DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Prajitura cu caise


    BLATUL: Deci se pregateste blatul din 150 g margarina UNIREA 100 g zahar, un ou, zahar vanilat, faina cat cuprinde pentru blatul tartei. Se lasa catva timp la rece. CONTINUTUL: Pentru continut:... »


  • Prajitura de post cu crema de portocale


    Avem nevoie de doua blaturi. Blaturile sant de fapt dupa reteta de negresa de post. Se incalzeste cuptorul la 175 grade C. Se tapeteaza tava cu hartie de copt. Intr-un castron mai mare, se amesteca... »


    Prajitura de post cu crema de portocale
  • Prajitura cu foi si crema caramel


    Foile Intr-un vas am pus cele 2 oua cu zaharul si le-am amestecat bine. dupa ce am amestecat bine ouale cu zaharul am adaugat cele 9 lg de lapte. Am adaugat apoi cate o lingura de ulei, amestecand... »


    Prajitura cu foi si crema caramel
  • Placinta cu rubarba


    1. Blatul: Am pus faina si untul de cocos bine racit in mixer, cu un praf de sare, am amestecat pina se aduna dupa cirlig, apoi am pus 2 linguri de apa de la gheata. Am lasat la racit la frigider... »


    Placinta cu rubarba
  • Fursecuri cu nuci de post


    Se freaca margarina UNIREA spuma cu zaharul,se adauga romul,un virf de cutit de sare,putina coaja de lamiie rasa, apoi nucile amestecate cu faina. Se amesteca fara sa se framinte, se lasa la rece... »


  • Prajitura cu morcov, Starbucks


    BLATUL Intr-un bol amestecam faina cu sarea, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara, nuscoara si ienibaharul, dam la o part.e in alt bol frecam zaharul cu uleiul, adaugam ouale - amestecam la... »


    Prajitura cu morcov, Starbucks
  • Tort de fructe


    Gelatina o oparim in 200 ml apa si o lasam sa se raceasca. Frisca, impreuna cu zaharul vanilinat, se bate tare. Se adauga smantana, gelatina calduta si se mai bate 2 minute. Se pune intr-o forma de... »


  • Tort de Craciun cu glazura de cafea


    Zaharul pudra se freaca cu galbenusurile pana la albirea compozitiei. Se adauga migdalele curatate, uscate si macinate, vanilia, albusurile spuma, faina si untul topit. Se toarna compozitia intr-o... »


  • Tort festiv din migdale


    Blatul. Se curata migdalele si se piseaza impreuna cu zaharul pudra adaugat cate putin. Se trece compozitia prin sita ca sa se obtina o pudra fina de migdale. Mai usor se poate obtine pudra dand... »


  • Tort de fistic


    Blatul. Ouale se freaca cu zaharul pudra si faina sau se bat galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga faina si albusurile spuma. Se coc trei blaturi, care se insiropeaza cu sirop preparat din... »


  • Tort de ciocolata


    Taie in doua blatul de tort. Unge foaia de jos cu gem (alege un gem acrisor – cum ar fi cea de prune, cocaze, jeleu de soc), dupa care unge cu budinca, pune frisca batuta, cealalta foaie de tort,... »


  • Tort Amico


    Blat: Intr-o craticioara puneti untul, ciocolata bucatele, zaharul si laptele Puneti craticioara pe aragaz la foc mic si amestecati cu o lingura de lemn fara a-l fierbe, doar pana devine lichid.... »


    Tort Amico
  • Tort cu frisca si visine


    BLATUL: 1. Se freaca bine galbenusurile cu zaharul, si se adauga uleiul. Trepta se adauga si faina impeuna cu praful de copt. 2. La final se inglobeaza galbenusurile batute spuma. 3. Se coace... »


    Tort cu frisca si visine
  • Tort de migdale crud


    Untul spuma se freaca cu zaharul pudra, apoi cu romul si ciocolata pana totul devine o crema. Se toarna jumatate din compozitie in tava de chec tapetata cu hartie pergament udata cu rom. Se adauga... »


  • Tarta de iunie cu fragute


    Aluatul:se cerne faina intr-un castron si se adauga un praf de sare. Untul rece, taiat bucati se adauga in faina si se amesteca cu o furculita prin faramitarea untului. Se adauga zaharul,... »


    Tarta de iunie cu fragute
  • Biscuiti, Walnut caramel bar cookies


    Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru aluat pina se obtine o coca foarte tare. Intr-o tava in care am pus hirtie de copt, intindem aluatul cu degetele (eventual umezite cu putina... »


    Biscuiti, Walnut caramel bar cookies
  • Bavareza cu ceai verde


    Prajitura bavareza poate fi aromata in cele mai diferite moduri: de la ciocolata si menta la capsune si frisca pana la varianta cu ceai verde pe care o propun mai jos. Incepem prepararea bavarezei... »


    Bavareza cu ceai verde
  • Banana-nut muffins


    Se incinge cuptorul la 400 F si se ung formele de muffin. Faina, zaharul, sarea si praful de copt se amesteca intr-un castron. Laptele, oul, uleiul, banana, nucile si esenta se amesteca in alt... »


    Banana-nut muffins
  • Gogosele Aebleskiver


    Se bat albusurile. Se amesteca separat faina, praful de copt, sarea, bicarbonatul, zaharul, untul topit si smintina pina se omogenizeaza. La sfirsit se adauga albusul batut spuma, incet. Se pune o... »


  • Doughnats (gogosi americani)


    Asa cum spune reteta, am pus jumatate din cantitatea de faina si restul ingredientelor. Am amestecat bine pana totul s-a omogenizat. Am adaugat restul de faina. Am transferat compozitia in alt vas... »


    Doughnats (gogosi americani)
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda