DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Snitel de caprioara


    Se curata si se taie in fileuri pulpa de caprioara. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza, dupa care se dau bucatile prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc snitelele in untura incinsa, pe... »


  • Treccia ripiena salata


    Dizolvam drojdia cu o lingurita de zahar (din zaharul pentru aluat) si cu putina apa (din apa pentru aluat). Varsam drojdia peste faina, adaugam untura la temperatura camerei, zaharul, sarea si apa... »


  • Ciorba de burta


    Burta si picioarele de vaca se curata de pielite si tendoane, se spala bine, se oparesc, apoi se spala din nou cu apa rece si se asaza intr-o oala. Picioarele se sparg punindu-le la fundul vasului,... »


  • Curcan la cuptor


    Curcanul se curata, se spala, se freca cu sare si boia, se presara cu piper. In interiorul curcanului se introduc merele intregi, curatate de coaja. Untura se topeste si calduta se amesteca cu vin... »


  • Friptura de porc la tava cu varza calita


    Se spala carnea, se scurge si se pune intr-o tava, cu ulei, supa si sare. Spre sfirsitul inabusirii se adauga condimentele si se stropeste carnea cu vin. Cind carnea este bine patrunsa se scoate,... »


  • Sarmale in foi de varza


    Se alege carne mai grasa de porc (pulpa, costita, ceafa) si se trece o data prin masina de tocat. Alta varianta este sa se toace atat carne de porc cat si carne de vita, in cantitati egale. Carnea... »


  • Cartofi gratinati cu branza si smantana


    Se fierb cartofi intregi in coaja dupa ce au fost spalati bine. Se lasa un pic dupa ce au fost scosi de la fiert, se curata de coaja, se taie felii (rondele) nu prea groase. Aveti nevoie de un vas... »


  • Friptură de pui la cuptor


    Puiul se aseaza intreg într-o tavă sau cratita potrivită cu mărimea lui (dacă vasul este mai mare sosul se va arde). Pentru gust şi aromă se aşează în tavă un... »


  • Turta dulce


    Se bat cu telul zaharul cu mierea, smintina, untura, galbenusurile, bicarbonatul stins in putin otet si aromele. Se adauga faina atit cit sa se obtina o compozitie ca pentru chec. Se incorporeaza... »


  • Friptură de miel la cuptor


    Pentru friptura partea cea mai buna este piciorul din spate pina la rinichi. Carnea, neudata, se pirleste la flacara, ca sa se arda firele de par. Osul se sparge cu satirul in 2-3 locuri, ca sa se... »


  • Poale-n brau


    Drojdia se dizolva in laptele incalzit,se adauga cateva linguri de faina si se lasa la crescut.Doua galbenusuri se freaca spuma cu zaharul si sarea.Maiaua(drojdia si laptele)se amesteca cu coaja de... »


  • Vrabioare la cuptor


    Se desfac oasele iar carnea se curata de vine fara sa i se strice forma. Se presara sare si piper. Friptura se pune intr-o tava si se unge cu untura pe toate partile. Se da la cuptor la foc iute,... »


  • rata cu varza dulce si curry la cuptor


    se pune ulei (intr-o tigaie pe aragaz) odata cu ceapa tocata marunt si cu gogosarul taiat fidelute; se calesc un pic. rata se taie bucatele mai mici, se pune in tigaie si se rumeneste un pic... »


  • Pui Umplut unguresc


    Se desprinde tragand cu grija pielea puiului, incepand de la gat. Se sareaza interiorul puiului si carnea de sub piele.  Se prajesc ciupercutele in grasimea de la bacon. Se inmoaie painea in... »


  • Saratele crocante


    Se framanta toate impreuna se pune la rece 1 ora Se intinde se unge cu ou se presara cascava, chimen sau susan. Se taie se pune in tava unsa se coace 20 minute. »


  • TARTE CU FRUCTE


    Margarina se amesteca cu untura 'zaharul farin pliculetul de amoniac se amesteca cu otetul dupa care se pune in compozitia respectiva iar la urma faina cit cuprinde pana ce rezulta un aluat mai... »


    TARTE CU FRUCTE
  • sarmale


    se curata cepele,morcovii,ardeii;apoi intr-o tigae se pune ulei sau untura de porc si se pune ceapa la calit tocata marunt.Se toaca marunt ardeii si cand ceapa se face putin galbuie se adauga si... »


  • Pate de ficat preparat in casa


    Inainte sa-ti spunem care este modul de preparare, util este sa afli ce trebuie sa cumperi ca sa reusesti sa-l faci. Asadar, iata care sunt ingredientele...600 gr ficatei de pasare3 - 4 cepe... »


    Pate de ficat preparat in casa
  • Caltabosi moldovenesti


    Iti oferim o reteta inedita de caltabosi, pe care nici cei mai mofturosi nu o vor refuza. Reteta este preluata din volumul "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti", scrisa de Radu Anton... »


    Caltabosi moldovenesti
  • Sarmalute moldovenesti


    Ti se pare complicat sa pregatesti sarmalute? Daca urmaresti cu atentie instructiunile de mai jos, vei vedea ca nu este deloc dificil. Reteta este preluata din volumul "Bucate, vinuri si... »


    Sarmalute moldovenesti
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda