Retete

  • Ciorba ardeleneasca


    Se pune carnea la fiert. Se ia spuma. Apoi se adauga pe rand morcovul dat pe razatoare, telina taiata cubulete, ceapa si ardeiul gras taiate marunt. Cand ciorba e aproape fiarta (se incearca daca... »


  • Supa de salata verde cu slaninuta si usturoi


    Intr-o oala se pune la fiert ceapa si 3-4 catei de usturoi, tocati marunt. Cind sint aproape fierte, se adauga salata spalata bine si taiata bucati. Separat, se caleste slaninuta taiata feliute... »


  • Supa de linte


    Lintea se alege in ajun şi se pune sa se inmoaie in apa rece. A doua zi, se taie slanina cubulete. Se curata ceapa, se taie marunt. Se spala zarzavatul de supa, se curata prazul de coaja si totul... »


  • Supa cu cus-cus


    Se prajeste slanina taiata cubulete. In grasimea ramasa se prajeste cus-cusul, se adauga ceapa tocata marunt. Se continua prajirea pana ceapa devine sticloasa, se adauga ghiveciul, se presara cu... »


  • Supa de cus-cus


    Se taie slanina in cubulete marunte, se prajeste intr-o cratita larga si apoi scoatem slanina din untura. Calim ceapa in untura ramasa, apoi tragem cratita de pe foc, presaram cu boia de ardei,... »


  • Supa de bilute din ficat de Bajor


    La ficatul curatat si fragmentat adaugam slanina taiata in cubulete marunte, si ceapa taiata merunt si prajita in unt pana devine sticloasa. Chiflele taiate in cubulete mici se prajesc in unt pana... »


  • Supa satioasa de linte


    Lintea se alege in ajun şi se pune sa se inmoaie in apa rece. A doua zi, se taie slanina cubulete. Se curata ceapa, se taie marunt. Se spala zarzavatul de supa, se curata prazul de coaja si totul... »


  • Gulas cu ciuperci si smantana


    Taiem cubulete slanina afumata si o punem intr-o oala. Turnam deasupra uleiul si topim grasimea de pe slanina. Adaugam ceapa taiata marunt si o calim. Luam de pe foc, adaugam praful de boia si... »


  • Supa din cartofi fierti


    Se rumeneste ceapa intr-o tigaie cu ulei incins si se adauga slanina taiata bucati. Se rad cartofii fierti reci si se pun in tigaie sa se prajeasca cu ceapa si slanina. Se adauga boiaua si faina.... »


  • Supa de stevie sau de macris


    Se curata si se spala foarte bine in mai multe ape stevia sau macrisul, apoi se opareste, se strecoara si se taie fisii. Se aseaza oala pe foc cu apa si cu ceapa curatata si tocata marunt. Dupa ce... »


  • Supa taraneasca


    Fasolea se alege, se spala si se fierbe cu o ceapa, apoi se trece prin sita. Zarzavatul se curata, se spala se taie bucatele mici si se aseaza intr-o oala la fiert. Cind zarzavatul este aproape... »


  • Supa de fasole tucara


    Se curata zarzavatul, se spala, se rade pe razatoare, apoi, impreuna cu apa, se asaza totul la foc. Dupa citeva clocote, se introduce fasolea curatata, spalata si rupta in doua sau trei bucati.... »


  • Supa de salata cu slanina


    Se curata salata, se spala foarte bine in mai multe ape, frunza cu frunza, dupa care se taie suvite late de 1-2 cm. si se lasa sa se scurga in strecuratoare. Slanina se taie in patratele mici si se... »


  • Ciorba ardeleneasca de salata


    Salata se spala foarte bine si se oparesete in apa clocotita 5-10 minute. Se scoate cu sita, se scurge foarte bine si se lasa la racit. In acest timp, se taie marunt slaninuta si usturoiul si se... »


  • Ciorba de carne si legume cu smantana


    Taiem carnea si slanina cubulete. Punem slanina in ceaun si o stropim cu ulei, o prajim pana se topeste. Adaugam carnea de vita taiata marunt si o prajim amestecand continuu. Presaram cu boia si... »


  • Ciorba pandurilor


    Carnea de miel se pregateste ca o tocanita, dar mai intai se frige, apoi se stinge cu apa si vin, se da gust cu usturoi, cub concentrat de ciuperci, se fierbe. O foaie de taitei uscata se rupe cu... »


  • Ciorbita cu afumatura


    Cartofii se taie cubulete, albitura si morcovul se dau prin razatoare iar celelate legumele se toaca marunt. Rosiile se paseaza si calim apoi pe rand legumele, mai intai ceapa, ardeiul, albitura si... »


    Ciorbita cu afumatura
  • Ciorba de salata verde


    Morcovul, patrunjelul, ceapa si usturoiul se taie fin si se pun la fiert cu apa »


  • Bors ucrainean cu slanina


    Se prepara o supa de carne si se strecoara. Morcovul, patrunjelul si sfecla se taie pai. Sfecla se fierbe inabusit 20-30 minute, apoi se adauga grasime, bulion de rosii, bors si supa de carne.... »


  • Ciorba de salata verde


    Se prajeste slanina taiata patratele intr-o oala, cu o lingura de apa. Cind apa a scazut, se adauga frunzele de salata bine spalate si taiate fisii de un lat de deget. Se amesteca cu lingura de... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda