DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Crap cu morcov


    Pestele se asaza intr-o tava unsa cu putin ulei si se presara cu vegeta. Apoi, pe feliile de peste, se aranjeaza ardeiul gras si ardeiul iute, taiate subtire. Se da la cuptor cca 10 minute, apoi se... »


  • Chiftele de peste


    Carnea de peste se trece prin masina de tocat. Morcovul si cartoful se dau pe razatoare si se scurg bine de zeama. Se pun intr-un bol si se adauga: usturoiul pisat, patrunjelul si mararul tocate... »


    Chiftele de peste
  • Crap umplut


    Se curata crapul si se maseaza pe toate partile cu condimente pentru peste si vegeta dupa care l-am lasat la odihnit. Am tocat mai multa ceapa ca doar e pestele mare si am calit in ulei de masline.... »


    Crap umplut
  • Caras prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi


    Pestele il poti pregati cu o zi inainte. Il curat de solzi, intestine si urechi apoi il spal sub jet de apa rece dar nu foarte mult. Il sterg cu un prosop curat de bucatarie dupa care il... »


    Caras prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi
  • Macrou in folie la cuptor sau grill


    Pestele curatat si spalat se unge cu grasime (eu am ales margarina) pe interior si exterior si se pune cate o foaie de dafin in fiecare peste. Ceapa rosie se toaca marunt, usturoiul se preseaza, se... »


    Macrou in folie la cuptor sau grill
  • Pastrav a la Venitienne


    Trei pastravi i-am pregatit astfel: am batut aprox. 70 g unt moale, apoi am adaugat 1 lingurita sare, una piper si trei catei de usturoi zdrobiti, am amestecat bine apoi am incorporat o lingura... »


    Pastrav a la Venitienne
  • Pizza cu iaurt


    Intr-un bol se pune iaurtul, se adauga 2 oua, 100 ml ulei si se amesteaca totul bine. Faina se amesteca cu 1 plic de praf de copt, si se adauga treptat si se amesteca bine. Se da prin razatoare... »


  • Paste cu 4 feluri de brinza


    Se fierb pastele ca de obicei in apa cu sare si putina vegeta, cind sint gata se rastorna intr-o sita se strecoara si se clatesc cu putina apa rece, se scurg bine. 3-4 oua batute bine, smintina,... »


  • Budinca de paste cu sunca


    Pastele se fierb in apa cu sare. Se scurg, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu 3 linguri ulei. Peste ele adaugam pe rand: ciupercile si sunca taiate feliute sau cuburi, cascavalul ras,... »


    Budinca de paste cu sunca
  • Galuste


    Intr-un vas emailat se pun 4 l de apa la fiert. Pentru persoanele cu gusturi aparte se poate adauga o lingurita de Vegeta. Inainte sa fiarba apa,se adauga la 2 oua o lingurita de sare, 1 lingura... »


  • Macaroane cu hamsie


    Se amesteca untul cu pasta de hamsie. Se fierb macaroanele ( in apa se adauga cubuletul cu legume sau o lingura de vegeta). Dupa ce s-au fiert se strecoara apa si se amesteca cu untul cu hamsie. »


  • Spaghete bologneze


    Spaghetele se fierb. Ceapa si usturoiul se toaca, ardeiul si morcovul se taie cubulete si se calesc in ulei cam 5 minute impreuna cu carnea tocata. Se adauga bulionul, putina vegeta, dafin, busuioc... »


  • Pizza vegetariana cu ciuperci


    Faina se amesteca impreuna cu drojdia divolvata in putin lapte, oul si sarea. Se lasa la crescut, iar intre timp se curata, spala si se taie felii subtiri ciupercile. Se pun apoi la inabusit in... »


  • Paste cu sos


    Se toaca ceapa foarte marunt si se pune la rumenit cu untul; sunca se taie in fisii subtiri si se pune peste ceapa care se rumeneste; apoi se adauga si ciupercile netaiate; separat se face un... »


  • Macaroane cu sos vinatoresc (din Ungaria)


    Se pune carnea de vitel sau iepure la fiert cu sare. Intr-o alta cratita se pun la fiert morcovii si ceapa. Cind a fiert, carnea se scoate si dupa ce s-a racit se taie bucatele mici. Dupa ce au... »


  • Pizza vegetariana


    Laptele se incalzeste si se dizolva drojdia in el. Se lasa 5 min apoi se amesteca cu faina, sare, untul. Se lasa 30 min la dospit. Brocoli se desfac bucatele si se oparesc in apa sarata apoi se... »


  • Macaroane cu vegeta


    Se incinge uleiul intr-o oala. Se adauga macaroanele(nefierte, direct din punga)si se prajesc pana devin aurii. Se adauga apa cat sa treaca cu doua degete peste macaroane si se mai pune o lingura... »


  • Cus-Cus


    Intr-o oala cu putin ulei incins se toarna cus-cus-ul si se prajeste amestecand continuu pana devine auriu(cam 2-3 minute). Se adauga 2 cani cu apa si o lingura de vegeta si se lasa sa fiarba... »


  • Pizza Everything


    Din apa, sare si faina se face un aluat care se framinta bine pina se curata de pe miini cind se framinta. Din acest aluat se intinde o foaie groasa de aproximativ 1/2 cm. Aluatul se asaza pe o... »


  • Spaghetti cu rosii si ciuperci


    Pentru spaghetti: se pun in apa clocotita (in care in prealabil s-a pus 1 lingurita de sare si putin ulei), se amesteca pana ajung la fierbere, si se fierb 3-4 min, amestecand din cand in cand sa... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda