Retete

  • Prajitura Felii de toamna


    Framantam ingredientele pe o suprafata si impartim aluatul obtinut in doua parti. Punem o parte intr-o tava unsa si o nivelam. Amestecam usor merele taiate in felii subtiri cu prunele taiate in... »


  • Prajitura Matilda


    Prajim zaharul, il diluam cu lapte si il lasam la racit. Batem spuma galbenusurile cu 5 dkg de unt, 5 dkg de zahar pudra, la care adaugam cele 2 cani de faina, praful de copt si scortisoara si... »


  • Desert cu scortisoara


    Bate spuma albusurile, adauga zaharul, migdalele, sucul de lamaie, scortisoara, bicarbonatul de sodiu si faina. Intinde aluatul in jur de 3 mm grosime si taie biscuiti cu ajutorul diverselor forme.... »


  • Prajitura cu scortisoara


    Framanata ingredientele pentru aluat si coace 3 foi. Fierbe budincile in lapte si cand s-a racit, adauga 200 g de margarina UNIREA frecata cu 200 g de zahar pudra. Unge foile cu crema. Unge ultima... »


  • Prajitura cu mere


    Preincalzeste cuptorul la 180 grade. Decojeste si taie felii subtiri merele, dupa care aseaza-le intr-un vas termorezistent. Amesteca sucul de mere cu scortisoara si toarna-l peste mere. Amesteca... »


  • Prajitura cu dovlecel


    Se amesteca bine oul, zaharul si uleiul. Se adauga condimentele, nucile macinate, praful de copt si dovlecelul ras (daca este foarte proaspat atunci se poate razali impreuna cu coaja). Atentie... »


  • Prajitura cu cacao


    Cartofii zdobiti se amesteca bine cu zaharul praf, cu untul si cu ouale. Dupa asta se adauga faina, 60 g de cacao, scortisoara, cuisoarele, praful de copt si 2 linguri de rom. Se framanta un aluat... »


  • Prajitura cu crema si mere


    Coacem 4 foi din amestecarea si prelucrarea ingredientelor pentru aluat. Pentru crema, fierbem o crema densa din pudra de budinca de vanilie si lapte, apoi adaugam o compozitie formata din unt si... »


  • Prajitura cu ghimbir


    Se amesteca toate ingredientele si aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Aluatul se poate decora cu bucatele de ananas date prin faina (in acest caz putem renunta la... »


  • Prajitura cu cacao si nuci


    Zaharul se amesteca bine cu margarina UNIREA si oul, si se adauga cacao, nucile macinate, faina, coaja de lamaie, si scortisoara. Aluatul se intinde la o grosime de un deget si se prajeste. Dupa... »


  • Prajitura cu mere


    Preincalzeste cuptorul la 180 grade. Decojeste si taie felii subtiri merele, dupa care aseaza-le intr-un vas termorezistent. Amesteca sucul de mere cu scortisoara si toarna-l peste mere. Amesteca... »


  • Mouffin cu ananas si ciocolata


    Faina se amesteca cu praf de copt si bicarbonat de sodiu. Ananasul se taie bucati marunte. Oul se bate cu zahar, ulei si lapte. Se adauga faina si la sfarsit se amesteca ananasul. Desertul se coace... »


  • Mouffin cu mere si frecatei


    Cuptorul se incalzeste la 180°C. Hartiile de mouffin se pun in formele speciale. Merele se spala si se curata de coaja, se taie felii. Faina se amesteca cu praf de copt, bicarbonat de sodiu,... »


  • Turta dulce


    Cuisoarele se zdrobesc si impreuna cu restul ingrendientelor se framanta un aluat. Se lasa la odihnit 2 ore. Se intinde aluatul la o grosime de 1 cm si il decupam in diferite forme. Acestea se... »


  • Strudel vienez cu mere


    Cernem faina prin sita, apoi se prelucreaza cu 1,5 dl apa calduta, ulei, putina sare si unt. Formam un pantof din aluat, ungem cu un strat subtire de ulei, impachetam in folie si il tinem la loc... »


  • Briose cu nuca, ciocolata si vanilie


    Prepararea sosului: amesteca cu o furculita ¼ cana de faina, zahar brun, ¼ lingurita de scortisoara si 2 linguri de unt topit. Adauga ¼ cana de nuci. Pentru briose preincalzeste cuptorul si... »


  • Prajitura nuci in vin


    Se amesteca faina cu margarina UNIREA galbenusurile, zaharul (dupa gust), se framanta un aluat ce se intinde usor. Se imparte in 5 parti pentru 5 foi, din care una mai mare. Se intinde cu... »


  • Papanasi cu crema de cacaua si scortisoara


    Se scurge branza de zar, se omogenizeaza cu ouale, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga un praf de sare si 4 linguri de gris. Se pune pe foc un vas cu apa. Cand aceasta clocoteste, se formeaza cu... »


  • Prajitura cu alune


    Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu o jumatate din cantitatea de zahar. Se freaca untul spuma cu restul de zahar si cu zaharul vanilat. Se adauga 5 linguri de frisca... »


  • Banane pane


    Galbenusurile se bat spuma cu zaharul. Se adauga faina si albusurile batute spuma tare. Daca este prea consistent, se subtiaza cu putin lapte. Bananele curatate si taiate in doua, se inmoaie in... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda