DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Salata de fructe


    Se curata merele, se scoate miezul si se taie cubulete. Portocalele se desfac si se tai bucati. Alunele se tai marunt. Fructele pregatite se bun intr-un bol de sticla si se toarna peste ele... »


  • Caise prajite in aluat


    Se bate o spuma din ou si vin, iar apoi se adauga zahar, ghimbir, scortisoara si sare. Se adauga atata faina cat sa obtinem un aluat pentru clatite traditional. Se spala caisele si se scot... »


  • Mere impanate


    Faina se amesteca cu galbenusurile, sare, miere si lapte. Compozitia se lasa deoparte o jumatate de ora.Albusurile se bat spume si se adauga la compozitie. Merele se curata de coaja si de cotoare,... »


  • Mere coapte umplute cu nuci


    Se aleg mere nu foarte mari. Se spala si li se indeparteaza cotorul, lasandu-se intregi. In scobitura se presara zahar, se pune un cubulet de unt si se umple cu miez de nuca macinat. Se presara cu... »


  • Mere coapte cu scortisoara


    Se spala merele si se indeparteaza cotorul cu un cutit cu varful ascutit, avand grija sa ramana intregi. Nu se curata de coaja. Se umple fiecare mar cu cate un cubulet de unt, se presara putin... »


  • Gutui coapte cu miere


    Se spala bine gutuile si se taie in sferturi. Se curata de seminte, se inlatura partea intarita si se taie in felii nu foarte groase. Se unge o tava cu unt si se asaza feliile de gutui. Se presara... »


  • Pere cu glazura de ciocolata si migdale


    Se feliaza para. De partea mai ingusta, apropiata de codita, nu este nevoie, se pune la o parte. Din mijloc se scot samburii.Cuptorul se preincalzeste la 120 de grade. Intr-un bol se amesteca... »


  • Pepene galben cu miere si caise


    Caisele uscate se inmoaie in vin. Cuisoarele si scortisoara se pun la fiert in 1 -1,5 l apa si cand apa se reduce la 0,5 l, se strecoara. Lamaia se spala bine, coaja se da pe razatoare, se stoarce... »


  • Supa de bere


    Se face un rantas slab din faina si unt, care se stinge cu bere, la care se adauga sare, piper, zaharul, scortisoara. Se lasa oala la foc mic pentru cateva clocte. Se prajeste usor 4-5 felii de... »


  • Supa de fructe


    Fierbem 1 – 1,5 l apa cu zahar, scortisoara şi un varf de cutit de sare. Se adauga fructele spalate (visine, cirese, prune, pere taiate marunt, mere) si se lasa la fiert. Doua lingurite de faina... »


  • Supa de mere


    Supa de mere se prepara foarte rapid, iar in functie de temperatura de afara se poate servi calda sau rece. Pentru inceput merele se taie cubulete. Zaharul se aromatizeaza cu scortisoara, cuisoare... »


    Supa de mere
  • Supa cu vin


    Se fierbe vinul 5 – 10 minute cu cuisoare, 2 – 3 bucati scortisoara, zeama de lamaie si coaja maruntita. Se foloseste fie dozator de ceai in care se introduc mirodeniile, fie se strecoara. Se... »


  • Supa de dovleac cu castane


    Curatam dovleacul si telina si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala si adaugam 4 dl de lapte si 3 dl de supa de carne. Condimentam cu sare, piper, scortisoara macinata si coriandru. Fierbem 20... »


  • Supa-crema din dovleac de copt si castane


    Se curata dovleacu, telina si se taie cubulete. Se pun la fiert intr-o cratita mare cu lapte si supa de carne. Se potriveste gustul cu sare, piper, scortisoara macinata si coriandru. Se fierbe cca... »


  • Supa de mere cu galuste


    Merele se curata, se taie bucati si se pun la fiert in apa cu putin zahar, impreuna cu prunele uscate. Se fierb pana cand fructele se inmoaie. Intre timp se pregateste un rantas din smantana si... »


  • Pere coapte cu scortisoara si sos de vanilie


    Cuptorul se preincalzeste la 200 grade (foc mediu). Perele se curata, se taie in doua si li se scot samburii. Se pun cu mijlocul in jos in tava si se stropesc cu sucul de lamaie sa nu se... »


    Pere coapte cu scortisoara si sos de vanilie
  • Supa de dovleac (de copt) cu castane


    Se condimenteaza dovleacul cu sare, piper, scortisoara si coriandru. Se fierbe 20 minute, apoi se marunteste in turmix. Castanele se prajesc si se curata de coaja si se pun in farfuria pentru supa. »


  • Supa crema de castane


    Coaja castanelor le crestam cu varful unui cutit. Le punem in kukta, punem apa sarata si le fierbem pana se inmoaie. Le curatam de coaja si le zdrobim prin sita sau presa pentru cartofi. Le punem... »


  • Risotto cu ciocolata


    Intr-o cratita topiti untul si adaugati apoi vanilia, batonul de scortisoara si frunzele de rozmarin. Mariti flacara si dupa cateva secunde adaugati orezul si amestecati cu o lingura sau un tel... »


    Risotto cu ciocolata
  • Budinca de orez cu mere


    Se prepara orezul cu lapte-se fierbe laptele cu zaharul vaniliat. Se adauga orezul spalat, se lasa la foc mic amestecand din cand in cand. Cand orezul este fiert se adauga 2 lingurite de mondamin... »


    Budinca de orez cu mere
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda