DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Supa de afine rece


    Afinele spalate se pun cu zahar (dupa gust) si condimentele la fiert timp de 5-10 minute. Se lasa la racit. Se scot cuisoarele si bucata de scortisoara si afinele fierte se mixeaza si se amesteca... »


  • Budinca de cereale


    Faina de cereale se prepara amestecandu-se cantitati eqale de aproximativ 250 g cereale (orz, ovaz, grau, mei). Se spala sub jet de apa, se strecoara bine, apoi se prajesc usor intr-o oala de... »


  • Budinca de pesmet


    Se freaca galbenusurile cu 6 linguri de zahar si se obtine o crema spumoasa. Se adauga pesmetul, mirodeniile si jumatate din cantitatea de vin. La sfarsit se inglobeaza albusurile batute spuma... »


  • Budinca de mere


    Se bat ouale intr-un castron cu sare, zahar si scortisoara. Se toarna deasupra laptele. Se rupe painea bucatele si se pune in amestec. Se spala si se curata merele, se rad si se amesteca in pasta... »


  • Budinca de fructe uscate


    Se freaca untul crema cu zaharul intr-un castron. Se adauga galbenusurile si se amesteca totul pentru a obtine o crema fina. Intr-un vas se amesteca pesmetul cu drojdia, scortisoara si miezul de... »


  • Budinca cu stafide si mere


    Se ung cu unt feliile de toast, se aseaza in tava si se rumenesc usor in cuptorul incins. Se unge cu unt un vas termorezistent, se pun 4 felii pe fundul vasului si se presara o treime din... »


  • Supa de prune


    Ceapa se taie in cubulete de 1 cm si se caleste intr-o oala cu uleiul de masline. Morcovii, telina, prunele si cartofii se taie de asemenea in cubulete, se adauga in oala si se rumenesc. Zaharul... »


  • Orez cu caise


    Laptele se fierbe cu 40 g zahar, se adauga coaja de lamaie, un praf de sare, pastaia de vanilie taiata in doua si cu semintele razuite de pe ea. Orezul spalat se pune pe foc mijlociu, se fierbe... »


  • Budinca de nuca


    Se taie coaja de la chifle si se lasa la imbibat in lapte. Se freaca untul cu zahar, iar apoi se amesteca galbenusurile de ou. Se scurg chiflele, se trec prin razatoare si se amesteca la crema. Se... »


  • Orez cu lapte si caise


    Fierbem laptele cu 4 dkg de zahar, coaja de lamaie nerasa, sarea si batonul de vanilie crestat. Adaugam orezul spalat si fierbem la foc mediu 20 de minute, amestecand continuu. Racim amestecul in... »


  • Ananas caramelizat


    Curatam ananasul de coaja. Il taiem in patru si ii scoatem cotoaru. Le asezam intr-o farfurie si adaugam miere cat vrem noi. Presaram si putina scortisoara, pentru un gust si mai bun. Acoperim cu o... »


    Ananas caramelizat
  • Prajitura cu portocale


    Batem albusurile spuma, adaugam treptat 300g zahar. Batem energic. Adaugam faina, amidonul si untul topit. Amestecam ingredientele prin rasturnare si turnam compozitia intr-o forma rotunda, unsa si... »


  • Chec de marmelada


    Se freaca marmelada cu apa pana se face ca o crema. Cand pasta este moale se adauga uleiul, romul, fructele (stafidele se tin la macerat cu rom) trecute prin faina. Se tapeteaza o forma... »


  • Prajitura cu mere "a la Dnul Cosma"


    Zaharul, laptele si uleiul se dau in clocot; se toarna faina odata, se asteapta pina da din nou in clocot si se amesteca totul pina nu mai sint cocoloase; se lasa sa se racoreasca. Intre timp, se... »


  • Prajitura cu mere


    Eu am inceput cu merele. Le-am curatat si le-am dat pe razatoare, le-am scurs de zeama si le-am pus la calit impreuna cu zahar si scortisoara. Le-am calit pana a scazut toata zeama , iar pana am... »


    Prajitura cu mere
  • Prajitura tigrata, caramelizata cu pere si banane


    Va recomandam o prajitura perfecta. Este usor de pregatit si mai ales va incanta pe oricine serviti cu o felie. Un deliciu! Prajitura cu pere si banane Perele se curata, se taie pe... »


    Prajitura tigrata, caramelizata cu pere si banane
  • Prajitura cu mere


    Pentru aluat, amestecati faina cu zaharul, oul si untul, adaugand apa. Omogenizati bine ingredientele si puneti aluatul la rece 2 ore. Pentru , frecati zaharul cu ouale si zaharul vanilat, faina... »


  • Prajitura berlineza


    Se framinta un aluat din faina, ou, praf de copt, margarina UNIREA zahar si sare. Se opreste 1/3 din aluat, restul se intinde intr-o tava, imbracindu-i si marginile. Marmelada se amesteca cu... »


  • Baclava delicioasa


    Oparim migdalele si le curatam. Macinam migdalele si nucile. Amestecam migdalele, nucile, zaharul, cuisoarele si scortisoara. Topim margarina UNIREA Ungem cu unt o tava si o captusim cu 4 foi de... »


  • Baclava


    Incindem cuptorul la 175 C(350 f). Punem untul la topit si adaugam 2 linguri de unt topit in tava. amestecam nuca cu 2 linguri zahar si scoritisoara. Luam 2 foi si le asezam cu grija in tava pentru... »


    Baclava
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda