DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • urzici


    Se ales urzicile, se spala in multe ape si se oparesc putin. Se trec apoi in apa calda si se fierb pana cand credeti ca sunt gata. Se strecoara si se lasa sa se raceasca. Se taie apoi cu un... »


  • Primavara in farfuriile lumii


    Stevie, urzici, loboda, untisor, spanac, ceapa verde si ridichi, dovlecei noi, mazare si salata noua, in fel de fel de combinatii. Acestea sunt trufandalele de pe la noi. Este insa o experienta... »


    Primavara in farfuriile lumii
  • Bors de urzici


    Reteta este din carnetelul bunicii, o garantie pentru gustul exceptional. Ingrediente: o poala de urzici (sau 15-20 de gramajoare)o legatura de ceapa verdeo ceapa vechedoi morcovi miciun pastarnaco... »


    Bors de urzici
  • Retete pentru mancaruri "verzi"


    Va indemn cu tot dragul, pentru binele vostru si al familiei voastre, sa mergeti in piata si sa cumparati tot ceea ce gasiti verde: loboda, urzici, spanac, ceapa verde, stevie, untisor, leurda,... »


    Retete pentru mancaruri
  • Drob de urzici cu oua si bureti


    "Cartea de bucate romanesti", aparuta la editura Rao, ne ofera in varianta "bilingva" retete utile delicioase, dar, ce-i mai important, testate de catre cineva. Vom prezenta... »


    Drob de urzici cu oua si bureti
  • Ciorba de fasole verde


    Curatam fasolea de capete si de codite, se rupe bucati mari de 3—4 cm, se spala cu apa rece si se pune la fiert cu apa care clocotesti. Se fierbe la foc mic o jumatate de ora, dupa care se adauga... »


  • Supa de linte


    Lintea pregatita se pune la fiert in 1,5 l apa rece impreuna cu cepele rosii curatate, sarea si foaia de dafin. Din faina si smantana facem o ingrosala, pe care o asezonam cu usturoiul sfaramat,... »


  • Supa de cus-cus


    Se taie slanina in cubulete marunte, se prajeste intr-o cratita larga si apoi scoatem slanina din untura. Calim ceapa in untura ramasa, apoi tragem cratita de pe foc, presaram cu boia de ardei,... »


  • Supa leseasca de urzici


    Se curata, se spala si se oparesc bine urzicile. Intr-o oala, se pune apa la fiert. Cand da in clocot, se adauga urzicile si orezul bine spalat si se mai lasa sa dea in cateva clocote. Cand sunt... »


  • Supa de urzici cu cartofi


    Se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei de masline. Se taie marunt marul cu tot cu coaja in bucatele si se caramelizeaza in tigaie, cu ceapa; dupa care se adauga urzicile. Se tau cartofii,... »


  • Supa crema de urzici (de post)


    Se curata: cartofii, morcovii, pastarnacul, telina, 2 cepe si se pun la fiert impreuna cu sare si o ingura de ulei de masline. Cand fierbe se adaua si ardeiul curata de seminte. Se lasa supa sa se... »


  • Supa de primavara cu galuste


    Se spala frunzele. Se curata cartofii si ceapa. Puneti-le la fiert in apa cu sare. Cand s-au inmuiat suficient, scurgeti-le de apa si faceti un piure. Puneti la fiert apa in care adaugati sare si... »


  • Supa de verdeturi cu hrean


    Se spala verdeturile si se taie in fasii marunte. Puneti-le la fiert in 2 1 apa clocotita cu sare. Se taie cubulete baconul si se prajesc in tigaie. Cand incepe sa se rumeneasca, adaugati usturoiul... »


  • Ciorba de potroace


    Se curata carnea, se spala cu apa multa, se pune la fiert cu 1 litru de apa rece. Cand da in clocot se spumuieste si se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt si putina sare. Se fierbe totul... »


  • Bors cu ciuperci


    Ciorba se poate pregatii din bureti proaspeti, ciuperci de camp sau hribi. Se fierbe zarzavatul intr-o oala cu apa. Se aleg ciupercile se taie fideluta si se pun la fiert impreuna cu zarzavatul.... »


  • Bors de fasole cu sfecla rosie


    De cu seară am pus in apă o punga de 250 de gr. de fasole uscată, apoi am pus-o să fiarbă schimbind apa de 2 ori. In altă oală am pus un pic de ulei (eu folosesc mereu de masline... »


    Bors de fasole cu sfecla rosie
  • Bors de urzici cu boia


    Se curata urzicile si se spala, se pun intr-o oala cu apa clocotita sarata. In timp ce fierb, se pregateste rintasul in care se pune ceapa tocata marunt, se presara cu boia si se sting cu zeama de... »


  • Bors de urzici


    Se spala bine urzicile in multe ape si se ridica din apa cu mana ca sa ramana nisipul pe fundul vasului.Se pune un litru apa sa fierba,se adauga orezul,sare si ceapa tocata si cand este fiert se... »


  • Bors de loboda cu ceapa verde si orez


    Se curata frunzele de loboda si ceapa si se spala bine. Ceapa se taie marunt, iar loboda se lasa frunzulite. Se pune sa fiarba cu 1 litru de apa cu sare, se adauga orezul si se fierbe mai departe.... »


  • Bors de urzici cu orez si boia


    Ceapa taiata marunt se inabusa putin in ulei sau unt, adaugind faina, boiaua si sarea. Se acopera cu apa si dupa ce da un clocot se pune orezul si urzicile bine spalate, oparite si tocate mai... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda