Retete

  • Plicuri cu marmelada - Culinar.ro


    Intr-un bol se amesteca branza dulce impreuna cu laptele, uleiul, zaharul tos, sarea si vanilia. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in primul amestec. Se framanta putin pana... »


  • Cioco-painici - Culinar.ro


    Puneti laptele pe foc si dizolvati in el zaharul si untul (pastrati o lingura de zahar deoparte daca folositi drojdie proaspata pentru a o putea lichefia). Luati laptele de pe foc si cand e doar... »


  • Cherry Enchiladas, tortilla umpluta cu cirese - Culinar.ro


    Pe fiecare tortilla se pun cateva lingurite de fructe si se ruleaza ca o clatita punandu-se intr-un vas termorezistent / tava. Intr-o craticioara punem apa, untul si 100grame zahar si dam la foc... »


  • Rogolah, cornulete foarte fragede - Culinar.ro


    1. Punem in vasul de la robot untul aflat la temperatura camerei, faina, iaurtul si galbenusul, se bate 5 minute la viteza mijlocie. Daca mai e nevoie se mai pune putina faina. 2. Impartim aluatul... »


  • Strudel cu dovleac MAYA (2) - Culinar.ro


    1. Am pus faina,sarea si cam, 1/3 din unt in vasul robotului si l-am lasat la 2 sa amestece,pana s-au facut turturei de aluat(firmituri). 2. Am dat mai incet, la 1 si am turnat incet apa rece,... »


  • Strudel cu dovleac MAYA (1) - Culinar.ro


    Am pus faina in vasul robotului. Am adaugat sarea si zaharul, lingura de otet si am dat drumul la framintat. Am amestecat uleiul cu apa si am turnat incet, pe masura ce robotul invirtea la viteza... »


  • Pufoase cu mere - Culinar.ro


    - in centru' fainii se pune drojdia amestecata cu 1 lingura din catitatea de zahar si 1-2 linguri lapte. Dupa ce dospeste, se adauga restul de zahar, oul intreg, restul de lapte, faina, untul moale... »


  • Pernute cu miere si scortisoara - Culinar.ro


    Drojdia se pune la inmuiat in putina apa si se lasa 5-10 minute sa se activeze. Dupa ce drojdia a facut spuma, se adauga mierea, oul (cum am spus, eu am facut portie dubla si de aceea apar 2 oua),... »


  • Strudel cu mere - Culinar.ro


    Am pus intr-un vas faina, oul, uleiul si otetul, dupa care am adaugat apa si am framantat pana ce am scos un aluat moale. Aluatul l-am impartit in 2 parti egale, am pus niste faina pe masa, am pus... »


  • Briose cu mere si iaurt - Culinar.ro


    1. Drojdia lichefiata cu o lingurita zahar si cu 100 g lapte caldut, se toarna in mijlocul fainii si se lasa la crescut 10 min. 2. Intre timp se dizolva laptele praf, sarea si zaharul in apa, se... »


  • Foietaj cu mere - Culinar.ro


    1. Merele se curata, scobesc de miez si se taie felii. 2. Intr-o cratita se topesc 2 linguri unt la foc mijlociu-tare, se adauga merele taiate felii si zaharul. 3. Lasati-le pe foc timp de 15... »


  • Kurtos Kolac - Culinar.ro


    Se pune faina intr-un bol incapator si se face o gaura in mijloc. Drojdia se desface intr-un pic de lapte caldut la care se adauga varful de sare si zaharul vanilat si se toarna in mijlocul fainii,... »


  • cozonac de post


    Din faina, 100g zahar, sare, putina esenta si praf de copt se prepara cu apa calduta?aluatul. Se intinde si se acopera cu nucile amestecate cu 100g zahar, esenta si scortisoara. Se pun bucatele de... »


    cozonac de post
  • tort de mere


    1. spalati merele, le curatati le taiati in felii rotunde, iar ca sa nu se inegreasca puteti sa le puneti in apa cu un pic de suc de lamaie. 2. intr-un bol puneti zaharul si untul si amestecati... »


  • Vin fiert - varianta tropicala


    prepararea, e cea clasica: vinul se pune la fiert, se adauga mirodeniile si se lasa sa dea in clocot de cateva ori, apoi se stinge focul si se lasa sa stea deoparte, acoperit, pret de 10-15 minute. »


  • Briose cu banane


    Incalziti cuptorul la 190 grade C. Ungeti usor 10 Cupe briose. Intr-un castron mare, se amesteca impreuna 1 1/2 cani faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea. Intr-un alt castron,... »


    Briose cu banane
  • Frigarui de curcan


    1.Mixati impreuna usturoiul, condimentele, ierburile cu sucul de lamaie si ulei 2. Asezti carnea de curcan taiata cuburi intr-un vas si turnati peste sosul. Se acopera si se lasa la frigider... »


    Frigarui de curcan
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda