Retete

  • Chop Suey cu porc


    Legumele Asia mix contin: - ardei gras rosu - germeni de soia - morcovi - pastai tinere de mazare - boabe verzi de mazare - ciuperci Mu-Err - bambus - praz Se taie carnea fidelute, si se prajeste... »


    Chop Suey cu porc
  • Mancare de gutui


    Guliile se spala si se curata de coaja. Se indeparteaza semintele si se taie in felii de 3 cm. Se calesc in ulei incins pe toate partile. Se scot si in uleiul ramas se pune faina si zaharul si se... »


  • Ratatouille (ghiveci)


    Puneti o strecuratoare mare pe un castron mare. Cojiti vinetele (eu le prefer cu coaja) si taiati-le coditele. Taiati in felii de aproximativ 1,5cm si taiati-le cubulete. Puneti cubuletele de... »


  • Mancare cu mere


    Se curata merele de coaja si cotoare, se taie felii groase de circa 5 mm si se pun la calit in ulei. Dupa ce si-au schimbat culoarea se adauga sarea, bulionul si vinul si se amesteca usor. Se lasa... »


  • Baladi (Salata mixta egipteana)


    Se amesteca intr-un vas rosiile, ceapa, castravetele si ardeiul gras, Se presara patrunjel tocat deasupra lor. Se prepara un dressing amestecand uleiul de masline, otetul, zeama de lamaie, sare si... »


  • Broccoli risotto Torte


    Broccoli se da intr-un clocot de 3 minute si se scurge apoi de apa si se pune deoparte. Intr-o cratita mai larga se topeste untul si se adauga uleiul de masline apoi ceapa taiata marunt, usturoiul... »


    Broccoli risotto Torte
  • bait cu morcovi


    Morcovii, ceapa, telina, usturoiul, piperul, foile de dafin, otetul, vinul, sarea si cimbrul se adauga in cca 4 l de apa si se fierb in clocot »


  • Aperitiv de vinete si gogosari


    Curatati vinetele, spalati-le si taiati-le in rondele. Curatati gogosarii, apoi taiati-i in cuburi mici. Prajiti legumele cu ulei fierbinte pina prind o crusta aurie. Intre timp, spalati si opariti... »


  • Salata din vinete


    Vinetele se toaca cu satarul de lemn, se amesteca cu o lingura de lemn, turnand ulei, putin cate putin, pana se albesc. Se adauga sare si ceapa. »


  • Salata de ciuperci cu masline


    Maioneza se amesteca cu smantana, sare, mustar, marar, patrunjel si ceapa rasa fin, apoi se adauga peste ciupercile bine scurse de apa. Salata astfel obtinuta se orneaza cu felii de masline si... »


  • Legume cu cotlet de porc


    Bucatile de cotlet se trec prin faina si se inabusa in ulei si 150 ml de apa, apoi se scot. Ficatul, ciupercile si mazarea se inabusa in uleiul ramas de la cotlete, impreuna cu 750 ml de apa... »


  • Musaca de spanac cu carne de vita


    Se trece carnea prin masina de tocat, iar ceapa se curata si se caleste in putin ulei. Se lasa doar cat sa se inmoaie, apoi se adauga carnea. Se calesc impreuna cateva minute si apoi se adauga... »


  • Rulade de vinete si dovlecei


    Ardeiul se marineaza in otet. Dovleceii se pun putin in apa clocotita , se scot si se scurg bine. La fel si frunzele de busuioc. Feliile de vinete se prajesc in ulei de masline. Se aseaza pe o... »


  • vinete umplute


    Vinetele se taie in doua pe lung si se prajesc in tigaie cu putin ulei cateva minute pe ambele parti. Se scot pe un prosop de bucatarie. Dupa ce s-au racit vinetele se scoate cu grija mijlocul,... »


    Vinete umplute
  • Parjoale de vinete


    Vinetele de curata de coaja si se taie cubulete. Se pun in microunde pentru 10 minute sa se coaca putin si se scurg bine de apa. Se adauga sare si patrunjel si li se da forma cu miinile umede. Se... »


    Parjoale de vinete
  • Dovlecei la cuptor


    Aceasta reteta poate fi facuta cu orice fel de legume, nu doar cu dovlecei. Puteti folosi zucchini, vinete sau de ce nu conopida. Dovleceii se curata de coaja, apoi se taie in bastonase, cu lungime... »


  • Ghiveci de legume


    Se calesc in putin ulei ceapa taiata fin, morcovii si ardeii. Rand pe rand se adauga varza, fasolea verde si rosiile date pe razatoare. Se lasa sa fiarba si spre sfarsit se pun vinetele taiate... »


    Ghiveci de legume
  • Ghiveci in straturi


    Ceapa se toaca si se pune un pic la calit. Morcovii si prazul se taie rondele si se calesc individual, foarte usor . Ardeiul gras se taie si el si se trece usor prin ulei. Fasolea verde se opareste... »


    Ghiveci in straturi
  • Chiftelute de fasole boabe pe pat de ardei gras


    Fasolea, ceapa maruntita fin, usturoiul maruntit, cimbrul uscat, sarea si oul se mixeaza bine pana devine ca o pasta. Peste pasta rezultata se adauga alunele de padure maruntite si pesmetul. Se... »


    Chiftelute de fasole boabe pe pat de ardei gras
  • vinete indiene


    Se spala vinetele, li se taie cotorul si se imparte fiecare vinata in jumatate, in lungime. Se scoate miezul, se toaca, amestecindu-l apoi cu cepele tocate marunt, sarea, piperul. Aceasta... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda