DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Bors de vita


    Se fierbe bine carnea de vita, spumand din cand in cand. Ceapa taiata cubuletze se caleste in putin ulei, apoi se adauga morcovul si radacina de patrunjel date prin razatoare si ardeiul gras taiat... »


  • Ciorba de burta


    Burta si picioarele de vaca se curata de pielite si tendoane, se spala bine, se oparesc, apoi se spala din nou cu apa rece si se asaza intr-o oala. Picioarele se sparg punindu-le la fundul vasului,... »


  • Supa de rata cu taietei


    (Recomand sa fierbeti in oala sub presiune) Carnea de rata se portioneaza si se pune la fiert in 3 litri apa cu 1/2 lingura sare. Legumele se curata si se dau pe razatoarea mare si se adauga in... »


  • Supa de ciuperci


    Se curata ciupercile si se taie felii . Ceapa, marcovii, patrunjelul se taie cubulete si se calesc pe ulei impreuna cu ciupercile si 2 catei usturoi pisati si apoi se stinge cu apa. Se adauga... »


  • Pepeni murati


    Se aleg pepeni mici, care nu se mai coc, se verifica sa nu fie loviti si mucegaiti. Se spala si se pun in borcane, intercalind printre ei castraveti, gogonele si pentru aroma frunze de telina si... »


  • Sarmale cu legume si ciuperci


    1. Se aleg foile de varza si se taie aproximativ 50 de foi; 2. Se pregatesc legumele pentru umplutura - se curata, apoi ceapa se taie mica, morcovul si celelalte radacinoase se dau pe razatoare, se... »


  • Cocteil de legume cu ciuperci la cuptor cu sos alb


    Cele trei componente ale retetei se prepara in urmatoarea ordine: 1. Sosul alb: faina se amesteca cu apa astfel incit sa aiba consistenta unei smintini ceva mai subtire. Se fierbe amestecul pina... »


  • Friptură de iepure


    Carnea, curatata de pielite, se aseaza intr-o tava sau cratita potrivita cu marimea ei, pe un rind de rondele de morcov, patrunjel, telina si ceapa, taiate de 1 cm grosime, se unge bine cu grasimea... »


  • pulpe de pui gratinate


    Pulpele de pui se condimenteaza, se adauga putin ulei si se introduc la cuptor timp de 20 minute. Din pesmet se formeaza o pasta, adaugand untul, frunzele de telina taiate fin, ulei de masline,... »


  • Cod cu legume


    1.Taiati fileurile de cod in forma de dreptunghi 2.Topiti margarina intr-o tigaie mare. Gatiti telina si ceapa pana cand ceapa devine transparenta) Adaugati cartofii, morcovii, apa, sarea si... »


  • Chiftelute de peste cu ciuperci


    Se scot fileurile pestilor si se trec de doua ori prin masina de tocat impreuna cu painea inmuiata in lapte si stoarsa bine. Se taie marunt ceapa, se caleste in ulei si jumatatea din cantitate se... »


  • Pilaf de pui


    Puiul se taie bucăţi şi se pune la fiert cu apă, sare şi legume (pentru gust). În timpul fierberii se ia spuma, se adaugă piper boabe şi se fierb lent până ce carnea est gata.... »


  • Castraveciori bulgaresti


    Se aleg castraveti cat mai mici si proaspeti, se aseaza in borcane (preferabil de 800 g), se adauga morcovi feliati, ceapa taiata julien, citeva bucatele de hrean, telina, usturoi...; Se fierb... »


  • Ciorba de stevie - de post


    Ceapa se toaca fin, telina se rade, iar cartofii se taie cubulete si toate se calesc in putin ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba, apoi se adauga orezul, stevia tocata fin, leustean si... »


  • Ciorba de potroace


    Se spala bine oasele si se aseaza intr-o oala pe foc, unde se lasa sa fiarba 1-1 1/2 ora, dupa care se strecoara. Se spala bine bucatile de pasare, se verifica bine sa nu ramina tuleie sau puf, se... »


  • Bors de miel


    Se face foarte usor: se spala bine carnea, se pune la fiert in apa rece cat s-o acopere, dar nu prea multa (carnea fierbe repede), eventual se mai adauga apa pe parcurs, dar atentie ca urmeaza sa... »


  • Ghiveci de legume


    Se curata si se taie in bucati fiecare leguma in parte. Intr-o cratita mare se pune la incins uleiul, in care se inabusa apoi ceapa. In functie de durata de fierbere a legumelor se asaza pe rind... »


  • Chilli cu carne - reteta mexicana


    Sunca se prajeste intr-o tigaie mare pana devine usor crocanta. Se scoate sunca si se adauga in tigaie carnea de vita, ceapa, usturoiul, si restul de condimente. Se prajeste pana cand... »


  • Salsa verde - sos mexican


    Se toaca telina, cartoful, ridichea, usturoiul si ceapa, foarte marunt. Uleiul se adauga treptat ca la maioneza. Se adauga sare, piper, si otet. Se mai poate adauga suc de lamaie in loc de otet,... »


  • Tocanita de cartofi


    Se toaca ceapa marunt si se pune in uleiul neincins pe aragaz. Se da drumul la foc mic. Apoi se curata morcovul si se pune in tigaie cu ceapa, impreuna cu o cantitate de apa care sa acopere ceapa... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda