DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Oua vopsite


    Ouale se spala cu apa calda, apoi se sterg cu un prosop curat. Se pun la fiert in apa rece, cu putina sare. De cand incepe apa sa clocoteasca, se lasa 4-7 minute sa fiarba. Intre timp se... »


    Oua vopsite
  • Caltabosi


    Carnea, plamanii, inima si 150 gr de slanina se pun la fiert. Cand se vede ca sunt cam pe jumatate fierte, se pune si ficatul. Orezul se fierbe separat. 150gr. slanina se prajeste, apoi se pune... »


  • Piept de manzat umplut


    Alegeti carne de la piept. Scoateti coastele cu grija si cu un cutit, foarte bine ascutit, despartiti carnea pe trei sferturi, ca un buzunar, in care puneti umplutura. La ½ kg de carne... »


  • Peste cu orez


    Intr-o cratita cu unt topit se pun slanina taiata in bucatele si cepele tocate marunt. Indata ce incep sa capete o culoare aurie, se pune peste pestele taiat bucatele potrivite.Acestea se intorc pe... »


  • cartofi cu slaninuta


    se fierb cartofi in coaja,se decojesc si se feliaza.se prajeste ceapa cu slanina apoi adaugati cartofi.puneti sare si piper dupa gust,adaugati supapoft,15 min fierbere »


  • garnitura vesela


    Se caleste ceapa in uleiul incins timp de 10 minute,dupa care adaugam pe rand crenwustii,slanina,salamul,pieptul de pui si ardeii(taiate marunt)iar pe urma condimentam cu sare si piper dupa gust.Se... »


     garnitura vesela
  • omleta cu legume


    slanina sau costita taiata cubulete se prajeste la foc mic apoi se ia de pe foc,se adauga ceapa.ardeiul taiat in felii subtiri si rosia taiata in felii mai groase.apoi se amesteca pe foc 3-4... »


  • Supa crema de fasole boabe


    O mancare lejera si foarte gustoasa.Ingrediente: - 500 grame fasole boabe (alege bobul mare si alb), - 100 ml vin alb, - un morcov mare, o telina mica, o ceapa mare, cimbru uscat, un catel de... »


    Supa crema de fasole boabe
  • Toba ardeleneasca


    Iata cum poti prepara "altfel" celebra toba, pentru a primi numai laude. Reteta este preluata din volumul "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti", scrisa de Radu Anton Roman si... »


    Toba ardeleneasca
  • Carnati picanti


    "Regii mesei de Craciun", carnatii sunt prea gustosi pentru a-i omite. Noi te invatam cum sa-i prepari. Vei vedea ca este mai simplu decat credeai. Reteta este preluata din volumul... »


    Carnati picanti
  • Retete speciale de Paste


    Pentru ca dupa noaptea de Inviere si dupa cel mai lung post al anului veti dori sa mancati ceva deosebit dar si traditional, noi incercam sa va sugeram cateva retete utile in gospodarie. Ele vor fi... »


    Retete speciale de Paste
  • Ciorba de peste norvegiana


    Stiu ca, in general, pe masa de Paste la capitolul ciorba trebuie sa troneze ciorba de miel. Insa, se stie foarte bine, ca nu toata lumea agreeaza carnea de miel, de aceea, in ceea ce urmeaza, voi... »


    Ciorba de peste norvegiana
  • Ouale de Paste


    In cele mai vechi timpuri, vopsitul oualelor de Paste era un adevarat ritual. Acum, din lipsa timpului sau pur si simplu din comoditate, dorim solutii cat mai simple pentru a avea oua frumoase pe... »


    Ouale de Paste
  • Meniu de vara


    Pentru ca probabil va ganditi ce sa mai gatiti acum in plina vara, mai ales ca este mult prea cald pentru a sta in bucatarie, va propunem un meniu usor si rapid, de sezon.Felul ISupa de... »


    Meniu de vara
  • Fasole amestecata dupa reteta bunicii


    Rupem fasolea verde curatata in bucati de 3 cm si le punem la fiert intr-o oala de 8-10 l in apa sarata impreuna cu slanina. Cand devine pe jumatate moale adaugam cartofii taiati in mod similar... »


  • Supa Frankfurt


    Taiem varza fasii. Taiem morcovii cubulete. Taiem slanina in bucatele mici. Prajim slanina intr-o oala. Adaugam legumele si le prajim pana prind culoare. Presaram cu faina, amestecam, presaram si... »


  • Supa mixta


    Taiem cartofii cubulete. Prajim in untura ceapa taiata marunt. Daca s-a prajit ceapa o luam de pe foc si adaugam praful de boia si o diluam cu putina apa. O punem inapoi pe foc si adaugam... »


  • Gulas la ceaun


    Calim legumele taiate bucati in putin ulei si ceapa. Punem la fiert intr-un litru de apa fasolea uscata inmuiata in prealabil – daca folosim fasole din conserva o adaugam abia la sfarsit.... »


  • Supa de varza


    Fierbe carnea pe jumatate in apa sarata. Taie varza in 10-12 bucati si adaug-o la carne. Condimenteaza cu tarhon, marar si usturoi. Toarna o cantitate suficienta de apa, incat sa acopere... »


  • Supa de varza creata


    Se alege o varza creata, se scoate primul rind de frunze, se taie varza in patru, se inlatura cotorul si partea tare din mijloc si se pune in apa clocotita sa fiarba vreo 10 minute. Se scoate, se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda