Retete

  • Toba de porc


    Carnea se pune intr-un vas cu apa , sare si piper boabe, la fiert, pe foc mic. Dupa ce au fiert, se taie bucatele carnea, ficatul, limba, urechile si se amesteca cu feliute de slanina, cu... »


  • ciupercute umpute


    Se curata ciupercile si se toaca codita marunt, intr-un bol punem coditele de ciuperci tocate cu slanina facuta cubulete mici si margarina. Dam prin rasatoarea mare branza si apoi o amestecam in... »


  • Ochiuri pe slanina


    Slanina se taie felioare si se prajeste.Se sparg ouale pe slanina si se lasa pe foc pana se coaguleaza albusul si galbenusul. La sfarsit se presara piper si sare pe fiecare ou. »


  • Oua cu rosii si cascaval


    Se curata rosiile de pielite, se taie in doua si se curata de seminte, apoi se prajesc in unt. Ouale se fierb moi. Se taie slanina foarte subtire. Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se asaza pe... »


  • Pateu de porc - Aperitive


    Se dau carnea si ficatul prin masina de tocat, de 3-4 ori, impreuna cu slanina si usturoiul, se adauga untul, sarea, piperul si romul. Se amesteca bine pana ce se obtine o pasta buna si gustoasa.... »


  • Pateuri cu cartofi - Aperitive


    Fierbe cartofii in coaja. Cand sunt gata, curatati-i si pasati-i impreuna cu cele trei oua, condimentele, verdeata si sarea. Intindeti aceasta pasat groasa pe fundul de lemn si taiati rondele cu un... »


  • Oua taranesti - Culinar.ro


    Se curata cartofii si se taie cubulete, se pun intr-o cratita cu ulei, cu o ceapa tocata marunt, cateva fire de usturoi tocate si 100 g slanina taiata fasii subtiri. Se lasa focul mic si se acopera... »


  • Omleta frantuzeasca - Culinar.ro


    Se curata cartofii de coaja si se taie in felii subtiri. Intr-o oala emailata, mai mare, se pune o ceasca de ulei, apoi se pun cartofii impreuna cu slanina taiata fasii subtiri. Se lasa sa se... »


  • Carnati de casa ca- n Oltenia - Culinar.ro


    Se aleg intestine de porc intregi, fie ele subtiri, fie groase, dupa preferinte. Se intorc pe dos si se razuie, curatandu-se bine, apoi se spala si se lasa la zvantat. Slanina se taie in cuburi si... »


  • Carnati cu slana si usturoi ca la mama acasa - Culinar.ro


    Intestinele de porc se spala intai cu apa rece, apoi se tin in apa fiarta si se spala iar cu apa rece, frecandu-se cu malai. Apoi se tin in apa cu otet timp de trei- patru ore. Carnea de porc se... »


  • Sorici cu usturoi in saramura - Culinar.ro


    Usturoiul se curata, se piseaza si se adauga apa si sare, obtinandu-se un mujdei. Soriciul se taie in bucatele si se curata de stratul de grasime, se asaza intr-o oala din lut (sau din inox) si... »


  • Lebarvurst - Culinar.ro


    Ficatul si slanina se taie in cuburi si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece in care s-a dizolvat putina sare. Cand sunt foarte bine fierte, se trec de doua sau trei ori prin masina de tocat,... »


  • Pui file cu oua - Culinar.ro


    Taie cuburi pieptul de pui, da-le prin faina, ou si cascaval ras. Tapeteaza un vas jena cu fasii de slanina, in asa fel incat sa atarne o parte din ele. Presara fasiile cu cascaval ras si aseaza... »


  • Chiftele din carne de curcan - Culinar.ro


    Carnea de curcan se da prin masina de carne, ceapa se razuieste, se amesteca bine. Se formeaza chiftele care se infasoara in felii de bacon, se fixeaza cu scobitori ca sa nu se desfaca in timpul... »


  • Chiftelute - Culinar.ro


    Carnea de curcan se da prin masina de carne si impreuna cu ceapa rasa se framanta cu condimentele. Se formeaza chiftelute care se acopera cu felii de bacon fixate cu scobitoarea. Chiftelutele... »


  • Tort de carne - Culinar.ro


    Aluatul: Amestecam faina cu margarina, dospim drojdia cu lapte indulcit si putina faina, iar galbenusurile de ou le amestecam cu sare si smantana. In faina cu margarina punem dospitura, apoi... »


  • Sunculita cu mere - Culinar.ro


    Feliile de carne se usuca pe hartie absorbanta si se condimenteaza cu piper. Se incalzeste bine tigaia (daca se prajeste carne se pune putina untura). Se prajesc feliile pe ambele parti, cate un... »


  • Pateu de ficat de pui - Culinar.ro


    Ficatul de pui se curata de membrane, se toaca de cateva ori in masina de carne, se trece prin sita sau se mixeaza. Se adauga ouale crude, piper,maghiran, condiment mixt si se amesteca bine. Tava... »


  • Coltunasi cu sos - Culinar.ro


    Framantam o coca din faina si 1 ou, cu putina apa si putina sare. O punem deoparte sa se odihneasca. Intre timp pregatim umplutura. Tocam carnea de curcan, slanina si ceapa, adaugam condimentele,... »


  • Oua umplute - Culinar.ro


    Ouale fierte se curata, se taie jumatati, galbenusurile se pun separate intr-un castron. Galbenusurile se amesteca cu maioneza, mustarul, smantana, ceapa rosie si condimentele. Se amesteca bine si... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda