DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Supa de ciuperci


    Se caleste ceapa taiata marunt in 50 g ulei, apoi se frig si ciupercile taiate felii. Se stinge cu apa, se presara 1,5 lingura Delicat, Vegeta. Se fierbe cu capac. La sfarsit, se fierb taiteii.... »


  • Supa de ciuperci


    Se taie felii 200g ciuperci sau cozi de ciuperci comestibile. O ceapa mica se taie marunt, se sareaza putin si se caleste intr-o lingura de ulei alimentar. Se adauga ciupercile, se calesc cateva... »


  • Inghetata vegetariana


    Curatam o banana, o taiem bucati si o maruntim in blender. Adaugam 100 g zmeura congelata si 20 g (1 lingurita cu varf) miere zaharisita si le amestecam bine. Putem inlocui zmeura congelata cu alte... »


  • Supa de carne cu dovleac pentru vegetarieni


    Scoatem miezul dovleacului si il punem la fiert in apa rece. Preparam supa de carne in mod obisnuit, adaugam legumele, condimentam si lasam sa fiarba incet pana ce legumele devin moi. La sfarsit... »


  • Supa cu perisoare din ficat falsa


    Fierbe legumele curatate in 3 litri de apa. Caleste ceapa tocata marunt in 3 linguri de ulei. Cand s-a racit putin adauga drojdia, iar cand s-a racit de tot adauga ouale si condimentele. Amesteca-l... »


  • Supa de gulii cu perisoare


    Amesteca toate ingredientele si formeaza perisoare, trece-le prin faina. Toaca o ceapa rosie mai mare si caleste-o in untura de gasca sau ulei, Dupa care decojeste si taie felii 2 gulii medii.... »


  • Supa de ciuperci


    Se taie felii 200 g de ciuperci sau cozi de ciuperci comestibile. O ceapa mica se taie marunt, se sareaza putin si se caleste intr-o lingura de ulei alimentar. Se adauga ciupercile, se calesc... »


  • Supa de conopida


    Curata 400 g de conopida de frunzulite si rupe in buchetele. Dupa ce le-ai spalat, taie-le in bucati mai mici. Curata bine tulpina, feliaz-o si adaug-o la bucatile de conopida. Adauga 20 g de orez... »


  • Supa de fasole


    Alege si spala 170 g de fasole si pune-i in 1,4 l de apa. Daca e vorba de fasole veche foloseste 1,5 l de apa. Ziua urmatoare adauga o ceapa rosie mica si 1 lingurita de sare. Spala si toaca marunt... »


  • Ciorba de dovlecel


    Morcovul, ceapa, patrunjelul si telina taiate cubulete se pun la calit cu ulei. Cand s-au calit de adauga apa si vegeta si se lasa la fiert. Dupa ce au dat 1 clocot, se adauga o rosie taiata... »


    Ciorba de dovlecel
  • Supa crema de conopida


    Intr-o oala cu apa, sare si putina vegeta, punem la fiert: cartofii cubulete, gulia maruntita, morcovii taiati rondele, conopida desfacuta in buchetele. Cand s-au fiert, strecuram legumele si... »


    Supa crema de conopida
  • Supa de orez cu ceapa


    Ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei de masline, dupa care se adauga apa, orezul, vegeta si putin zarzavat. Cind orezul e fiert, se ia de pe foc si se orneaza cu o ploaie de patrunjel. »


  • Supa de bostan


    Se prajeste prazul, se pune bostanul care este dat prin razatoare mare, se pune apa, vegeta, sos de soia si se lasa la fiert 60 de minute. La sfirsit, dupa ce se raceste putin, se foloseste... »


  • Supa crema de dovlecel


    Se taie ceapa marunt si se prajeste in doua linguri de margarina. Se curata dovleceii si se taie cubulete nu foarte mici. Se adauga peste ceapa prajita cu apa aproape cat sa-i acopere si o lingura... »


  • Crema de masline negre cu crutoane 10 porti


    Mod de preparare Se taie ceapa rondele – se strecoara maslinele de zeama din conserva-se pune painea pentru crutoane la cuptor. Se ia o oala adanca si se pune ceapa in ulei la calit –se... »


  • Supa de linte (de post)


    Se spala lintea si se pune la fiert, dupa ce da in clocot se strecoara si se schimba apa. In cea de-a doua apa, se adauga legumele curatate si taiate, uleiul, orezul, si dupa gust sarea si... »


  • Supa crema de urzici (de post)


    Se curata: cartofii, morcovii, pastarnacul, telina, 2 cepe si se pun la fiert impreuna cu sare si o ingura de ulei de masline. Cand fierbe se adaua si ardeiul curata de seminte. Se lasa supa sa se... »


  • Supa de gulii


    Se da pe razatoarea mare morcovul, gulia curatata de coaja, telina. Ceapa se toaca marunt. Se caleste bine morcovul, se adauga gulia, telina si ceapa. Se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba.... »


    Supa de gulii
  • Ciorba de perisoare


    Taiem zarzavaturile rondele, usturoiul se rade. Se pune ulei in oala si se calesc zarzavaturile si usturoiul. Se presara Vegeta, se adauga putina apa, celelalte condimente si ceapa. Se mai calesc... »


  • Ciorba de fasole cu afumatura


    Se spala si se pune fasolea in apa rece cu o seara inainte. Se pune fasolea la fiert in aproximativ 1.5-2 litri de apa. Se pune separat la fiert ciolanul spalat cu cateva Frunze de dafin si... »


    Ciorba de fasole cu afumatura
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda