DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Cocktail Valencian


    Intr-un pahar se pune inghetata de vanilie, peste care se toarna sucul de portocale si la sfarsit lichiorul. Daca nu dispunem de Grand Marnier, acesta se poate inlocui cu Cointreau sau cu oricare... »


  • Budinca diplomat


    Se unge cu unt o forma de budinca, se acopera fundul cu hirtie pergament si se umple cu cozonacul taiat in cuburi mici si cu stafide. Intr-un castron, se amesteca ouale, laptele, zaharul, romul si... »


  • Sufle de ciocolata cu rom


    Se amesteca malaiul cu putin lapte intr-o craticioara. Restul de lapte se pune pe foc cu esenta de vanilie, si cand da in clocot, se incorporeaza malaiul cu lapte. Se freaca bine galbenusurile cu... »


  • Pasca traditionala de paste


    Se amesteca branza cu galbenusurile, zaharul, laptele praf, faina, smantana, stafidele, mirodeniile, untul topit. Se omogenizeaza bine. Se adauga albusurile batute spuma, se amesteca incet. Se... »


  • Salam de biscuiţi


    Biscuiti se zdrobesc in asa fel in cit sa nu fie mai mare decit un bob de mazare. Rahatul se taie marunt in nucile macinate ca sa nu se lipeasca intre ele. Intr-un castron de 3 l se pune zaharul cu... »


  • Inghetata de cacao


    Oprim o cana de lapte iar restul il punem la fiert cu jumatate din cantitatea de zahar. Galbenusurile se freaca spuma cu restul de zahar , adaugam faina, cacao si cana de lapte oprit. Dam vasul... »


  • Gogosi cu branza de vaci


    Brinza de vaci se marunteste bine cu dosul furculitei (frecind-o pe marginea castronului), se adauga oul intreg, sarea si coaja de lamiie rasa, amestecind pina cind se omogenizeaza; apoi, se adauga... »


  • Cuib de viespi


    Se framanta un aluat cu toate ingrdeientele (daca e prea moale mai adaugati un pumn de faina) si lasati la dospit. Dupa ce a crescut il impartiti in 4 parti si din fiecare parte faceti o foaie... »


  • Eclere cu crema de vanilie


    -Pentru coji: Se fierbe apa cu uleiul si sarea se adauga faina in bloc si se amesteca,se lasa sa se racoreasca si se adauga ouale unul cate unul pana se incorporeaza toate.Se torn cu ajutorul unui... »


  • Inghetata de vanilie


    Se fierbe laptele cu vanilia. Galbenusurile se bat cu 100 g zahar si se adauga peste laptele aflat pe foc. Se fierbe la foc mic pana ce compozitia va avea consistenta smantanii. Se lasa la racit,... »


  • Tort de inghetata


    Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cate unul si esenta de vanilie. Se incorporeaza frisca si compozitia se separa in trei; o parte se amesteca cu cacao, o parte cu... »


  • Poale-n brau


    Drojdia se dizolva in laptele incalzit,se adauga cateva linguri de faina si se lasa la crescut.Doua galbenusuri se freaca spuma cu zaharul si sarea.Maiaua(drojdia si laptele)se amesteca cu coaja de... »


  • Cozonac cu nuca


    Se dizolva drojdia in lapte, se amesteca cu faina si zaharul si se lasa sa creasca o ora. Cand aluatul este crescut, se adauga ouale unul cate unul, sarea, romul, vanilia si coaja de lamaie. Se... »


  • Ciocolata cu lapte


    Galbenusul se freaca cu cacao cernuta sau ciocolata rasa, cu zaharul vanilat si zaharul tos, turnind cate putin lapte clocotit si batind mereu cu furculita. Se pune in cescute de cafea turceasca si... »


  • Tort Sarlota de Fructe


    Smantana si o lingura de zahar se face frisca si se da la rece. Gelatina se inmoaie cu putin lapte caldut. 450g zahar, 8 oua, 1/2 l lapte se bat cu telul si se asaza pe aragaz la foc mic,... »


  • Sarlota de capsuni


    Se bat spuma galbenusele, ouale intregi, zaharul si putina sare. Se adauga faina si praful de copt. Se unge o tava patrata cu ulei, se pune compozitia si se coace 20 min. Se scoate apoi pe un... »


  • inghetata efervescenta


    umple trei sferturi dintr-un pahar cu bautura Coca Cola,apoi adauga o lingura de inghetata de vanilie.la inceput continutul este efervescent,apoi inghetata se ridica la suprafata.bea sucul cu paiul... »


  • Emiliano


    Se coace prima foaie si se lasa sa se raceasca. Preparam budinca conform instructiunilor de pe plic, se lasa 15 minute la racit si se toarna peste prima foaie. Se coace si a doua foaie si se lasa... »


  • Tort aromat cu crema de ciocolata


    1. Pentru blat: se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, faina si cacao, apoi se pune in forma unsa si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit. 2. Intre timp, se prepara... »


    Tort aromat cu crema de ciocolata
  • Tort cu crema de cacao si alune


    1. Se freaca 150 grame de unt cu 300 grame de zahar, se adauga 150 grame de faina si zeama de lamaie. Se amesteca bine, apoi se pune albusul batut spuma. Se toarna intr-o forma de tort unsa cu... »


    Tort cu crema de cacao si alune
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda