DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Vin rosu cu banane


    Se pune pe foc vinul cu zaharul si scortisoara, iar cind s-a infierbintat, se introduc bananele cojite si taiate rondele. Se lasa pe foc inca 5 minute, apoi se da vasul jos, se strecoara... »


  • Omleta cu stafide si migdale - Aperitive


    Se pun la fiert in lapte, la foc moale, smantana, scortisoara, stafidele si zaharul, amestecandu-se tot timpul, nu mai mult de 2-3 minute. Separat, se bat bine ouale si se pun la facut in tigaia cu... »


  • Ghiudem - Aperitive


    Carnea se curata de oase si de grasime, se trece prin masina de tocat si se lasa intr-un vas adanc. Se amesteca cu mirodeniile macinate, se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se adauga usturoi... »


  • Galuste aurii cu piure de mere - Culinar.ro


    Pentru aluat, incalzim laptele, presaram zaharul, punem drojdia faramitata si 1 lingura de faina, apoi lasam 15-20 de minute sa se odihneasca. In acest timp isi dubleaza volumul. Intre timp, ounem... »


  • Painici de cartofi cu prune cu scortisoara - Culinar.ro


    Fierbem prunele intr-un dl de apa cu mierea, scortisoara si zaharul vanilat. Batem spuma margarina, zaharul, sarea si coaja de lamaie, incorporam galbenusurile. Adaugam faina, laptele, cartofii... »


  • Pui pane (dajaj pane) - Culinar.ro


    Puiul se taie felii daca este piept,sau se dezoseaza daca sint pulpe si se bat ca ptr snitele. Pieptul numai trebuie batut daca-l taiem felii subtiri. Ceapa o dam prin razuitoarea mica ptr ca avem... »


  • Chiftelute din rosii - Culinar.ro


    Se taie marunt patrunjelul, rosiile si ceapa. Se amesteca cu sarea, piperul, praful de copt, scortisoara si faina cat cuprinde. Se pune ulei la incins intr-un vas, si intre timp se formeaza bilute... »


  • Pere in sos de vin cu frisca - Culinar.ro


    Taiati perele in felii, incepand de la partea bombata inspre codita, in asa fel incat feliile sa ramana prinse una de alta, sa nu se desprinda. Se pun perele intr-o cratita sau tigaie mai mare,... »


  • Samoosa, aperitiv indian - Culinar.ro


    Se pune faina intr-un vas, apoi punem sarea si uleiul Adaugam apa si framantam un pic aluatul. Formam o bila si il lasam sa se odihneasca pana facem compozitia. Se taie cartofii cubulete. Se... »


  • Shawarma - Culinar.ro


    Dizolvati drojdia in apa. Adaugati faina si sarea si framantati bine. Formati gramajoare si intindeti fiecare gramajoara cu sucitorul ca sa iasa rotunda. Ies cam 10 buc. Acoperiti cu un prosop si... »


  • Sardine marinate - Culinar.ro


    Se caleste in unt ceapa si usturoiul pana ce devin aurii. Se adauga lamaile taiate felii, condimentele si verdeturile, mustarul, vinul, otetul, cognacul si un pic de apa. Se amesteca si se verifica... »


  • Sarmalute foitaj - Culinar.ro


    Se rade pe razatoarea mica morcovul, telina si oul fiert. Se caleste ceapa si cand se raceste se amesteca (framanta) cu morcovul, telina, carnea tocata si oul ras. Se adauga mirodeniile (gustul... »


  • Chiftelute pe pat de aluat - Culinar.ro


    Se lasa aluatul sa se descongeleze apoi se taie 16 cercuri de cite 6 cm diametru. Se pun cerculetele in forme pentru briose si se umplu cu boabe de fasole pentru a nu creste, se dau la cuptor 10... »


  • "Placintele" cu mere - Culinar.ro


    Se bat bine ouale cu iaurtul, smintina si laptele praf; se amesteca apoi cu faina sarea si piperul. Merele se rad pe razatoarea mare, se lasa sa se scurga de suc, se amesteca cu zaharul si... »


  • Jumari dulci indiene - Culinar.ro


    Se bat ouale si se pun intr-o tigaie cu ulei incins, pe foc mic. Se amesteca mereu pentru a obtine jumari moi. Intr-o craticioara se pune la fiert laptele amestecat cu smintina, zaharul,... »


  • Compot de mere cu vanilie - Culinar.ro


    2-3 mere se curata, se taie cubulete. Din apa si zahar se face un amestec care se pune la fiert. Cand se incalzeste amestecul se adauga merele taiate cubulete si se lasa sa fiarba. Cand e gata se... »


  • Magiun de prune - Culinar.ro


    Spalam prunele apoi le curatam de codite si le punem in apa clocotita pentru cateva minute dupa care incepem sa le decojim. Pasam prunele pana obtinem un piure. Le punem la fiert intr-o cratita... »


  • Compot de prune - Culinar.ro


    Prunele se spala sub jet de apa, li se scot coditele si se pun intregi sau jumatati pentru aspect. Apa impreuna cu zaharul si mirodeniile se pun pe foc mic si se amesteca pana la dizolvare. La... »


  • Gem de prune cu nuca - Culinar.ro


    Prunele se spala bine si li se scot samburii. Se aseaza intr-o oala, un rand de prune unul de zahar si se tine la frigider pana a doua zi cand se pun pe foc mic impreuna cu mirodeniile. Eu le-am... »


  • Silvoita - Culinar.ro


    Se spala prunele, se scot samburii si se pun intr-o cratita. La toata cantitatea pe care o vedeti am pus numai 1 kg de zahar si vin dupa gust (nu prea mult). Se fierbe pana se inmoaie. Cand s-au... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda