugam si zeama de lamaie si strecuram in pahare. Se... »


  • Vin fiert


    Se pune vinul la fiert, cand da in clocot se pune zaharul si fuctele taiate bucatele mici. Se lasa sa mai fiarba putin (2-3 min), se presara scortisoara, se acopera cu un capac si se lasa cateva... »


  • Rai divin


    Se amesteca toate intr-un shaker. »


  • Ness Cafe Frappe


    Se amesteca cu mixerul laptele cu nesul. Dupa aceea se adauga o lingura rasa de inghetata si se stropeste cu scortisoara. »


  • Ceai cu miere si cu mirodenii


    Se pun mirodeniile in apa si se incalzesc la foc mic, acoperit, timp de 10 minute, dar fara sa dea in clocot. Se toarna incet aceasta infuzie peste ceai. Se strecoara lichidul si se adauga sucul de... »


  • Sangria


    Vinul rece se pune intr-un recipient (carafa mare de sticla). Se adauga zaharul, lamaile si portocalele taiate felii, scortisoara, piersicile si perele curatate de coaja si taiate bucati mari. Cine... »


  • Limonada fierbinte aromata


    Se fierbe pe foc mic apa cu scortisoara, cuisoarele si coaja de lamiie cca 2 minute. Se amesteca mierea cu sucul de portocale apoi se toarna deasupra apa in care au fiert mirodeniile (strecurata)... »


  • Vin cald sicilian


    Cojile de portocala se incalzesc bine in cuptor, se pun intr-un vas si se toarna vinul, se adauga zaharul si scortisoara. Se pastreaza o zi, apoi se incalzeste din nou. »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda